Razvratni vepar

25.08.2006., petak


Jeste l čuli djeco, vjerujte bez šale...
otvara se expres radionica
koja proizvodi veprove male


Odjekivala je vesela veprova pjesmica, lascivnog sadržaja radi kojeg su snaše obraze rumenile, iako su i dalje pocupkivale u ritmu.
Zelene grane su skrivale kućicu Ježurke Ježića, poznatu iz papparazzo priče koju je tabloid novinar Branko Čopić svojedobno približio svijetu. Tada je zaista Branko raspizdio Ježurku, jer je bez ikakvih obzira ili zazora snimao kad je iz kućice izlazila Bambijeva mama s zagonetnim osmjehom na licu, drhturećih krhkih nogu :)

(Tada je Ježurka razbio fotoaparat u nastupu bijesa, tako da priča nikad nije imala fotografije, već je izašla samo u ilustriranom obliku, kao slikovnica. I obzirom da je Ježurka spominjao tužbe i miljonske otštete, to je priča bila malo ublažena i prilagođena široj pulici predškolskog uzrasta, neizloženoj gnusnim sadržajima kakvi pune tabloide.
Da,da, takvu ste je i vi čitali.)

Sunce se već poodavno spustilo bješe, no zavirkivalo je iza brdašca, nevaljalac radoznale ćudi, u želji da možda vidi kakvu papparazzo scenu, lagano erockog sadržaja koju će u glavi vrtjeti prije nego ga sanak svlada.

Naime, počela je nadaleko reazglašena kao i ozloglašena veprova zabava pod erocko-pedagoško-fitness-lagano zajebanim nazivom "Kdor ne skače ni Slovenc!" za zlatnu mlasdež i one koji se uspiju prikrpati.
Nudili su se kanapei od proizvoda iz Mercatora, hostese su bile Alpske jodlerice odgojene na svježem zraku i mlijeku, gojenke Alpske škole razvrata. I to sa sunčane strane Alpa.
Pila su se razna pića, od legendardnog Cvičeka, do solidnog Refoška, a udarna pesnica su bili naravno, kokteli na bazi žestokih alkoholnih pića, ugodna okusa koji draži nepce i uzdiže duh do neslućenih visina, čineći vam istodobno vuha fest črlenima.

Čim je ušla, Paris se oduševila Ježurkinom gajbom, kao i svaka žen, čitajući između redova, slutila je da je to jedna od "onih" zabava koja će iscrpsti sve njene prirodnwe sokove, a da opet neće ostati na suhom.
-Daj toči odma 2 puta B-52, sunce ti tvoje!-zaderala se bogobojažljiva i stidljiva Paris kad ju je obuzela groznica zabave.
-Ko ima upaljač?-dahtala je požudno očekujući alkoholni udar, obrativši se svekolikom okupljenom pučanstvu.
Ježurka ležerno zapali shootere, i plafkasti plamen obasja požudu Paris, kao i nekih 5-6 njenih manje više izloženih grudi. Uzevši slamku među naspućene usne, srkala je zapaljenu smjesu kao da srče život iz svih prisutnih koji su nijemo promatrali taj spilbergovsko-lukasovski spektakl. Udahnuvši na kraju i sam plamen, posrkavši i vatricu u svoj horny mladalački organizam do kraja, izazavala je odobravanje mase mužjaka koji su potiho odobravali njeno pijenje alkohola u nadi da će ona malo i pretjerati, a baš oni to znati na kraju večeri umješno i krajnje lukavo iskoristiti. Nasamo, po mogućnosti.

Jedino je vepar hinio (lijepa riječ koju slabo koristimo), dakle hinio ravnodušnost. On je pio svoje piće, trljavši se lagano, kao slučajno uz prolaznice koje su ga koliko-toliko zanimale. Njegova muževna smirenost i nezainteresiranost nije prolazila nezapaženo ni bez interesa od strane pripadnica slabijeg spola, o nenenene....Mislio je on u svojoj lukavoj glavi-vidio sam i bolje, upropastio sam i lošije...

Kroz glavu mu prolaziše razbludne sličice iz prošlosti koje su uljučivale brojne studentske zabave iz dana kad je Vepar bio nadobudni student i ponosni vlasnik indexa kojim je bario nižeobrazovane gospodične, i podmuklo udomljavao svoj vretenasto-spiralni ostvarivač želja u njihovim neakademskim tijelima.

