Return of ALTEREGO

utorak, 30.04.2013.

Kraljevi žica akustične gitare u Lisinskom - Kings of Strings!



KINGS OF STRINGS - Lisinski, Zagreb 29.4.2013.

Virtuozi akustične gitare “Kings of Strings” ponovo su posjetili Hrvatsku i sinoć napunili (ponovo) KD Lisinski.
Bez obzira na krizu očito je da se prava kvaliteta prepoznaje, pa su tako ljubitelji gitare sinoć guštali u sjajnom koncertu i naravno, svirci nama dobro poznatog Vlatka Stefanovskog, negdašnjeg člana ex-Juga rock benda Leb i Sol, iskonskog zabavljača Australca Tommy Emmanuela, te samozatajnog Nizozemca Stochela Rosenberga.
Trio je prije nekoliko dana objavio svoj prvi album CD/DVD “Live in Belgrade 2012” kojeg su kasnije nakon koncerta marljivo potpisivali velikom broju publike koja se ostala družiti s njima.
Kings of Strings su izveli cijelu, vrlo zanimljivu paletu glasovitih pjesama, a na veliko zadovoljstvo prisutnih nisu radili pauzu nego su se solistički izmjenjivali na pozornci pa je tako cijeli koncert trajao puna dva sata i pol.
Najviše je pljeska dakako pobrao Stefanovski s makedonskim klasikom u sjećanje na pokojne Dražena Vrdoljaka, Darka Glavana i Boška Petrovića, a ništa manji nije bio ni onaj kada je Emmanuel pozvao na pozornicu maloga prijatelja Franu koji je s njim odsvirao jednu pjesmu “kao veliki”. I još je za dobar "touch" i foru kulerski prvo sebi naštimao gitaru u stilu: "Tommy nisi mi to najbolje podesio".

Izuzetna koncertna večer, nema što.

Oznake: Kings of strings, live, koncert, Lisinski, akustično, gitare, Vlatko Stefanovski, Srochelo Rosenberg, Tommy Emmanuel, 29.4.2013

30.04.2013. u 13:37 • 1 KomentaraPrint#

petak, 19.04.2013.

Novosti o koncertima


JOE SATRIANI, 22.5. - TVORNICA KULTURE ZAGREB
NOVI ALBUM JOE SATRIANIA „UNSTOPPABLE MONUMENTUM“ IZLAZI 7. SVIBNJA, KONCERT 22. SVIBNJA U ZAGREBAČKOJ TVORNICI KULTURE - Joe Satriani, legendarni gitarist i jedan od najproduktivnijih glazbenika današnjice koji je čak petnaest puta nominiran za prestižnu glzbenu nagradu Grammy najavljuje izlazak svojeg novog, četrnaestog solo albuma „Unstoppable Monumentum“ (Epic / Menart). Datum izlaska albuma je 7. svibanj, baš pred samu svjetsku turneju u sklopu koje će Satriani posjetiti u srijedu 22. svibnja i zagrebačku Tvornicu kulture gdje će održati ekskluzivan klupski koncert na kojem će predstaviti novi album kao i svoje stare hitove.
Novi album „Unstoppable Monumentum“ je snimljen u Skywalker Sound studiju, a produkciju su obavili Satriani i Mike Fraser poznat po radu sa AC/DC. Satriani je za snimanje novog albuma oformio i novi studijski bend. Kako sam kaže, želja mu je bila da ‘podigne razinu energije’ na sessionima i dozvoli svakom sviraču da se više individualno izrazi. Radi se o provjerenoj ekipi talentiranih glazbenika; bubnjar Vinnie Colauita koji je svirao sa Stingom i Jeff Beckom, basist Chris Chaney koji svira u Janes Addiction i klavijaturist Mike Keneally iz grupe Dethklok. Pokazalo se da je „kemija“ između Mikea, Chrisa,Vinniea i Satriania bila dobitna formula što je rezultiralo stvaranjem fanatstičnog materijala koji se sastoji od jedanaest novih pjesama od kojih je svaka drugačijeg glazbenog pravca te dotiču različite glazbene utjecaje. Prvi singl skinut sa novog albuma je pjesma "A Door Into Summer" za koju je napravljen i video spot.Početak koncerta u Tvornici kulture je najvljen za 20 sati a cijena ulaznice iznosi 200 kn i mogu se kupiti na slijedećim pretprodajnim mjestima u Zagrebu; Dirty Old Shop – Tratinska 18, Maldoror – Lopašićeva 3, Octopus – Gundulićeva 37, Dallas – Tkalčićeva 7, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Kloto – Masarykova 14, Tvornica kulture – Ljudevita Posavskog 1, Zona – Trg bana Jelačića 1 (prolaz neboder), Punktshop – Preradovićeva 1, Punkt – Branimir centar, Churchill shop – City centar west, Churchill shop Arena centar. Dallas Music Shopovi u Zadru - Trg Tri Bunara 1, Splitu – Narodni trg 14, Rijeci - Splitska 2a, Šibeniku - Kralja Tomislava 4. Eventim sistem – www.eventim.hr. Na ulazu će cijena ulaznice iznositi 220 kn.



