< prosinac, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Čušpajz mog života


utorak, 22.12.2009.

Naj tete 2009

Dame i gospodo i oni koji se osjećaju negdje između, predstavljam vam naj tete godine 2009 i to u 2009 godini. Bitka je bila teška, iako je bilo puno više kandidatkinja nego prošli put, lista je neznatno kraća. Ovo se dovršava pod laganom temperaturom, prije nego što skoči naviše. Ako zarokćem, javim. Ako ste zaboravili i ako se pitate što je zagrada pored imena tete, to je prošlogodišnja pozicija. Ako je minus, tete nije bilo na prošlim izborima. Mislim da ću i ja na kratki odmor do izbor, ipak je ovo bio velik posao. Petu godinu zaredom. A što ga to naglašavam, idem se sam po prstima klepit.

Dakle da ne duljim top lista naj teta 2009 godine po mom izboru a vašem rangiranju je gotova i spremna za vašu konzumaciju.


52. Leighton Meester (-)

Photobucket

Pssst, jeste li čuli? Na zadnjem mjestu ovogodišnje liste nalazi se osoba koja je već kao novorođenče bila u zatvoru. Vjerovali ili ne, Leighton je rođena u zatvorskoj bolnici. Od tada se bacila na snimanje, što kućnih uradaka, što serija koje uživaju kultni status, pa se i kod nas može nabaviti prva sezona Gossip Girl, sasvim legalno i titlovano iako ju RH televizije nisu ni vidjele.

51. Kate Walsh (41)

Photobucket

Moji izvori prošle godine su bili točni i Private Practice se prikazuje i kod nas, tako da ne propuštamo najnovije dogodovštine Dr. Addison Montgomery, koja svako malo navrati u Seattle Grace. Ova prirodna plavuša i komad u najboljim godinama žali/hvali se da joj se često žene upucavaju, no tko bi im to zamjerio kada je Kate pljunuta Catherine Deneuve u mlađim danima.

50. Jessica Stroup (-)

Photobucket

Ne znam je li to zbog bipolarne uloge Silver u totalnom trashu 90210, ili zbog nje same, Jessica se pokazala kao jedinka koja zna glumiti. No ne bih dao ruku u vatru, i Pusićka je komad u usporedbi sa Carlom Del Ponte. Gabore po strani, Jessica je nova scream queen a i sama priznaje da je veliki fan horora. E pa onda je među rijetkim osobama koja je spojila ugodno s korisnim.

49. Jennifer Garner (-)

Photobucket

Ekipa Desperate Housewives se može pokopati, Jen je prava stvar. Sve Hollywoodske novine trube kako ova majka dvoje djece uspješno žonglira između posla i obitelji. I sama priznaje kako se osjeća krivom ako radi i nije sa djecom i obrnuto. Ghosts of Girlfriends Past je bio neobična prerada klasične priče, no budućnost nam donosi dosta toga, pa i produkcijsku megazvijer Valentine's Day.

48. Iva Šulentić (28)

Photobucket

Dragi moji, evo vam jedine Hrvatice koja brani naše boje na ovoj listi. Jao, jao, spala knjiga na jedno slovo. No gledajmo vedriju stranu… ne znam koju, čak je i Ples sa Zvijezdama odlučio da je bolje ostaviti ljevonogu Anu. Kako bilo da bilo, gledamo je na televiziji, slušamo ju na radiju, a kako je još mlada i život je pred njom, nagledat ćemo je se i naslušati još duuugo vremena.

47. Eliza Dushku (-)

Photobucket

Kada bi sve mormonke ovako izgledale mislim da bi bilo puno više obraćenika. Ukrštavanje svoje karijere sa Joss Whedonom donosi kultni status kod svih nerdova, ali također i straight to DVD karijeru. Dollhouse je hvaljen kao jedan od najboljih novih serijala, no dvije sezone su bile dosta kaže Fox. Eto nam Elize opet na burzi. Valjda će nekome proraditi zdrav mozak i zaposliti ju.