Eh, kakve su to zabave bile...Znao je doći i doktorr Doollitle, pa kakve je sve on komade znao dovlačiti...celbritis, iz svijeta filma i zabave, sapunica, znali smo nategnuti i koju zvijezdu dokumentaraca...

U idućem broju:Akcija! Zabava! Sniženja! Popusti! Potrošačke kartice!


- 13:58 - Komentari (5) - Isprintaj - #

20.08.2006., nedjelja

Gospodar Parisinih Prstenova


Kako su te noći caklile tvoje okice Paris, kako se u njima samo zrcalio razvrat...Oh, bila si tako neodoljivo željna užitka...Znala si...što ti je mama govorila...da će te takvo društvo pokvariti, da nisu oni za tebe, da se mlada djevojka mora paziti kojekakvih zamki i iskušenja, znala si i slutila cijelim svojim spiercano-zarinkanim bićem da je jebiga jedno teorija a drugo je ponuda da se ode na ozloglašenu horny el grande spectacolo zabavu koja kako da je stvorena da se na njoj prepustiš najnižim instinktima kao i vrhunskim gastronomskim pripravcima.

Ostavimo Paris u njenim dilemama da li bi išla na zabavu ili ne, to su teška pitanja, ona oprezno važe sve argumente i za i protiv, dok joj se tijelo propinje sputano tijesnom odjećom,a njeni brojni prstenovi se nehotice taru o istu.

Za to vrijeme Ježurka Ježić ležerno ispija piće na šanku. Već time što je naručio redbullvotku zorno je pokazao da je noć tek počela, da ćće biti svašta,a razne lagane ženke su odmah uočile i naznaku njegove platežne sposobnosti. Nije da ih je to zanimalo, ali su krajičkom oka ipak zapazile i smjestile u neki dio mozga gdje već takve informacije idu. Hhihihihihi....počele su se kikotati 2 guske i namještati se na barskim stolcima ko da će snijesti jaje, a kad im je ježurka uputio svoj "vlažna njuškica koja obećaje dobru zabavu" pogled, guskama su zaigrali gangliji a donji dijelovi im provreli.

-Hhihihi, ježiću....
-Dobro se zabavljate cure?
-Hhihihihi...
-Baš mi je drago
-Hhihih, mi smo ti jedna gluplja od druge...hihihihi
-A koja je gluplja od koje druge, ha?
-hihihihihihih....kak si duhovit....-i kao lagano ovlaš lupi ježića krilom po ramenu. A tu su, kao što znamo, na svakom ježiću bodlje. Tu je bio kraj konverzacije, jer je ježić u mračnom kutu vidio zanimljivu djevojku koja mu se, jeli, činila zanimljiiva. Ona se dosađivala. Nije bila toliko atraktivna da bi se za njom na ulici okretali, (iako se recimo sova često okretala glavom kad je ona prolazila, ali to dvoje ne mora biti nužno u vezi) no plijenila je pažnju svojom prigušenom prirodnom ljepotom. Čitala je neki časopis, i Ježurka je ovlaš primijetio da je to Fancy nerast magazin, ali da u stvari unutar njega djevojka skriva i čita nešto drugo. Ovlaš je krajičkom oka vidio da se radi o knjizi "Prljavština - korupcija u Parlamentu" Davida Leigh i Eda Vulliamyja, te se odmah u sebi nasmiješio. Ova je moja,pomislio je. Mala, posudiš mi novine kad pročitaš? Kaj je to opće? Nutarnji list? Mogu videti?
Neeee-rekla je gospodična i zasjajila zasljepljujućom prirodnom ranije nevidljivom ljepotom.
Aaaaaaaaa..."prljavština"....mislim da te pozivam na zabavu kod sebe. Imam puno knjiga koje ćeš željeti vidjeti...i dirati...
Pa...ne znam...moram doma... i tak....ne poznam vas.....ali dobro, samo ću malo pogledati knjioge i odma idem doma.-rekla je ona, međutim su use u njenu tijelu događale čudne promjene i procesi. Nesvjesna da se rađa razarajući vulkan strasti, pripisala je to orangini koja je predugo stajala.
-Naravno, zlato, naravno, tak sam i ja mislil-uvjeri je Ježurka u svoje najbolje namjere.