WHITESNAKE, 15.6.2013. ZAGREB, DOM SPORTOVA
Dugoočekivani Whitesnake live album izlazi u travnju ove godine! MADE IN JAPAN (Frontiers Records) moći će se kupiti u nekoliko varijanti: DVD, Deluxe 2CD/DVD, Blue-ray. Album je sniman u Japanu 2011. godine, za vrijeme svjetske turneje Forevermore na kojoj je Whitesnake svirao na Loud Park festivalu u Saitama Super Areni.
Whitesnake su velik dio 2012. godine posvetili editiranju i dovršavanju snimke s japanskog koncerta kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta i slike i zvuka. Ovogodišnja turneja Year Of The Snake (na kojoj će zasvirati u Zagrebu, 15. lipnja) je nastavak jako uspješne turneje Forevermore na kojoj je snimljen DVD. Uz ovaj live album, fanovi će u bilo kojem trenutku moći oživjeti sjećanje na Whitesnakeov koncert.
Na live izdanju se nalaze pjesme s Forevermore albuma te nezaboravni Whitesnake klasici poput "Is This Love," "Still Of The Night" i "Here I Go Again". Dobra atmosfera, hitovi, glazbena virtuoznost i prepoznatljiv Coverdaleov vokal – ono što bi svaki Whitesnakeov fan (i novi i stari) trebao pogledati – sve je tu! Snimka uključuje zadivljujuće gitarističke solaže Douga Aldricha i Reba Beacha, duboku ritmičku pozadinu basista Michaela Devina i bubnjara Briiana Tichya, bogati zvuk gostujućeg klavijaturista Briana Ruedya, te karakteristični Coverdaleov vokal. Članovi benda kažu: „Još jedna odlična noć za pamćenje koju ćemo podijeliti sa svim fanovima!“
U subotu, 15.6.2013. godine u zagrebačkom Domu Sportova će se održati koncert hard rock velikana. Osim hard rock himni, u Zagrebu će se čuti i njihove poznate balade.
Ulaznice po cijeni od 199 kuna su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima, te online na www.eventim.hr.



GREEN DAY - 25.5. VILLA MANIN CODROIPO ITALIJA
Green Day su objavili novi glazbeni spot i prve datume nastupa u 2013. godini.
Trio je predstavio svoj vjerojatno najzanimljiviji spot ikada za pjesmu ‘X-Kid’ (pogledajte u nastavku). Osim toga objavljeni su i prvi koncertni datumi u sljedećoj godini i čini se da će bend najprije zasvirati u Europi, a onda se otisnuti u ostatak svijeta. Prvi koncert dogovoren je za 24. svibnja u Fiera Milano u Italiji, a bend će se u Europi zadržati do sredine srpnja. Karte za talijanski koncert u Trstu možete nabaviti preko talijanskog promotora Azalea promotions.
24.05. — Milan, Italy — Fiera Milano Live
25.05. — Trieste, Italy — Piazza Unita’D’Italia
27.05. — Belgrade, Serbia and Montenegro — Kalemegdan Park
29.05. — Vienna, Austria — Krieau Rocks
01.06. — London, England — Emirates Stadium
05.06. — Rome, Italy — Ippodromo Le Capannelle
06.06. — Casalecchio Di Reno Bo, Italy — Unipol Arena
08.06. — Nuremburg, Germany — Rock Im Park
09.06. — Wershofen, Germany — Rock am Ring
16.06. — Holland, Netherlands — Pinkpop Festival
18.06. — Lodz, Poland — Atlas Arena
21.06. — Moscow, Russia — Olympic Arena
23.06. — St. Petersburg, Russia — SKK Arena
26.06. — Helsinki, Finland — Rock the Beach Festival
28.06. — Norrkoping, Sweden — Bravalla Festival
30.06. — Oslo, Norway — Ullevaal Stadium
02.07. — Copenhagen, Denmark — Refshaleoen
04.07. — Werchter, Belgium — Werchter Festival
05.07. — Arras, France — Mainsquare Festival
10.07. — Nimes, France — Festival de Nimes Arena
12.07. — Lisbon, Portugal — Optimus Alive Festival
13.07. — Bilbo, Spain — Bilbo BBK Live Festival



