Komentari

razvratnivepar.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • djevabajna

    zaintrigirala me parisina frizurica na peticu, stanjeno sa strane, malo asimetrično..hmm.. moram to vrlo veoma uskoro isprobat..

    avatar

    19.08.2006. (17:51)    -   -   -   -  

  • Razvratni vepar

    Horny vepar pozdravlja djevu bajnu, zlev. sestru po oružju, i trese se od sladostrašća otkada je ostavila komentar. Sad imamo 3 čitateljice, sve 3 jaki igrači, jojojjojoj...čekaju nas naporni snovi...
    ali........ali......ali........
    @ svim 3 kraljicama blog-sladostrašća: Jebo vas Paris...dođoste privučene jeftinim trikom spominjanja njenog imena....a niko ni jedne lijepe riječi za našeg jadnog dječjeg horny heroja Ježurku Ježić. Zanemaren i zaboravljen od sviju, zaboravile ste na jadnoga ježeka, njuškica mu žalosna, on više izgleda nikoga ne zanima...kaj sad da jadnik ide na net i tam skida pornografiju (ima sad i adsl u kućici)...da napomenem da je kod ježa svako samozadovoljavanje veliki rizik da se nespretno napiči....
    Za kaznu u idućem nastavku: Paris useljava u ježevu kućicu

    avatar

    19.08.2006. (18:17)    -   -   -   -  

  • djevabajna

    nisam htjela ništa komentirat za njega jer vidim da u sljedećem nastavku dobiva novi namještaj, gajbu ima, to je veliki plus, al đe su mu kola? pa neću ja na noge..još čekam da nađe bolji posao od raznošenja flajera da mi može koktele plaćat, a onda ću razmislit o njemu. dok je vepar čist druga priča..taj me macan odmah privukao. to je tak, ženske se pale na macho tipove.

    avatar

    19.08.2006. (20:31)    -   -   -   -  

  • bobelline

    mislim da je jeužurko jedan od onih koji trza na svaku sa malo boljom frizuricom. a to ne volimo. aj nek se on sad kao ono smrtno zaljubi u neku tamo nepoznatu koja se sad čini kao da nije ljepotica ali ustvari je kad se malo sredi i sve?

    avatar

    20.08.2006. (02:50)    -   -   -   -  

  • bobelline

    i da. i ja bi koktele. ruf mich an.

    avatar

    20.08.2006. (02:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...