Kad je desetak razvratnika krenulo prema ježurkinoj jazbini, on je već vrtio nekakve svoje filmove. Da vidimo tok njegove svijesti
Jabuke, mrkva...razvrat....jabuke sitnooo na kockice narezane...razvrat...samo da ne razjebemo kreveta, nije baš najjači...mrkvica....razvrat...koktelići, o da...mala ima odličnih 6 pari sisa...samo da mi ne zaflekaju tepiha...gle onoga Babuna blesavoga,kak je smešan...jabukice,hehehe....zguza...pa okrenuti...pazi, zasvjesu!...i tako u nedogled.

Iako smo zanemarili razvratnog vepra, on se za sebe zna dobro i sam pobrinuti. Počeo je lagano s Lynchburgom, za zagrijavanje, tek toliko. Presjekao je s 2 mohita, ali nije bio zadovoljan. Ne, mohito, nisam zadovoljan? Sex on the beach je ionak precijenjen...
Jebeš me razvratnoga, ako ne bi ove večeri na shooterse prešel....kaj velite?

U idućoj epizodi otvaraju se nove neslućene mogućnosti za razvrat, poslovne prilike, i razvoj sebe kao ličnosti.
- 09:25 - Komentari (4) - Isprintaj - #

18.08.2006., petak

Kako je Vepar upriličio zabavu zlatnoj mladeži



Bilo je to u davnim vremenima, kad je horny vepar zloupotrebljavao sve čari momačkog života, i kad je bio podstanarom u kućici još jednog zajebano razvratnog mladića, poznatog Ježurke Ježića, u njegovoj slavnoj gajbi, poznatoj iz žutog tiska (Ježeva kućica, za Casa Giornale, Branko Ćopić). O tim slavnim danima sam razvratni vepar kaže:

Ježurka je bio o.k. tip, ali je stalno palamudio o toj svojoj kućici, od jutra pa navečer, moja kućica ovo, moja kućica ono, te mu je stalno trebalo odobravati i klimati kako mu je gajba super...Kad sam želio dovoditi kakve komade, poludio bi od straha da mu nekaj ne fkradnu, da mu nekaj ne razbiju, ili zaflekaju stolnjaka, i to....

Kažem ja njemu, pa čekaj, pa nebreju orgije biti a da se malo nekaj ne zafleka, pa i sama fiziologija nam je zajebana, tu ide kontra nas, obadva u trenucima otpuštanja...jeli...na sve strane.......(za one osjetljivijeg želuca zgodna metafora- horny prasac je htel reči da ih u trenutku kad im dojde, taj pritisak hiče levo-desno baš kao vatrogasne šmrkove kad se vatrogascima otmu iz ruku....)

A pohotni ježurka, ipak nije bio tako nesklon plođenju zabludjelih ježica i po potrebi ostalih šumskih zvjerinja, da ne bi pogutnuo malo te svoje sklonosti redu i čistoći.

I odluče oni napraviti orgije....srede kućicu, Horny vepar je napravio male flajeriće kojima poziva ženke na čaj,kolače i "fučenje do obeznanjivanja", a bio je posebno zajeban u marketingu za svoje prljave sklonosti....hehehe....I te flajeriće nabije ježurki na bodlje, i pošalje ga u šumu, te u neke fancy kafiće gdje su više životinje glumile zlatnu mladež lagano se prenemažući...

Pod panjem se nalazio cocktail bar Zlatni nerast, u kojem je obitavalo jezgro zlatne mladeži, svi su se već dotad međusobno plodili u raznim kombinacijama, sad su se malo dosađivali, već su zapišali po šumi sve kutove od dosade, eto ti upada Ježurka. Lukavac, stari kuler, naš Ježurka kao nezainteresiran, a kad pogleda malu anorexičnu lemurku u kutu, odma mu se njegova od svih ženkama najomiljenija bodlja pretvori u napravu za probijanje barikada. Razvuče on osmijeh od uha do uha (koja mu se ionako ne vide od bodlji), i počne dijeliti flajeriće.

Kod kućice horny vepar sluti, o da, sluti on kakva će to zabava biti, on maže kljove voskom, trlja čekinje, te pred ogledalom vježba pokrete pri kojima će mu se kao slučajno, njegovo vretenasto rilo klatiti na posebno otmjen način, nagovješćujući time neslućene užitke ženkama,ali i nažalost, vrlo zaflekane zavjese ježurkine nakon partija.