KISS KISS MONSTER WORLD TOUR 2013 - 17.6. VILLA MANIN CODROIPO ITALIJA
Nakon što je Rammstein najavljen kao prvi “headliner” festivala Nova Rock je objavio i američki KISS, a osim na Novoj Kiss će biti i na kratkoj europskoj turneji, a nam najbliže u Italiji, kraj Udina, i u Milanu. Karte možete nabaviti preko talijanskog promotora Azalea promotions.
Maskirani Paul Stanley i Gene Simmons dolaze s “Monster” albumom, kojeg se ne treba bojati, ali definitivno može uspoređivati s njihovim ranijim remek-djelima.
June 1 - Stockholm, Sweden
June 3 - Helsinki, Finland
June 6 - Solvesborg, Sweden
June 8 - Stavanger, Norway
June 11 - Copenhagen, Denmark
June 12 - Berlin, Germany
June 14 - Prague, Czech Republic
June 15 - Vienna, Austria
June 17 - Udine, Italy
June 18 - Milan, Italy
June 20 - Zurich, Switzerland
June 22 - Clisson, France



RAMMSTEIN, 11.7. VILLA MANIN CODROIPO ITALIJA
U posljednje dvije godine, koncerte s turneje "Made in Germany" njemačkog kultnog benda Rammstein vidjelo je više od 1,3 milijuna ljudi diljem svijeta: u Meksiku, SAD-u, Južnoj Africi, Australiji, Kanadi i Europi. Njihovo putovanje se nastavlja uz moto za 2013. godinu: “Wir halten das Tempo” (Držimo ritam). U novom dijelu turneje, popularni njemački bend Rammstein, koji je poznat po koncertnim spektaklima s obiljem pirotehnike, 11.7. u Villi Manin Codroipo kraj Udina Italija. će gotovo doslovno zapaliti publiku. Njihova karijera je obilježena je brojnim kontoverzama, provokatnim video spotovima i spektakularnim koncertima. Uvijek osiguraju fenomenalnu scenografiju, a na nastupima također često mijenjaju posebne kostime. U više navrata su bili uhićeni zbog neprimjerenog ponašanja, te prozivani radi eksplicitnih scena u video spotovima. U stvarnosti, istina je da je Rammstein usmjeren na dobru zabavu i dobru glazbu te se ne opterečuju tračevima. Uz zabavu i efekt iznenađenja, najveći naglasak stavljen ja na sigurnost i profesionalizam.
„Oni koji to ne razumiju, to zapravo i ne žele razumjeti“– izjavio je frontmen benda Till Linderman.
Ulaznice i više informacija na stranicama AZALEE organizatora.

Oznake: najave, koncerti

19.04.2013. u 18:35 • 0 KomentaraPrint#

subota, 06.04.2013.

Gregoriani u hladnom Domu Sportova priredili supershow


GREGORIAN – Zagreb, Dom sportova, 03.04.2013.

Zagrebački je Dom sportova bio fino napunjen svakako stepenica više nego dvorana Cibone 2010. Nakon svake fenomenalne izvedbe, kao i intermezza u formi obraćanja publici, simpatični su i razgovorljivi „monasi“ zaradili mnogo pljeska. Iako je djelovala hladna, publika je vrijedno pljeskala a dobno bila vrlo raznolika: umirovljenici, četrdesetogodišnjaci, studenti i tinejdžeri jednako vole Gregorian.
Prije dvije godine imali su na repertoaru žešći rokerski hitovi, a ove godine su se bavili uglavnom filmskom glazbom i to je bila znatna razlika u dojmu - ovogodišnji je dojam slabiji jer je setlista bila više kazaline prirode ili za koncert u lisinskom. No ipak je riječ o promociji posljednjeg albuma na kojem obrađuju filmske hit-pjesme. Tako smo čuli pjesme iz Titanica (My Heart Will Go On), Gladijatora (Who Wants to Live Forever), Shreka (Hallelujah), Pirata s Kariba (He’s a Pirate), Jamesa Bonda (Live and Let Die), Notting Hilla (She) itd. obrađene na način gregorijanskog pjevanja, uz prikladnu vokalnu i instrumentalnu pratnju. Našlo se tu, naravno, i obrada popularnih hitova poput Evanescenceova Bring Me to Life, Rammsteinova Engela, Zeppelinova Kashmira i klasične O Fortuna. Vidi se da gregorijanci rade na scenskoj izvedbi i mijenaju šou – scenografiju, popratne elemente i rekvizite (light show, pirotehniku, zrcala, konfete) te koreografiju. No ove je godine sve bilo pomalo oskudnije, makar oni koji su ih vidjeli prvi put sigurno su zinuli. :)