46. Katherine Heigl (22)

Photobucket

Katica se udala, posvojila i gnjavi sve okolo naokolo u svojoj (još za sada) matičnoj seriji Grey's Anatomy. Malo bi Emmy, malo ne bi i počela je lagano ići na živce ljubiteljima malih ekrana. Zato velikim koracima korača na veliki ekran. Hat-trick Knocked UP, 27 Dresses i The Ugly Truth su utabali stazu kraljice romantičnih komedija, a tamo uvijek možemo provjeriti kakva je njena anatomija.

45. Tina Fey (25)

Photobucket

Šok! Nevjerica! Tina Fey više ne nosi naočale! No dobro, bar ne onako često kako je prije nosila. I dalje nosi titulu carice komedije (sorry broj 46) i rastura pomalo utrnule američke umove sa svojim humorom. I dalje je glavni šef u Saturday Night Live, no kako kod nas toga nema nema nam druge nego čekati Date Night, gdje se udružila sa još jednim stručnjakom za komediju Steve Carrelom.

44. Gwen Stefani (43)

Photobucket

Rockin' mama. Što je napravila? Hm, pa, No Doubt se ponovno okupio, gostovao u Gossip Girl, no u svoj ovoj koncertnoj groznici koja je zahvatila Hrvatsku nama nisu stigli, dapače nisu ni provirili van USA (Singapur ne računam). Lansirala je svoj parfem i dalje radila na svoje dvije modne linije. Sve u svemu ništa posebno, no u vremenu skandala i žutog tiska to je vrlina, ne?

43. Ali Larter (-)

Photobucket

Dobrodošli natrag. Ne, nije 2007, Heroes nisu opet na vrhuncu histerije a više nema ni bikinija od šlaga (zapravo se u Varsity Blues koristila krema za brijanje jer šlag nije htio ostati tamo gdje mu je mjesto) a ova friška gospođa uživa sve veći ugled kako godine idu. Nije na odmet napomenuti kako se jedno moje predviđanje izjalovilo, no više o tome kod broja 21.

42. Alessandra Ambrosio (23)

Photobucket

Kada se neka poznata osoba priključi nekoj dobrotovrnoj organizaciji mnogi zakolutaju očima, no National Multiple Sclerosis Society je dobio novu glasnogovornicu nakon što je saznala da joj je otac obolio od iste bolesti u kasnim 90-ima. No ono zbog čega je poznatija su njene aerodinamične Victoria's Secret obline koje su i dalje savršene, čak i nakon prvog djeteta. Živjela!

41. Jennifer Connelly (-)

Photobucket

Ma što reći za ovu glumicu i pol, koja je komad. Ono što ju je možda istaklo od ostatka svite jest činjenica da nije počupala obrve do mikrometarskih dimenzija, a opet izgleda ženstveno sa njima. He's Just Not That Into You, a bome nije ni ona u vas sudeći po bračnom statusu. Beskorisna trivia svim geekovima: ova veganka je zainteresirana za matematiku i razvoj softvera.

40. Freida Pinto (-)

Photobucket

Kabum prošle i pretprošle godine. Od nikuda se stvorila ova Indijka i pomela sve pred sobom. A Slumdog Millionaire joj je tek prvi film. Hmm tko visoko leti... Ali tko zna, zbog nje je Woody Allen otkantao svoju dugogodišnju muzu (prošlogodišnji broj 5) i dodijelio Friedi ulogu u svom zadnjem filmu to be You Will Meet a Tall Dark Stranger. Živi bili pa vidjeli što će biti od nje.

39. Megan Fox (50)

Photobucket

Transformers: Revenge of the Fallen je prozujao kroz naša kina, sva sila specijalnih efekata se iskoristila, ali avaj, kad je Megan u kadru, da se i posadite na glavu držeći ananas u jednoj ruci dobili bi ste nula posto pažnje. Jennifer's Body je misteriozno zaobišao naša kina, no ruku na srce, nismo nešto propustili. Sve nešto između filmovi nisu bitni, čekamo mi treći dio Transformersa.

