Ljubavni oglasi slavonski brod - Pronađite djevojku

petak , 28.12.2018.

Lični kontakti - Hrvatska










Click here: Ljubavni oglasi slavonski brod






Neki će pokušati doseći svoje snove na sasvim originalan način. Iskoristite priliku i steknite već danas nova poznanstva sa ljudima iz Vašeg grada ili ostalih gradova širom Hrvatske. Uran će nakon gotovo 7 godina izaći iz vašeg znaka i učiniti da prepoznate koliko ste stvari pomakli i promijenili u tom periodu. Žene Riješi se briga, zaobiđi sudbinu...



ljubavni oglasi slavonski brod

Ne spominjite bračnu vezu! Sex oglasi Slavonski Broj imaju veliki broj osobnih kontakata koje su postavili ljudi koji su željeli dobru zabavu - baš kao i vi. S druge strane, ako se ipak pojave nepremostive razlike, priključiće se na energiju Marsa i zalupiti vam vrata u lice.



ljubavni oglasi slavonski brod

Lični kontakti - Hrvatska - Ljubaznost prema ugostiteljskim radnicima! Kad se tome doda njihova potreba za ocenjivanjem svega i brojanjem svih argumenata za i protiv, nekad im se dogodi da jednostavno ne vide ljubav koja stoji pravo pred njima.



ljubavni oglasi slavonski brod

Tjedni horoskop: LJUBAV: Prvi dio tjedna donijet će lijepe ljubavne događaje, a od sredine tjedna stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje bit će manje, prilike za poznanstva počet će se prorijeđivati, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog. KARIJERA: Činit će vam se da drugi manipuliraju kako vama, tako i vama bliskim suradnicima. Što je najgore, bit ćete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo utjecati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Zato se ne vrijedi živcirati. Samo za igrače lotta — saznajte dobitne brojeve kod vrhunskih numerologa: 064-55-66-99. Godišnji horoskop: LJUBAV: Kontakti i komunikacije ove će godine za vas biti brojni, poticajni i zanimljivi. Dobar Jupiter i dobar Neptun iznjedrit će sjajna prijateljstva, nezaboravna druženja i moguće ljubavi. Za one koji još traže srodnu dušu, to je idealno, jedino ako ih tranzitni Saturn u njihovom znaku dakako, u Jarcu ne učiniti previše krutim i blokiranim. Bit će i onih koji će zbog izvrsnih prilika u poslu zaboraviti na privatnost. Tranzitini Uran pak, od 16. Zbog Plutona i Saturna u svom znaku dva najfatalnija planeta bit ćete vidljivi, markantni, nezaboravni za mnoge. Dobra Venera oplemenit će vas od 1. KARIJERA: Teško da će vam ove godine itko moći konkurirati! Istina, Saturn je tek ušao u vaš znak, ali bez obzira na zahtjeve koji takav tranzit donosi red, rad, ozbiljnost, odgovornost, realnost, istina, maratoni , isti je, uz Plutona u Jarcu, izvrsno aspektiran s Jupiterom u Škorpionu, Neptunom u Ribama i Uranom u Biku ovo zadnje od svibnja do studenog. Sve to, bez ikakvih duljih loših tranzita, stvorit će sjajne prilike za razvoj, napredovanje, uspjeh i čvrsta postignuća. Potegnite koliko god možete i budite ono što jeste — najizdržljiviji znak Zodijaka. Saturn, koji je i vaš planet vladar, ostat će u Jarcu iduće dvije i pol godine i donijeti izazove za koje ste vi - stvoreni i spremni. Dopustite si da malo više boravite na Suncu i već znate — kad vam je dosta, malo predahnite.



Slavonski Brod 2.5.1992.
Dobar Jupiter i dobar Neptun iznjedrit će sjajna prijateljstva, nezaboravna druženja i moguće ljubavi. Saturn, koji je i vaš planet vladar, ostat će u Jarcu iduće dvije i pol godine i donijeti izazove za koje ste vi - stvoreni i spremni. Žene UKLJUČI SE I UŽIVAJ SA ATRAKTIVN... Što je najgore, bit ćete u pravu. Ako želite da privučete Devicu, shvatite ozbiljno sve što govore i nikad ih nemojte ismejavati. Svi oglasi su pravi i autentični! Ako vas partner povrijedi, ne uzimajte to previše k srcu. Proveri da li su u pravu. Tranzitini Uran pak, od 16. Iako mogu da imaju ozbiljnu fasadu, ispod nje su jednaki kao i svi drugi, u potrazi za ljubavlju. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari.

[Moj Telekom Portal|Ljubav i mrznja 45|Sako zenski zara]






Oznake: da, Li, ste, sigurni?

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.