Ljubav i mrznja 45 - Pronađite djevojku

srijeda , 26.12.2018.

Magazin










Click here: Ljubav i mrznja 45






Feedback Buttons provided by - Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd. No, Gabrielov daleko je od savršenog. Ljutnja bi bila puno slojevitiji osjećaj, od sasvim bezazlene ljutnje do trenutačnog osjećaja jakog neprijateljstva koji onda možemo nazvati mržnjom ako potraje.



ljubav i mrznja 45

Nakon nekog vremena upoznao je Joselyn, atraktivnu mladu udovicu s kćeri i oženio je. Također, na mejdanu se uveliko održavaju koncili i druženja na temu ''kolegijalnost religija'', tačnije, dijalog između islama i kršćanstva. Temperamentna je i često stvara probleme unutar porodice.



ljubav i mrznja 45

Magazin - Nju je časni Kur'an ustvrdio na više mjesta: ''Ni rodbinstvo ni sporazum, kada je vjernik u pitanju, ne poštuju... Ako će odvesti u jednu od ove dvije stvari zabranjeno je gore navedenim ali i drugim ajetima.



ljubav i mrznja 45

Ljubav, neprevaziđena, jedinstvena, pokretačka, stvaralačka, radost i ispunjenje. A šta onda kada to nestane i mesto zauzme jedno od druga dva? Nisam sigurna šta želim da pitam... Eto, pomislih da nismo pričali o mržnji na podforumu Ljubav... Koja su vaša iskustva, šta vam sve pada na pamet... Eto, pomislih da nismo pričali o mržnji na podforumu Ljubav... Ne volim ni jednu ni droogu... Ljubav, neprevaziđena, jedinstvena, pokretačka, stvaralačka, radost i ispunjenje. A šta onda kada to nestane i mesto zauzme jedno od druga dva? Nisam sigurna šta želim da pitam... Eto, pomislih da nismo pričali o mržnji na podforumu Ljubav... Koja su vaša iskustva, šta vam sve pada na pamet... A šta onda kada to nestane i mesto zauzme jedno od druga dva? Ne moze ako je bilo ljubavi, da se javi mrznja. Meni je to nespojivo. Samo se strasti podgrejane sujetom i samoljubljem koja je bila zadovoljna, preobrate u mrznju kad prestane da bude zadovoljna. Covek koji ume istinski da voli, nesposoban je da istinski mrzi. Ljubav, neprevaziđena, jedinstvena, pokretačka, stvaralačka, radost i ispunjenje. A šta onda kada to nestane i mesto zauzme jedno od druga dva? Nisam sigurna šta želim da pitam... Eto, pomislih da nismo pričali o mržnji na podforumu Ljubav... Koja su vaša iskustva, šta vam sve pada na pamet... To su samo neka razmišljanja... Pošto ja znam da upadnem u ravnodušnost, da u trenu potisnem osećanja, ali tako duboko, da posle ne umem da ih vratim... Tup mi je osećaj ravnodušnosti... Mržnja pokretačka, ali negativna... Mislim da bih lično lakše podnela da me neko mrzi nego da je ravnodušan prema meni... Od mrznje nema nista, samo te bez potrebe razjeda, postajes destruktivan, ponajvise prema sebi. Bolja je neuzvracena ljubav... Nazalost najlepsi proizvodi umetnosti su dosli iz bola...



Ljubav i mrznja 48 epizoda CELA
Ovaj svemir je s naopakim postavkama scenografije i koreografije... Njen otac Dušan je bivši narkoman i pravi joj dodatne probleme. Da li je stvarno moguce mrziti ono sto se nekad voljelo,mislim,sa jednakim zarom? Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd. A neprijateljstvo moze biti puko ne slaganje karaktera... Gabriel je odrastao uz i sigurnost voljenih usvojitelja. Negacija ljubavi je ravnodušnost.

[Matore picke|Sexu troje|Apartmani Bečići ]






Oznake: magazin

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.