38. Mary-Louise Parker (34)

Photobucket

Weeds polako prilazi svojem kraju, sve više postaje drama a manje komedija, no Nancy i dalje sve drži na okupu. Je li sreća ili nesreća što je karakterna glumica ne znam. Naime bila je u vidu za Twilight sagu u ulozi Esme Kulen, Susan Mayer u Kućanicama a odbila je da bude zamjena otjeranoj Shannen Doherty u Charmed. Tko zna kakva odbijanja donosi budućnost?

37. Summer Glau (46)

Photobucket

Joss Whedon + zgodne i intrigantne glumice = genijalne serije kratkog vijeka. Kao i broj 47 ima veliku fan bazu u geek/dork/nerd svijetu no Terminator: The Sarah Connor Chronicles je ukinuta ove godine. Nakratko se pojavila i u Dollhouse, no sve u svemu i to je gotovo. Ako mislite da je ovakvo vreteno tijelo rezultat prirode, nije sasvim, jer je većinu svog život bila prima balerina.

36. Kate Beckinsale (-)

Photobucket

Whiteout je firško otišao iz kina. Je li samo meni ironično da Britanka glumi u filmu u kojem je glavni adut hladnoća? Daleko od toga da je Kate išta manje od vrućeg komada, no upamtili smo ju kao fatalnu Selene. Na radost fanova ove krvopije, nešto se šuška o četvrtom dijelu Underworld sage, no ništa još nije potvrđeno, posebno nakon trećeg dijela koji nije imao veze sa početnom postavom.

35. Beyoncé (36)

Photobucket

Došla nam B u Arenu, priredila spektakla kakav nismo vidjeli na ovim prostorima i popela se samo za jedno mjesto na ljestvici. Ccc, krivim ja neke spletke sa napasnim paparazzima, vrag ih odnio. Šuškanja o ponovnom skupljanju Destiny's Child treba već strpati u kategoriju raskida/pomirenja Brangeline, nikako s time na zelenu granu. A zašto i bi kada joj ovako dobro ide i samoj?

34. Kate Winslet (-)

Photobucket

Još jedna Katica. Ali ona spada u višu kategoriju. Koliko njima uspijeva pokazat sisu u filmu, da bude za to još nominirana, a nitko ne priča o sisi nego o sjajnoj glumi? E pa to je prava glumica. Nešto teže je davnih dana uspjela izvesti samo Juliane Moore sa svojim mufom. Ali još veći misterij je njen naglasak. Prvi film u kojem ga nije mijenjala je The Holiday i to tek 2006 godine.

33. Heidi Samuel (31)

Photobucket

Klu... pardon, Samuel. Da, i službeno je uzela muževo prezime, eto jedne promjene od izbora do rezultata. Treba joj čestitati jer se napunila cijela dekada otkako je pravi anđeo. Victoriji naravno, ne vama. Project Runway je mnogima guilty pleasure, mi ga na našim ekranima nemamo, no kako je krenulo samo je pitanje vremena kad će licencirana verzija doći. Ali Heidi je samo jedna.

32. Christina Hendricks (-)

Photobucket

Rekao bih da ova teta na ovoj listi dobiva titulu najšireg, najjedrijeg i najljepšeg grudnog koša. Pljesak molim. Pažnju nam je privukla u Mad Men gdje glumi zavodljiv klišej svih tajnica o kojima smo ikada sanjali. Glumi da padnete na guzicu, svaka joj čast, odlična je. Ako vam se činilo da ste ju već negdje prije vidjeli, a kunete se da ne znate, pogledajte opet Kevin Hill.

31. Rosario Dawson (-)

Photobucket

Planovi da postane biolog sa specijalizacijom o morskoj flori i fauni pali su u vodu sa 15 godina i Roza nam je počela snimati sranje od filmova. Kako se uspjela izvući i iz početničkih grešaka u industriji koja greške ne oprašta, zagonetka je i dan danas. Iduće godine ju ulovite u nemogućepredugačkogimena filmu Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief.