Do druge polovice programa (koncert se na gotovo dva i pol sata!) pomislilo bi se da su postali pasivniji i neoriginalniji, reklo bi se izlizali se. No pred kraj su potvrdili da nije dobro zaključivati prerano. Nakon pola sata izvedbe napravili su pauzu od 20 minuta, rascjepkajući šou na dva asimetrična dijela bez ikakve logične potrebe za odjeljivanjem i to je malo pokvarilo dojam ali ne i uništilo.
Bis je uslijedio već nakon polovice programa. Vrlo netipično, ali fora. I bili su daleko pretihi za ovakvu veliku dvoranu, što za atmosferu mnogo znači.
Novost za ovu turneju jesu kratki i izuzetno komični filmski isječci u kojima sudjeluju sami članovi Gregoriana parodirajući određene filmove i glumeći James Bonda na primjer.

Prvih sat vremena pjesme su bile poprilično mlake te se publika ipak morala strpiti do pred kraj. Obavezno moram pohvaliti solistice Ameliju Brightman i Evu Mali, rusku pjevačicu kao dodatak ekipi te ženski gudački kvartet.

Oznake: Gregorian, chant, filmski hitovi, dom sportova, 3.4.2013, koncert, show, live

06.04.2013. u 08:15 • 1 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 01.04.2013.

Najave koncerata za proljeće i ljeto


JOE SATRIANI, 22.5. - TVORNICA KULTURE ZAGREB
Jedan od najvećih rock gitarista u glazbenoj povijesti Joseph Joe 'Satch' Satriani se nakon gotovo sedam godina vraća se u Hrvatsku. Poseban klubski koncert u sklopu turneje „World Tour 2013“, na kojoj će pored svoje retrospektive predstaviti i svoj novi, četrnaesti studijski album čiji je izlazak planiran za proljeće, održat će se u srijedu 22. svibnja 2013. zagrebačkoj Tvornici kulture.
Joea Satrianija mnogi opisuju kao istinskog virtuoza, gitaristu sa daleko najboljom tehnikom sviranja, posebnost su mu solaže po jednoj žici, a u mnogim je izborima redovito proglašavan jednim od najboljih rock gitarista svih vremena. Publiku posebno impresionira lakoća i preciznost njegova sviranja, u kojem je spojio standarde koje su postavili glazbenici koji su na njega imali najveći utjecaj sa modernim u koje je ugradio osobne vizije. U svojoj je karijeri osvojio veliki broj nagrada, petnaest je puta nominiran za nagradu Grammy, a prodao je više od deset milijuna nosača zvuka.
Početak koncerta u Tvornici kulture je najvljen za 20 sati a cijena ulaznice iznosi 200 kn i mogu se kupiti na slijedećim pretprodajnim mjestima u Zagrebu; Dirty Old Shop – Tratinska 18, Maldoror – Lopašićeva 3, Octopus – Gundulićeva 37, Dallas – Tkalčićeva 7, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Kloto – Masarykova 14, Tvornica kulture – Ljudevita Posavskog 1, Zona – Trg bana Jelačića 1 (prolaz neboder), Punktshop – Preradovićeva 1, Punkt – Branimir centar, Churchill shop – City centar west, Churchill shop Arena centar. Dallas Music Shopovi u Zadru - Trg Tri Bunara 1, Splitu – Narodni trg 14, Rijeci - Splitska 2a, Šibeniku - Kralja Tomislava 4. Eventim sistem – www.eventim.hr. Na ulazu će cijena ulaznice iznositi 220 kn.
Također su u prodaji i ekskluzivene ulaznice za vip galeriju po cijeni od 280 kn. Uz vip ulaznicu je osigurano sjedeće mjesto na galeriji preko puta same pozornice, konobarska posluga i čaša pjenušca. U opticaju je samo 70 vip ulaznica.


SEEROCK FESTIVAL, GRAZ AUSTRIA 21-22.6.


Više o festivalu na web stranici: SEEROCK FESTIVAL.



