Riječanka&svijet

07.10.2005., petak


A sada - dečki!
Dakle, kao što sam obećala, danas nekoliko riječi o muškarcima i njihovom rublju.
E, ovdje treba zaboraviti sve postulate koje smo primjenili na ženama! Naime, kada je riječ o jačem spolu, ne postoji nikakva korelacija između rublja koje nose i nekih njihovih karakteristika, u najvećem broju slučajeva.
Zašto, pitate se? Iz jednostavnog razloga : velikoj većini muškaraca rublje biraju žene. Majke, djevojke supruge...
Naravno, manji dio muške populacije, i to najvećma onaj koji nije u vezi, kupuje i bira svoje rublje samostalno.
Ostali, bio to njihov izbor ili ne, prepušta svojim boljim polovicama da odlučuju što će nositi ispod hlača.
A žene to znaju jako dobro iskoristiti, naravno u svrhu osiguranja svog vlasništva – svojim muškarcima najčešće kupuju takvo rublje koje u nekim eventualnim delikatnim situacijama izaziva kod suparnice trenutačni gubitak libida!

Pa tako imamo ogroman broj muškaraca, zgodnih i onih manje, mišićavih, atletske građe, ali i onih sa pivskim bačvicama koje ponosno guraju isped sebe, koji svoje obiteljsko srebro nose upakirano u velike, bezoblične gaće vulgaris, avaj, često od frotira, u nemogućim bojama, no najčešće se ipak radi o nekoliko kvadratnih metara pamuka, vrlo često onog «klasičnog», rebrastog. Dakle, kada se jedan egzemplar muškog roda u najboljim godinama i naponu snage, pojavi u delikatnom momentu ispred vas u takvom nečem, cure moje drage, priznajte, treba li vam uopće hladan tuš?
Ima i onih koji nose duge gaće, vrlo često korišteni rekvizit u filmovima o kaubojima i Indijancima, doduše zahvaljujući razgranatoj industriji deterdženata ipak nešto bijelije boje. Takvo nešto je sasvim simpatično vidjeti na nonićima, dedekima i u već spomenutim filmovima, no nikako ne u našem krevetu. OK, ako se radi o mladom alpinistu tek pristiglom sa ekspedicije na Himalaju, može se i zatvoriti jedno oko...
Kako i kod žena, tako su i kod muškaraca bokserice visoko na top listi omiljenih gaća! Bez obzira radilo se o modelu koji poput suknjice leprša oko muških guzova i ostalih muških značajki, krojenom iz platna ili svile ili pak nekog sintetskog materijala, ili pak o pripijenim boksama od trikoa, najčešće pamučnog sa ili bez dodatka elastana, microfibre i ostalih čuda moderne tehnologije, muškarci nisu na njih ravnodušni. Oni bokserice ili vole, ili mrze iz dna duše.
Realno, to su najzdravije muške gaćice uopće – omogućuju da testisi, koje je priroda namjerno smjestila izvan tijela da bi bili na hladnome (za normalnu spermatogenezu potrebna je temperatura za stupanj-dva niža od uobičajene tjelesne temperature od cca 37 stupnjeva Celzija, jer visoka temperatura čini spermije sporijima a moguća je i pojava njihovih malformacija što sve zajedno smanjuje plodnost muškarca) slobodno uživaju na povjetarcu. Doduše, meni kao ženi je malo neobično kako muškima ne smeta izvjesno klaćenje njihovih privjesaka prilikom hoda, no opet, ni žene bez grudnjaka se ne osjećaju baš jako loše. One koje ne mogu bez podupirača za grudi, vrlo su nalik muškarcima koji ne podnose bokserice.
Ta kategorija preferira slip gaćice – u njima se osjećaju u svakom trenu na svom mjestu, jer im je tako ona glava kojom se češće služe (ovo je malo zločesto, priznajem) upakirana i na sigurnom, i ne prije joj opasnost da bude šutnuta i prignječena.
A za one tašte, koji se vole hvaliti veličinom, postoje i posebni, «pofutrani» modeli, nešto poput Wonderbraa za žene, koji djeluju na push-up efektu, odnosno ono što je sitno i beznačajno čine naoko veeliiikiiimmmm....
Muške tange su neopravdano napadane, najčešće od homofoba, kao artikl tipičan za gay populaciju. To uopće nije točno. Imaju i muški lijepe guze, prekrasne, koje je šteta sakrivati od pogleda (a i opipa, hehehe). Uostalom, zašto bi samo žene upakirane u lijepo rublje bile privlačne oku, kada to mogu biti i muškarci?
Netko je u komentaru na prethodni post postavio pitanje : što je sa muškarcima koji vole nositi žensko rublje? Što bi bilo?!? Ako vole, neka izvole, zašto ne? Ima i žena koje vole vidjeti muškarca u čipki. Ima i muškaraca koji vole muškarce koji nose žensko rublje.
Uostalom, u seksu je normalno sve što paše i jednom i drugom partneru – to je staro pravilo, koje ne treba zaboraviti. Tolerancija je svugdje, pa tako i ovdje, mjerilo civiliziranosti.
No, jedna stvar koju ne treba tolerirati je – nošenje kupaćih gaća izvan kupališta ili bazena. To se, nažalost, još uvijek prečesto vidi – muškarca koji umjesto rublja nosi, po mogućnosti plave, kupaće gaćice. Treba li ovu pojavu, nekada karakterističnu za bauštelce, srećom u posljednje vrijeme ipak u izrazitom smanjenju, uopće komentirati?

Svi ostali komentari su dobrodošli...


- 12:31 - Komentari (11) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>