30. Halle Berry (24)

Photobucket

E pa nekome godine idu na ruku. Što je brojka veća, to je Halle ljepša, a trudnoća joj je izgleda godila. Frankie and Alice i dalje stoji u post produkciji, kada će izaći nemamo pojma. Malo joj karakter drma činjenica da je okrunjena za kraljicu maturalnog plesa i činjenica da je bivša missica. Nekako njih uvijek smatramo praznoglavima, no bi li ona bila tamo gdje jest da nema ništa u glavi?

29. Dita Von Teese (42)

Photobucket

Za loš plasman Njemaca na Eurosongu krivim činjenicu da su unajmili Ditu za prateću plesačicu, i onda ju pokazali mizernih nekoliko desetaka sekundi pred kraj izvedbe. E gdje vam je pamet bila. Ova Playboyeva legenda drži burlesku živom, a jedan Charlijev anđeo u drugom filmu, ne podsjeća slučajno na Ditinu poznatu točku u velikoj martini čaši, ipak ih je ona osobno učila..

28. January Jones (-)

Photobucket

Kada ju pogledate sve vam toplo oko srca, makar se po imenu baš i ne bi prosudilo. Mad Men obilno baca stereotipe o ženama a jedan od omiljenijih je poslušna kućanica. Njen bivši, poznatiji kao gospodin Demi Moore, joj je rekao da ne glumi dobro i da se okani toga. E pa nekako mislim da se obilno grize za jezik. Ipak, rekla je kako je scenarij za American Wedding inteligentan i dubok. Hm.

27. Emma Watson (-)

Photobucket

Na radost svih Dlakavih Lončara, Hermiona nam je napunila 18. Ostala je jedna knjiga za snimiti, a po užitak za naše oči, biti će u dva dijela. Što će nakon toga raditi ne znamo, jer se bacila na fakultet i učenje. Tako mlada a čini se da ima ne zrnce, nego čitavu kila soli u glavi. Čini mi se da smo dobili nasljednicu ovogodišnje pobjednice. Nije na odmet pripomenuti da je položila vozački iz prve.

26. Rachel Bilson (49)

Photobucket

Kad sam došao do toga da nešto i ovdje napišem ostao sam paf. Pa što je ona napravila da je ovoliko skočila? I Love You, New York je mozaik filmova, a nije baš tako upečatljiva. Bit će da nam je i dalje O.C. dobro u pamćenju. Nije vegetarijanac, no odbija i samu pomisao da pojede svinjetinu. Ne zato što joj se to gadi, već zato što su joj svinje omiljene životinje. E nazdravlje!

25. Emily Deschanel (-)

Photobucket

Vidimo da tu i tamo skoči na veliko platno, a ove godine je u tu svrhu poslužio My Sister's Keeper. No i dalje glavni izvor prihoda, pažnje i fan baze je uloga u odličnoj seriji Bones. Beskorisna trivia jest ta da joj je u seriji najbolja prijateljica to i u pravom životu, a paradoksalnije je da joj rođena sestra glumi sestričnu. S njom također posjeduje i duplex u kojem živi. Toliko.

24. Katy Perry (21)

Photobucket

Sestra od niže rangirane... Ops, pardon, lako se zabuniti, razlika je... Eeeerm, u sisama? Kao mala je molila Boga da ima veliki prsni koš i želja joj se na svačiju radost ostvarila. Koliko vam je teško povjerovati da joj je prvi album kršćanski pop? E pa svega ima na ovome svijetu. A ništa novo nije ni da pjevačice glume (ili to pokušavaju) a ni Katy nije iznimka. Živi bili pa vidjeli.

23. Shakira (-)

Photobucket

Njeni bokovi ne lažu. To su već prošli hitovi, svi pokušavamo ukljuviti što to točno izvodi u spotu za She Wolf, no dok onako izgleda zapravo nam je svejedno. Što se nas tiče može i na mjesec zavijat. Uz sve to lako je zaboraviti da je ovjenčana nagradama Grammy. Vjerovali ili ne, kao najveći glazbeni utjecaj ističe John Lennona. Ne brini i dalje imamo oralnu i ostale fiksacije na tebe.

