Moj Telekom Portal - Pronađi pratnju

petak , 28.12.2018.

Ovaj sajt ne možete videti u pretraživaču koji koristite.










Click here: Moj Telekom Portal






Registracija je jednostavna, a svi HT korisnici ostaju automatski prijavljeni dok su na mobilnoj mreži pa više nećete morati svaki put upisivati lozinku za prijavu. Takođe, račun možete preuzeti, odštampati i platiti ukoliko ste to navikli da plaćanje vršite u pošti ili banci.



Moj Telekom Portal

Jedna e-mail adresa može biti povezana uz samo jedan Telekom ID. The answers to these and all other questions about your services find out in a flash through my Telecom applications. Za sve nove korisnike, proces registracije je dostupan na jednostavan i intuitivan način. Dobiveni PIN će vrijediti 15 minuta.



Moj Telekom Portal

Ovaj sajt ne možete videti u pretraživaču koji koristite. - Telekom ID je vaše jedinstveno korisničko ime koje dobivate prilikom kreiranja profila.



Moj Telekom Portal

Na ovaj način kreirali ste samo Vaš mts nalog i imaćete uvid u sve Vaše mts usluge koje imate, kao i opciju da aktivirate dodatne usluge i servise. Ko sve može da kreira svoj mts nalog? Nalog na korisničkom portalu Moj mts mogu da kreiraju svi korisnici mts usluga koji dobijaju mesečne račune na svoje adrese fiksna ili mobilna telefonija, Internet, televizija i sl. Već ste kreirali nalog? Ukoliko već imate kreiran nalog, kliknite na dugme Prijavi se u gornjem desnom uglu i unesite svoje korisničko ime i lozinku u formu koja se otvori. Želite da kreirate svoj mts nalog? Ukoliko nemate korisničko ime i lozinku, izaberite opciju Kreiraj nalog kako biste kreirali svoj nalog i mogli da koristite sve opcije mts portala. Zaboravili ste lozinku ili korisničko ime? KUPOVINA NA MTS PORTALU Aktivni servisi U delu Aktivni servisi imate detaljan pregled svih mts usluga koje posedujete. U okviru mobilne i fiksne telefonije, možete pogledati statistiku ostvarenog saobraćaja na dnevnom nivou, za željeni mesec, kao i listing. Računi i plaćanja U delu Računi i plaćanja možete pogledati neplaćene račune za mts usluge i na licu mesta ih platiti platnim karticama. Takođe, račun možete preuzeti, odštampati i platiti ukoliko ste to navikli da plaćanje vršite u pošti ili banci. Sve plaćene račune možete pregledati, a imate mogućnost i da platite račun nekom članu porodice ili prijatelju, samo Vam je potreban njegov JMBG i šifra korisnika. Ukoliko želite da mts račune dobijate u elektronskoj formi, prijavite se na opciju eRačun. Moj nalog U okviru dela Moj nalog možete da promenite podatke svog naloga poput lozinke, dodatne mail adrese i broja telefona, kao i da blokirate, odnosno obrišete svoj nalog, ukoliko više ne želite da ga koristite.



Aktivacija e-računa putem Moj Telekom portala
Ako ste zaboravili Telekom ID — kliknite na Ako ste zaboravili lozinku — kliknite na Registracija korisničkog profila Kako biste kreirali novi korisnički profil, prvo upišite svoj OIB, a u sljedećem koraku će vam se izlistat sve vaše HT usluge. Če ste nov naročnik samo fiksnih storitev in želite pridobiti SPP pred prvim izdanim računom, jo lahko pridobite osebno na prodajnem mestu ali z lastnoročno podpisanim dopisom, ki ga pošljete na. Želite da kreirate svoj mts nalog? Ne brinite, sve ostale usluge će biti automatski dodane u vaš novi profil! Račun: Šifra naročnika SPP je identifikacijska številka naročnika.

[Debele stare picke|Usamljena srca zene bih|Kako izbrisati facebook profil ?]






Oznake: Ovaj, sajt, ne, možete, videti, u, pretraživaču, koji, koristite

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.