WHITESNAKE, 15.6.2013. ZAGREB, DOM SPORTOVA
Dugoočekivani Whitesnake live album izlazi u travnju ove godine! MADE IN JAPAN (Frontiers Records) moći će se kupiti u nekoliko varijanti: DVD, Deluxe 2CD/DVD, Blue-ray. Album je sniman u Japanu 2011. godine, za vrijeme svjetske turneje Forevermore na kojoj je Whitesnake svirao na Loud Park festivalu u Saitama Super Areni.
Whitesnake su velik dio 2012. godine posvetili editiranju i dovršavanju snimke s japanskog koncerta kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta i slike i zvuka. Ovogodišnja turneja Year Of The Snake (na kojoj će zasvirati u Zagrebu, 15. lipnja) je nastavak jako uspješne turneje Forevermore na kojoj je snimljen DVD. Uz ovaj live album, fanovi će u bilo kojem trenutku moći oživjeti sjećanje na Whitesnakeov koncert.
Na live izdanju se nalaze pjesme s Forevermore albuma te nezaboravni Whitesnake klasici poput "Is This Love," "Still Of The Night" i "Here I Go Again". Dobra atmosfera, hitovi, glazbena virtuoznost i prepoznatljiv Coverdaleov vokal – ono što bi svaki Whitesnakeov fan (i novi i stari) trebao pogledati – sve je tu! Snimka uključuje zadivljujuće gitarističke solaže Douga Aldricha i Reba Beacha, duboku ritmičku pozadinu basista Michaela Devina i bubnjara Briiana Tichya, bogati zvuk gostujućeg klavijaturista Briana Ruedya, te karakteristični Coverdaleov vokal. Članovi benda kažu: „Još jedna odlična noć za pamćenje koju ćemo podijeliti sa svim fanovima!“
U subotu, 15.6.2013. godine u zagrebačkom Domu Sportova će se održati koncert hard rock velikana. Osim hard rock himni, u Zagrebu će se čuti i njihove poznate balade.
Ulaznice po cijeni od 199 kuna su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima, te online na www.eventim.hr.


GREEN DAY - 25.5. VILLA MANIN CODROIPO ITALIJA
Green Day su objavili novi glazbeni spot i prve datume nastupa u 2013. godini.
Trio je predstavio svoj vjerojatno najzanimljiviji spot ikada za pjesmu ‘X-Kid’ (pogledajte u nastavku). Osim toga objavljeni su i prvi koncertni datumi u sljedećoj godini i čini se da će bend najprije zasvirati u Europi, a onda se otisnuti u ostatak svijeta. Prvi koncert dogovoren je za 24. svibnja u Fiera Milano u Italiji, a bend će se u Europi zadržati do sredine srpnja. Karte za talijanski koncert u Trstu možete nabaviti preko talijanskog promotora Azalea promotions.
24.05. — Milan, Italy — Fiera Milano Live
25.05. — Trieste, Italy — Piazza Unita’D’Italia
27.05. — Belgrade, Serbia and Montenegro — Kalemegdan Park
29.05. — Vienna, Austria — Krieau Rocks
01.06. — London, England — Emirates Stadium
05.06. — Rome, Italy — Ippodromo Le Capannelle
06.06. — Casalecchio Di Reno Bo, Italy — Unipol Arena
08.06. — Nuremburg, Germany — Rock Im Park
09.06. — Wershofen, Germany — Rock am Ring
16.06. — Holland, Netherlands — Pinkpop Festival
18.06. — Lodz, Poland — Atlas Arena
21.06. — Moscow, Russia — Olympic Arena
23.06. — St. Petersburg, Russia — SKK Arena
26.06. — Helsinki, Finland — Rock the Beach Festival
28.06. — Norrkoping, Sweden — Bravalla Festival
30.06. — Oslo, Norway — Ullevaal Stadium
02.07. — Copenhagen, Denmark — Refshaleoen
04.07. — Werchter, Belgium — Werchter Festival
05.07. — Arras, France — Mainsquare Festival
10.07. — Nimes, France — Festival de Nimes Arena
12.07. — Lisbon, Portugal — Optimus Alive Festival
13.07. — Bilbo, Spain — Bilbo BBK Live Festival