22. Carla Bruni-Sarkozy (-)

Photobucket

Pitanje u maniri kokoš ili jaje: je li Carla trofejna žena Sarkozyu ili je Sarkozy trofejni muž Carli? Kako vrijeme ide dalje sve se više čini da je ovo drugo u pitanju. Iako je francuska prva dama, lako je zaboraviti da je rođena Talijanka. Prije političke priče bila je model i to bolje plaćeni jer se šuškalo o milijunima. Onda se primila gitare i počela pjevati, no mi to još nismo čuli.

21. Mila Jovovich (37)

Photobucket

Da se nadovežem na nagovijest od broja 43. Ipak se snima četvrti dio Resident Evil sage. Ugh. Snima ona svašta nešto, no van te sage je rijetko što bilo poznatije široj publici. A i saga je diskutabilna. Nakon niza godina veze se napokon i udala. Dobra vijest za sve one koji ju sretnu jednog dana: zahvaljujući ocu, tečna je u srpskom, pa se možete sporazumjeti. Da vas ceo svet razume!

20. Jessica Alba (6)

Photobucket

Iako ima određene ironije u tome što se slikala za mnoge muške magazine u vrlo izazovnim izdanjima, i dalje se drži svoje krilatice da neće u toples i manje. Kćerkica joj može biti ponosna. Ove godine je snimala i snimala filmova i filmova i zapravo ima malo mjesta ovdje ih sve spomenuti, no ističe se uloga u An Invisible Sign of My Own gdje glumi povučenu i socijalno čudnu matematičarku.

19. Liv Tyler (47)

Photobucket

Arw... Ar... vrit. Zašto Hollywood ne prepoznaje ovu ljepotu nije mi jasno. Slabo snima i slabo se filmovi probijaju. Zato ću nabacati zanimljivu i potpuno beskorisnu triviu. Djeli rođendan sa Pamelom Anderson. Disleksična je a frendice su joj Kate Hudson, Gwyneth Paltrow i Kate Moss. Nema formalno glumačko obrazovanje. Počela je pušiti sa 14 godina, no u međuvremenu je prestala.

18. Zooey Deschanel (9)

Photobucket

Ova sekica Deschanel je mlađa od niže rangirane. Iako ju tu i tamo vidimo u kojem većem hitu, i dalje ostaje kraljica indie filmova u kojima pretežito glumi čudne ali loveable frikuše, a nekako mi se čini da je takva i off screen. Muzika joj znači jako puno, tako da svo pjevanje na filmu izvodi sama. Osobno, jedva čekam da dođe Your Highness a do tada 'ajte u videoteke po 500 Days of Summer.

17. Adriana Lima (27)

Photobucket

Adrijanče nam se udalo, zatrudnilo i rodilo curicu koja ako bude upola lijepa kao mama, opet će zasjeniti pola zemaljske planete. Sa time je završeno poglavlje zvano „najljepša djevica na planetu Zemlji“. Rekli bi mala je dala, no kako je i rekla, čekala je do braka. Da nam je Brazil sve bliže i bliže potvrđuje nedavna aplikacija za srpsko državljanstvo. E pa ako odbiju, što da kažem, pederi.

16. Kristen Bell (4)

Photobucket

Najpoznatija kao Veronica Mars, kod nas kao Sarah Marshall, a ako vam fali njena pojava, trk u kino taman igra Couples Retreat. 2010 donosi čak tri filma od kojeg se ističe remake When In Rome. Nama ne treba maznut novčiće iz fontane, slijedit ćemo ju svojevoljno. Smatra da su gekovi vrlo seksipilni i to joj je zabetoniralo status na neko vrijeme. A želi postati stand-up komedijašica. Kud bolje!

15. Rebecca Romijn (44)

Photobucket

Serija Eastwick koja se zasnivala na filmu The Witches of Eastwick, u stvarnosti je zapravo ispala u kopija Charmed, a nije doživjela niti cijelu jednu sezonu. Što je možda i dobro jer je krajem pretprošle godine postala majka blizancima. Treba to nekako žonglirati. Možda da se odseli u svoju zemlju porijekla, Nizozemsku? No s obzirom na globalno zatopljenje, to ne bi bilo pametno.