Podijelio ježurka flajere, blazirana ekipa polako biva zainteresirana, kad ti Ježurka spazi: o tu je i Paris, mlađa sestra nasljednica velikog lanca koteca u cijelom svijetu. Paris je naime, poznata u svijetu životinja po raskalašenosti, kao i po brojnim zlatnim rinkovima u njušci,ali i na nepristojnim mjestima, te o njoj kola mnogo nepristojnih priča. Npr. o tome kako je bila orgija na kojoj su je namazali kalafonijom, stavili u kadu, vezali lancima ali je došao uškopljeni oposum sa položenim tečajem za spasioca....dobro, to nije predmet ove priče, ali uglavnom, imala je čekinje obrijane na peticu, stanjeno sa strane, malo asimetrično obrijano više sa lijeve, sa kopčom od žira. Od grudnjaka nosila je poluotvoreni s ipak malo čvršćim košaricama na prve 4, uzorak izvezen zlatnim koncem na crnom baršunu, a sa slobodnijim otvorima na zadnje 4 sise, dok su joj pritom ipak zadnje dvije kao slučajno stalno ispadale, na veselje svih perverznjaka koji su na to ispuštali vesele primitivne zvukove svojstvene višim rasama (ljudima npr.).

U idućem broju :" Hilton koci ltd." kupuju Ježurki kompletni novi namještaj
- 16:06 - Komentari (5) - Isprintaj - #

17.08.2006., četvrtak

Tko je horny vepar, i zašto ga volimo


Horny vepar je kao mali bio mali vepar. Bio je dlakav, crn i nezreo. Gledao je starije veprove kako komentiraju žensku veprad, i kako trče za njima, i posle cvile, urliču i rokću tresući se oslonjeni prednjim dijelom o stražnji dio ženske vepradi, ali njega to nije baš privlačilo. Rađe je čitao pjesme, valjao se u blatu, prdio s prijateljima dok je mama spremala žireve za večeru, gurao nos u zemlju, tražio žireve, prdio priateljima na njihove žireve kad nisu gledalii tak.

Ipak su nakon puno žireva, prdenja i pjesama o žirevima i prdenju došli na red i hormoni. Tj. ne da je pisao pjesme o hormonima, niti je prdio po hormonima, nego su se oni sprdeli na njega i na njegov život koji život je otada (od-tada, ali manje slova) zadobio novi smisao i cilj.

Novinarima tabloida "Fancy nerast"je izjavio : "Odsada majke veprice mogu početi zaključavati svoje kćeri, jer u grad stiže brod ljubavi, sexy love boat, iz kojeg i prije dolaska u luku šprica na sve strane, a iz kojega sam sada izbacio sina Akija Rahimovskoga i društvo iz večernje škole, a da bi mjesta napravio za moralnu kaljužu i blato u kojem će se valjati vaše kćeri, i skvičati moleći još....Lijepi pozdrav svim roditeljima!( Prilog sponzorirao Klub stajskog gnojiva i kala "jorgovan"
Voditelja oblači mama, ujutro samo par minuta prije nego mora na posao.)

Nakon tog priloga vepar je stekao kako brojne prijatelje tako i neprijatelje...No, kao svaki pravi originalni mislilac koji istodobno svoj vretenasti mišić gura kamo stigne, nije među njima pravio razlike, već je podjednako guzio kćeri i jednih i drugih, pritom zagovarajući pomirenje svih strana. To je zagovarao samo kad je mogao, jer je uglavnom prilikom guženja skvičao, roktao i slinio, pa je bilo malo vremena da promrsi i koju pametnu.

Brojnih zgoda se iz tih davnih vremena sjeća naš vepar...

O tome ćemo pisati, dragi moji....

U sljedećem broju: Sex sa Paris, vrlo spiercanom i zarinkanom pripadnicom jet seta, mlađom sestrom nasljednicom ogromnoga lanca kotaca (koci), poznatoj po tome što joj je na jednoj premijeri iz haljine ispalo svih osam sisa..........

- 17:42 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

pustolovine vepra koji je prema svim kriterijima razvratan

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr


Ovo je atresa na koju možete poslati bilo kaj.
Poštu podiže ježurka, i kad se oznojen i natopljen kalom nemorala
vraćam sa svojih putešestvija, Ježurka mi je uruči!
(nekad i prije pročita, vrag radoznali...)

laznaadresa@net.hr