KISS MONSTER WORLD TOUR 2013 - 17.6. VILLA MANIN CODROIPO ITALIJA
Nakon što je Rammstein najavljen kao prvi “headliner” festivala Nova Rock je objavio i američki KISS, a osim na Novoj Kiss će biti i na kratkoj europskoj turneji, a nam najbliže u Italiji, kraj Udina, i u Milanu. Karte možete nabaviti preko talijanskog promotora Azalea promotions.
Maskirani Paul Stanley i Gene Simmons dolaze s “Monster” albumom, kojeg se ne treba bojati, ali definitivno može uspoređivati s njihovim ranijim remek-djelima.
June 1 - Stockholm, Sweden
June 3 - Helsinki, Finland
June 6 - Solvesborg, Sweden
June 8 - Stavanger, Norway
June 11 - Copenhagen, Denmark
June 12 - Berlin, Germany
June 14 - Prague, Czech Republic
June 15 - Vienna, Austria
June 17 - Udine, Italy
June 18 - Milan, Italy
June 20 - Zurich, Switzerland
June 22 - Clisson, France



RAMMSTEIN, 11.7. VILLA MANIN CODROIPO ITALIJA
U posljednje dvije godine, koncerte s turneje "Made in Germany" njemačkog kultnog benda Rammstein vidjelo je više od 1,3 milijuna ljudi diljem svijeta: u Meksiku, SAD-u, Južnoj Africi, Australiji, Kanadi i Europi. Njihovo putovanje se nastavlja uz moto za 2013. godinu: “Wir halten das Tempo” (Držimo ritam). U novom dijelu turneje, popularni njemački bend Rammstein, koji je poznat po koncertnim spektaklima s obiljem pirotehnike, 11.7. u Villi Manin Codroipo kraj Udina Italija. će gotovo doslovno zapaliti publiku. Njihova karijera je obilježena je brojnim kontoverzama, provokatnim video spotovima i spektakularnim koncertima. Uvijek osiguraju fenomenalnu scenografiju, a na nastupima također često mijenjaju posebne kostime. U više navrata su bili uhićeni zbog neprimjerenog ponašanja, te prozivani radi eksplicitnih scena u video spotovima. U stvarnosti, istina je da je Rammstein usmjeren na dobru zabavu i dobru glazbu te se ne opterečuju tračevima. Uz zabavu i efekt iznenađenja, najveći naglasak stavljen ja na sigurnost i profesionalizam.
„Oni koji to ne razumiju, to zapravo i ne žele razumjeti“– izjavio je frontmen benda Till Linderman.
Ulaznice i više informacija na stranicama AZALEE organizatora.



WHITESNAKE, 15.6.2013. ZAGREB, DOM SPORTOVA
U subotu, 15.6.2013. godine u zagrebačkom Domu Sportova će se održati koncert hard rock velikana. Prije 5 godina Whitesnake su u Hrvatskoj svirali na velikom open air spektaklu u Osijeku. Ove godine će još jednom oduševiti hrvatsku publiku energičnom izvedbom žestokih hitova. Osim hard rock himni, u Zagrebu će se čuti i njihove poznate balade.
Ulaznice po cijeni od 199 kuna su u prodaji od 11.2.2013 u 9 sati na svim prodajnim mjestima Eventima, te online na www.eventim.hr*.
*Na navedenoj web adresi se može naći popis svih prodajnih mjesta
WHITESNAKE za 2013. godinu imaju nekoliko planova, prvenstveno- izdavanje dvostrukog CD-a za koji još nisu otkrili ime. Prvi CD snimljen je u Ujedinjenom Kraljevstvu, a drugi CD će sadržavati pjesme snimljene po cijelom svijetu. Također, objavit će DVD s nastupom uživo koji je snimljen u Japanu za vrijeme njihove posljednje turneje na kojoj su predstavljali ‘FOREVERMORE’ album.
Za više informacija o turneji molimo posjetite whitesnake.com.

Oznake: konceerti, najave

01.04.2013. u 18:10 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



< travanj, 2013 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Komentari da/ne?

CLICK on the UK flag or HERE - returnofalterego.tumblr.com for English version!!

blogging... music, text & photo...


© copyright by Anastazija Vržina, 2005-2014.
Sva prava pridržana/ All rights reserved.