14. Jennifer Morrison (3)

Photobucket

House M.D. i dalje hara američkim i našim televizijama i time nam dostavlja redovitu dozu ove gospodične. Mogli ste ju vidjeti ove godine kao majku James T. Kirka u velikom hitu Star Trek. Hoće li budućnost donijeti neke značajnije uloge, za sada se ne bi reklo. Ako joj sve propadne uvijek se može okrenuti profesionalnom sviranju klarineta kojeg je naučila svirati u srednjoj školi

13. Mila Kunis (10)

Photobucket

Mala spaljotka. Svoju ulogu u That's 70 show je dobila tako da je masno lagala o tome da je punoljetna. Očito je bila toliko genijalna da je producentima bilo svejedno koliko je stara. Ako ste pažljivo gledali seriju mogli ste primijetiti da ima jedno zeleno, a drugo plavo oko. Jedina činjenica koja je pomalo ljigava jest ta da je zaručena za Macaulay Culkina. No o ukusima...

12. Charlize Theron (29)

Photobucket

The Road. I to je to od prošle godine kod nas. The Brazilian Job je u stalnoj odgodi i više ga neću ni spominjati, bar dok napokon ne dođe u kina. Kao i prethodna gospodična, nije rođena u amerikama, tako da je engleski naučila preko televizije. Ne znam što je Stuart Towsendu, no čovječe, ako imaš ovakvu ženu pored sebe, nisi za nju zaručen i to već 7 godina, treba to ženit! Pronto!

11. Angelina Jolie (40)

Photobucket

Ove godine je bio red da malo više čuva svu onu dječurliju koju ima doma, tako da ju u kinu nismo vidjeli. Osim na foršpanima za Salt, prvi film koji je bio namijenjen muškoj glavnoj ulozi, pa je sve prepravljeno za žensku. Anđu naravno. Više toga stiže u 2011, no ono što zbilja stavlja ljude na rub sjedala je vijest da će možda glumiti bok uz bok sa kapetanom Jack Sparrowom. Držimo fige!

10. Penelope Cruz (12)

Photobucket

U fatalnu desetku nas uvodi fatalna hrčkica iz G-Force. Nine samo što nije u kinima a Sex and the City 2 dobiva na određenom kredibilitetu uz nju na popisu glumica. Druga je osoba iz Španjolske koja je dobila Oscara. Slučajno ili ne prva je Javier Bardem. Vijest da je trudna je na kraju ispala patka, no ako su njeni bliski prijatelji povjerovali, nije ni čudo da smo se i mi upecali.

9. Monica Bellucci (1)

Photobucket

Prošlogodišnji broj jedan se po običaju opet mota negdje pri vrhu. Odbija poslove preko bare što joj je možda dobro po privatni život, no definitivno joj neće pomoći pri zapisivanju imena u besmrtne knjige. Prošle godine baš i nije bila nešto vidljiva, A ni iduća godina nije nešto bolja. Sve neki potencijalno flop filmovi, možda se samo ističe The Sorcerer's Aprentice sa sveprisutnim Nikolom Skejdžom.

8. Lily Allen (-)

Photobucket

Fuck You Very Much. Ako nas netko može natjerati da to pjevušimo u lijepoj melodiji onda je to ova gospodična. O, pa već je. Najviši najfriškiji ulet na listi. Zahvaljujući MySpaceu i pozitivnim kritikama, producenti koji su ju do tada redom odbijali, ponudili su joj ugovor. Ona prihvatila, nije mala luda. Bar ne u onom negativnom smislu. A u pozitivnom smo vidjeli na InMusic festivalu.

