Razvratni vepar

18.08.2006., petak

Kako je Vepar upriličio zabavu zlatnoj mladeži



Bilo je to u davnim vremenima, kad je horny vepar zloupotrebljavao sve čari momačkog života, i kad je bio podstanarom u kućici još jednog zajebano razvratnog mladića, poznatog Ježurke Ježića, u njegovoj slavnoj gajbi, poznatoj iz žutog tiska (Ježeva kućica, za Casa Giornale, Branko Ćopić). O tim slavnim danima sam razvratni vepar kaže:

Ježurka je bio o.k. tip, ali je stalno palamudio o toj svojoj kućici, od jutra pa navečer, moja kućica ovo, moja kućica ono, te mu je stalno trebalo odobravati i klimati kako mu je gajba super...Kad sam želio dovoditi kakve komade, poludio bi od straha da mu nekaj ne fkradnu, da mu nekaj ne razbiju, ili zaflekaju stolnjaka, i to....

Kažem ja njemu, pa čekaj, pa nebreju orgije biti a da se malo nekaj ne zafleka, pa i sama fiziologija nam je zajebana, tu ide kontra nas, obadva u trenucima otpuštanja...jeli...na sve strane.......(za one osjetljivijeg želuca zgodna metafora- horny prasac je htel reči da ih u trenutku kad im dojde, taj pritisak hiče levo-desno baš kao vatrogasne šmrkove kad se vatrogascima otmu iz ruku....)

A pohotni ježurka, ipak nije bio tako nesklon plođenju zabludjelih ježica i po potrebi ostalih šumskih zvjerinja, da ne bi pogutnuo malo te svoje sklonosti redu i čistoći.

I odluče oni napraviti orgije....srede kućicu, Horny vepar je napravio male flajeriće kojima poziva ženke na čaj,kolače i "fučenje do obeznanjivanja", a bio je posebno zajeban u marketingu za svoje prljave sklonosti....hehehe....I te flajeriće nabije ježurki na bodlje, i pošalje ga u šumu, te u neke fancy kafiće gdje su više životinje glumile zlatnu mladež lagano se prenemažući...

Pod panjem se nalazio cocktail bar Zlatni nerast, u kojem je obitavalo jezgro zlatne mladeži, svi su se već dotad međusobno plodili u raznim kombinacijama, sad su se malo dosađivali, već su zapišali po šumi sve kutove od dosade, eto ti upada Ježurka. Lukavac, stari kuler, naš Ježurka kao nezainteresiran, a kad pogleda malu anorexičnu lemurku u kutu, odma mu se njegova od svih ženkama najomiljenija bodlja pretvori u napravu za probijanje barikada. Razvuče on osmijeh od uha do uha (koja mu se ionako ne vide od bodlji), i počne dijeliti flajeriće.

Kod kućice horny vepar sluti, o da, sluti on kakva će to zabava biti, on maže kljove voskom, trlja čekinje, te pred ogledalom vježba pokrete pri kojima će mu se kao slučajno, njegovo vretenasto rilo klatiti na posebno otmjen način, nagovješćujući time neslućene užitke ženkama,ali i nažalost, vrlo zaflekane zavjese ježurkine nakon partija.

Podijelio ježurka flajere, blazirana ekipa polako biva zainteresirana, kad ti Ježurka spazi: o tu je i Paris, mlađa sestra nasljednica velikog lanca koteca u cijelom svijetu. Paris je naime, poznata u svijetu životinja po raskalašenosti, kao i po brojnim zlatnim rinkovima u njušci,ali i na nepristojnim mjestima, te o njoj kola mnogo nepristojnih priča. Npr. o tome kako je bila orgija na kojoj su je namazali kalafonijom, stavili u kadu, vezali lancima ali je došao uškopljeni oposum sa položenim tečajem za spasioca....dobro, to nije predmet ove priče, ali uglavnom, imala je čekinje obrijane na peticu, stanjeno sa strane, malo asimetrično obrijano više sa lijeve, sa kopčom od žira. Od grudnjaka nosila je poluotvoreni s ipak malo čvršćim košaricama na prve 4, uzorak izvezen zlatnim koncem na crnom baršunu, a sa slobodnijim otvorima na zadnje 4 sise, dok su joj pritom ipak zadnje dvije kao slučajno stalno ispadale, na veselje svih perverznjaka koji su na to ispuštali vesele primitivne zvukove svojstvene višim rasama (ljudima npr.).

U idućem broju :" Hilton koci ltd." kupuju Ježurki kompletni novi namještaj
- 16:06 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

pustolovine vepra koji je prema svim kriterijima razvratan

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr


Ovo je atresa na koju možete poslati bilo kaj.
Poštu podiže ježurka, i kad se oznojen i natopljen kalom nemorala
vraćam sa svojih putešestvija, Ježurka mi je uruči!
(nekad i prije pročita, vrag radoznali...)

laznaadresa@net.hr