Sav sadržaj na ovom blogu autorski je zaštićen, stoga tražite dozvolu za korištenje il' će bit frke.

službene stranice/ official pages:
Anastazija's Official Site
Anastazija's Twitter
Anastazija's YouTube video Channel

čitajte me i na:
venia-mag.net
cmar-net
ravnododna.com
BLOG.HR

Mailto: CLICK here!



pretraživanje returnofalterego.blog
Loading


najava događanja - koncerti

srpanj 2014
01.07. Neurosis, Zagreb, Jedinstvo
03.07. TOP GEAR, Zagreb
09.07. Metallica, Alice In Chains, COB Beč, Krieau
09.07. John Fogerty, Piazza Unita Trieste
10.7-13.7. Masters Of Rock, Vizovice, Češka
10.-13.7. EXIT festival, Novi Sad
15.07. Deep Purple + Gibonni, Zadar, Jazine
15.07. Hugh Laurie, Zagreb, Šalata
17.07. Deep Purple + Gibonni, Ljubljana, Križanke
17.-.19.07. Medvedgradske glazbene večeri, Zagreb, Medvedgrad
18.07. Scorpions, Piazza sul Brenta Padova
20.-26.7. Metaldays Tolmin, Slovenia
23.7.2014. Neil Young, Beč, Austria

kolovoz 2014
01.-2.8. Seerock Graz, Graz Austria
01.8. Joss Stone, Pula, Arena
01.-3.8. Schengenfest (HIM, 2Cellos, Morcheeba, Kiril Džajkovski), Slovenija, Vinica Bela Krajica
02.8. Status Quo, Pula, Arena
02.8. The National, Superuho festival Šibenil
03.-5.8. SuperUho Festival (The National / Fuck Buttons / Black Lips / Repetitor / Punčke / Bernays Propaganda...), Šibenik
06.-9.8. Brutal Assault, Jaromer, Češka
11.-18.8. Sziget festival, Budimpešta Mađarska
12.8. Zaz, Zadar
14.-16.8. Sabaton Open Air, Falun, Švedska

rujan 2014.
04.9. Editors, Zagreb, Tvornice kulture
08.9. Jack Oblivian & Shieks, Zagreb, Tvornice kulture
29.9. Finntroll, Gala Hala, Ljubljana
30.9. Alestorm & Brainstorm, Vintage Industrial Bar, Zagreb

listopad 2014.
01.10. Rage, Budimpešta
11.10. Future Islands, Zagreb, Močvara
20.10. Deathstars, Budimpešta, A38
21.10. Anathema, Beč, Szene
22.10. Deathstars, Beč, Szene

studeni 2014.
06.11. Michael Buble, Arena, Zagreb
09.11. Gaslight Anthem, Zagreb, Tvornica Kulture
16.11. Stiff Little Fingers, Zagreb, Tvornica Kulture
16.11. One Republic, Ljubljana, Dvorana Stozice
19.11. Slash, Austrija,Beč, Stadthalle

prosinac 2014.
04.12. Pips,Chips&Videoclips, Zagreb, Dom Sportova
14.12. Bryan Adams, Ljubljana, Dvorana Stožice

