< veljača, 2011 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            


Čušpajz mog života


utorak, 01.02.2011.

That's all folks!

Vjerovali ili ne ovo je zadnja grupa teta! Majkemi!

dvadesete 4 small


Prije nego krenem u opis zadnjih teta mala želja. Ako krenete ocjenjivati tete koje niste ocijenili, ostavite komentar u postu u kojem su tete, čisto da bi meni bilo lakše prepisivati i zbrajati ocjene. Možete sve strpati u jedan komentar gdje tete grupirate po 4 komada kako sam ih ja stavio, ali nije poželjno. I pročitajte cijeli post jer ima nekih stvari koje nisam rekao prije!

Beyonce je prošle godine malo utihnula u solo vodama, no surađivala je naveliko i radila na svom sljedećem albumu koji će sigurno poharati zvučnike, Monica Bellucci ima love-hate odnos sa Hollywoodom, no pojavila se u Sorcerer's Apprentice i kritički hvaljenom Whistleblower, Miranda Kerr je i dalje među najtraženijim manekenkama (Victoria's Secreta) i friška mamica koja dokazuje da nisu sve australke metar i ćevap, a Sara Ramirez i dalje glumi omiljenu doktoricu u Grey's Anatomy i ništa više, no kad zapjeva u novim epizodama...

Toliko za ovu godinu od teta. Komentare bez ocjena brišem zbog lakšeg pregleda i zbrajanja glasova na kraju. Pravila znate, dajete glasove od 1 do 10 gdje je 1 najlošija a 10 najbolja ocjena. Obavezno je napisati i ocjenu, a ne samo npr. "glasujem za tu i tu". Jako, mnogo, silno, ultra, vrlo poželjno je dati svakoj glas. Ako vam treba bolja slika, klik na sliku i dobit će te nešto veći format a stavio sam i link na google images na ime dotične, pa možete i kliknuti i tamo. Glasovanje će biti otvoreno do kraja radnog tjedna, zaključno sa petkom u ponoć a rezultati će biti objavljeni... kad točno još puknem obavijest na Fejsu i/ili Twitteru, a do tada vama hibernacija, meni rad!

Pozdravno, Ribac



- 19:00 - Drekni nježno (8) - Tiskaj za WC - Zapamti to


<< Arhiva >>