7. Cate Blanchett (8)

Photobucket

The Curious Case of Benjamin Button. Toliko od ove godine. Robin Hood. Toliko od iduće godine. Ono što tjera sve nerdove da trzaju ušima jest repriza Glaldriel u Hobbitu, bar prvom dijelu. Jedina glumica koja je nominirana za Oscara za istu ulogu u dva filma a to je Kraljica Elizabeta I. A uz onakav predivan porculanski ten, lako se zaboravi da dolazi iz sunčanog Down Under.

6. Eva Mendes (19)


Photobucket

S obizrom kakav joj uspjeh polučuju filmovi, ne bi joj bilo loše da se baci u svoju drugu strast, dizajn interijera. Za razliku od dosta glumica latino porijekla, dotična tečno priča španjolski. Možda da krene u sapunice? Kako god bilo, gledali bismo ju da samo skače na jednoj nozi. Možete zamisliti da su joj se kao klinki rugali zbog madeža i krivog zagriza? Kako se vremena mjenjaju.

5. Olivia Wilde (13)

Photobucket

Ako netko voli nešto početi rano, onda je to Olvia. Navodno je htjela biti glumica već od druge godine. To je diskutabilno, no nije njena udaja. Već sa 18 i to ne za bilo koga. Tao Ruspoli je talijanski princ. Ali zašto su se vjenčali u školskom autobusu i dalje ostaje misterij. House M.D. nam za sada drži Trinaesticu na životu a iduće ili one iza 'ajte pogledati Tron Legacy u kina.

4. Marion Cotillard (30)

Photobucket

Inception se čini da bi mogao biti uspjeh i kod kritike i kod publike, no isto tako se mislilo i za Public Enemy. U međuvremenu na radost svih ljubitelja mjuzikala stiže Nine sa mnogim komadima, tako i Marion koja je htjela biti pjevačica ako ne glumica. Ako vam se činilo da ste prije La Vie en Rose vidjeli ovu talentiranu glumicu, trk u videoteke i podsjetite se francuske trilogije Taxi.

3. Salma Hayek (16)

Photobucket

Dočekala je frajera koji ima veća muda od nje, figurativno naravno. Udala se, a trudnoća joj je godila, evo, skok na ljestvici ne mogu drugačije objasniti. Da nam ipak ne bi skroz nestala sa radara iduće godine brine se još jedan film predugačkog naziva: Cirque du Freak: The Vampire's Assistant. Salma u njemu nakratko, a također će posuditi glas u Shrekovom spin-offu Puss in Boots.

2. Scarlett Johansson (5)

Photobucket

Crna Udovica. Ne, nije ucmekala svog mužića, to joj je nova uloga u filmu Iron Man 2, koji u kina dolazi iduće godine, a tu ulogu će tumačiti i u zvijeri The Avengers, filmu koji bi trebao napraviti nešto novo za filmske likove koji su do tada živjeli u različitim filmovima. Pa iako je uglavnom pohvalno kada žena skine kile, Scarlett poručujemo da vrati onih nekoliko, tako su joj dobro stajale.

1. Natalie Portman (2)

Photobucket

Dame i gospodo koja čitaju ovaj blog, predstavljam vam pobjednicu sezone '09. Zgodna, pametna i ništa joj ne može pokvariti sliku, osim možda pravog prezimena: Hershlag. Na stranu da zvuči kao da vam je nešto zapelo u grlu pokušajte ovoj diplomiranoj psihologinji naći neku manu. Nema. Fenomenalan i beskoristan podatak koji joj diže dojam jest da dijeli rođendan sa Johnny Deppom. Čak se jedan bend nazvao Natalie Portman's Shaved Head. Toliko toga ima za napisati, od beskorisnog do korisnog, no od totalnog oduševljenja, nakon tipkaranja svih ostalih teta jednostavno sam se stiltao. Filmova ima na bacanje, iduće godine tri, no malog geeka u meni najviše raduje Thor koji dolazi 2011 godine, naravno, Natalie je glavna ženska uloga. Do tada bila ona nama živa, zdrava i zgodna da pamet stane! A vama do idućeg puta...

... pozdravno, Ribac



- 21:20 - Drekni nježno (20) - Tiskaj za WC - Zapamti to


<< Arhiva >>