izvještaji/ recenzije

koncerti u slici i riječi:
malo zapela s updatiranjem :)
LENNY KRAVITZ + RAPHAEL SAADIQ 2011, Zagreb
THE HUMAN LEAGUE 2011, Zagreb
RAMMSTEIN + DEATHSTARS 2011, Zagreb
HURTS 2011, Zagreb
GEORGE MICHAEL 2011, Zagreb
APOCALYPTICA 2011, Zagreb
KORN 2011, Zagreb
ARCADE FIRE 2011, Zagreb
BON JOVI 2011, Zagreb
JOE COCKER 2011, Zagreb
SHAKIRA 2011, Zagreb
HLADNO PIVO 2011, Zagreb
ADASTRA 2011, Zagreb
ROGER WATERS "THE WALL" 2011, Zagreb
THE GODFATHERS 2011, Zagreb
FAITHLESS 2011, Zagreb
MAJKE / PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS 2011, Zagreb
PLAN B 2011, Ljubljana
NENO BELAN 2011, Zagreb
MALEHOOKERS 2011, Zagreb
RUNDEK CRGO TRIO, 2010 Zagreb
ĐORĐE BALAŠEVIČ 2010, Zagreb
ZORAN MIŠIĆ 2010, Zagreb
WHITE LIES, PAUL GILBERT, CARIBOU, YANN TIERSEN, ATOMSKO SKLONIŠTE, RUBIKON, 2010, Zagreb
RICHIE KOTZEN, JOE BONAMASSA, JOE SATRIANI 2010, Zagreb
ERIC SARDINAS 2010, Zagreb
GUNS'N'ROSES + DANKO JONES, 2010, Zagreb
THE GOSSIP 2010, Ljubljana
BILLY IDOL 2010, Ljubljana
RUBIKON 2010, Zagreb
ZORAN MIŠIĆ & GIBONNI 2010, Gradiška
MUSE & KASABIAN 2010, Milano
SKUNK ANANSIE 2010, Zagreb
DAVID GUETTA 2010, Zagreb
GIBONNI 2010, Varaždin
GIBONNI 2010, Zagreb
RAMMSTEIN 2010, Zagreb
SPANDAU BALLET 2010, Zagreb
DEPECHE MODE 2010, Zagreb
AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW 2010, Zagreb
THE 69 EYES 2010, Zagreb
PARNI VALJAK 2009, Zagreb
PET SHOP BOYS 2009, Zagreb
BACKSTREET BOYS 2009, Zagreb
SIMPLE MINDS 2009, Split
THE CULT 2009, Zagreb
VOODOO LIZARDS 2009, Varaždin
U2 / SNOW PATROL 2. dan 2009, Zagreb
U2 1. dan 2009, Zagreb
BRUCE SPRINGSTEEN 2009, Udine
CARLOS SANTANA,ERIC BURDON, SOLOMON BURKE 2009, Varaždin
RAZORLIGHT, PRIMAL SCREAM, THE CHARLATANS 2009, Zagreb
SIMPLY RED 2009, Ljubljana
SINEAD O'CONNOR 2009, Ljubljana
TONY CETINSKI 2009, Zagreb
NIGHTWISH 2009, Zagreb
BEYONCE 2009, Zagreb
ERIC SARDINAS 2009, Zagreb
ZDRAVKO ČOLIĆ 2009, Zagreb
TBF & St!llness 2009, Zagreb
BLACKMORE'S NIGHT 2009, Zagreb
PRLJAVO KAZALIŠTE 2009, Zagreb
ZA ĐORĐA NOVKOVIĆA 2008, Zagreb
GIBONNI 2008, Zagreb
WITHIN TEMPTATION 2008, Zagreb
MUSE 2007, Zagreb
IGGY POP, CHK CHK CHK, HOLD STEADY 2007, Zagreb
SONIC YOUTH, NEW YORK DOLLS, HAPPY MONDAYS 2007, Zagreb
THE CULT, ILL NINO, MAJKE, THE SCORPIONS 2007, Koprivnica
INXS 2007, Zagreb
KAISER CHIEFS, PLACEBO, QUEENS OF THE STONE AGE 2007, Zagreb
MICK HARVEY, PAUL GILBERT, HARMFUL, DIRTY THREE, GIPSY KINGS 2007, Zagreb
HLADNO PIVO 2007, Zagreb
KOOL & THE GANG 2007, Zagreb
VATRA RAMIREZ 2006, Zagreb
SEAL 2006, Zagreb
PUBLIC ENEMY 2006, Zagreb
MARIZA + TAMARA OBROVAC 2006, Zagreb
GIBONNI 2006, Zagreb
SIMPLY RED 2006, Pula
JOE SATRIANI 2006, Zagreb
VROOOM, URBAN 2006, Zagreb
SISTERS OF MERCY 2006, Zagreb
SIMPLE MINDS 2006, Zagreb
DEPECHE MODE 2006, Zagreb
SIDDHARTA 2001, Zagreb


fotoputopisi:
putopis Australija I
putopis Australija II
putopis Australija III
putopis Australija IV
putopis Australija V
biljke Australije

pretraživanje po arhivi

recenzije filmova:
Apocalypto
MOTOVUN: prvi dio
MOTOVUN: drugi dio
Grad svjetla
Australia
Wrestler
U vrtlogu igre

priče:
Vaya Con Dios
Mika
Paranoia
Mjesto na kraju svijeta
Titovi nogometaši
29.11.
River's run (Pod mostom)
Neznanac
Za šaku kikirikija i patriotizam
Samo jednom se grebe (pismo jednom uredniku)
Ispovijest jednog psa


poezija:
...nastavit će se
Peron 3
Cesta za nikuda
Prođi me dalje
uz foto "U sumrak" 02
uz foto "U sumrak" 03
uz foto "U sumrak" 04
uz foto "U sumrak" 05
uz foto "U sumrak" 06
uz foto "U sumrak" 07
uz foto "U sumrak" 08
uz foto "U sumrak" 09
December, 31 (31. prosinac)
uz fotos "Arhitektura noću" 01
uz fotos "Arhitektura noću" 02
uz fotos "Arhitektura noću" 03
Bezimena
Prolazi ponoć
Zvezdana prostirka
Snivaj noćas
Bezizlazno je to
Proljetni Blues
Move into my life