Mlada>Glupa>Naivna?

utorak, 12.04.2005.

Šta napisat o proteklom tjednu?
Bio je to zanimljiv tjedan. Započeo je u veselom štihu...vrlo vesleom štihu. Prijatelju je u ponediljak bio rođendan, i kao dođi na kolače, a on me opije...bilo je odlično!
Utorak neeeman pojma šta je bilo!
U sridu nisan išla u školu jer san u četvrtak i petak išla na natjecanja, tribala san kao učit al nisan toliko bolesna da bi zapravo učila!!
U četvrtak je bio hrvatski. Nabrzake san napisala test, skupila prnje i ošla s prijateljem na kavu, pa sa drugim prijateljem, pa sa trećim i onda kući.
U petak je bila matematika. Isto san napisala test nabrzake, skupila prnje i ošla s prijateljem na kavu, pa sa prijateljicom, pa sa drugim prijateljem, pa kući.
U subotu ujutro kava sa prijom...čitaj:trač partija...Popodne, neman pojma šta san radilo to popodne. Navečer izlazak u stari kafić i ludovanje.
Nedilja ko nedilja, jadna i tužna.

Bio je ovo tipični blog ka šta san vidila da ih dosta vamo pišu...a šta pa'š, morala sam i ja isprobat!
- 22:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

...

Zadnja sam.
Dobro aj nisan skroz.
Matematiku san bila zadnja, na moju veliku sramotu al ne pogađa me to jer se nisan ništa spremala ni učila a bilo je to još važnih čimbenika o kojim ću drugom prilikom.
A hrvatski san test riješila 78% tako da san ultra zadovoljna.
Eto.
- 22:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 06.04.2005.

VRIJEME ZABORAVA, VRIJEME SJEĆANJA

Jučer i danas san listala Strasti (dnevnik koji san vodila skupa sa još dvije prijateljice). I tako čitajući prisjetila san se bezbrojnih pustolovina, svađa, pomirba, svih dobrih i loših trenutaka koje san proživila sa njima dvima. I čitajući to nisan mogla virovat da je sve to bilo do prije po godine, a sada koliko su se stvari prominile. Kako je to odjednom puklo, po svim šavovima, a svaka je ošla na svoj kraj i živi novi život.
Nekako kad sad promislim, nakon što je prošlo pola godine od posljednje svađe, posljednje kapi koja je prelila moju čašu znam da sam napravila ispravnu stvar. Otići od njih nije bilo nimalo lako ali je bilo nešto što sam morala. Bilo je to jedno od najgorih razdoblja u mom životu, ali preživila sam i to. Ono što te ne ubije, ojača te.
Nakon što sam ja ošla, počeo se raspadat i ostatak i evo nas sad...sve tri na vlastitim putevima.
I tek sad shvaćam kako te neke dobre odluke mogu dovest do nečeg predivnog, pruže ti sve što si želio u tom trenutku; dok ti loše odluke to u treptaju sekunde mogu sve oduzet...a život je negdje između!
- 23:49 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 03.04.2005.

Nedilja je, moj najmrži dan u tjednu. Najdepresivniji. Najdosadniji. Da mogu nebi čitav dan izlazila iz kreveta, al to naravno nije moguće…pogotovo jer je sutra škola! Ajme da mi je bar još jedan tjedan da napravim sve šta san rekla napravit a nisan, a učenje da i ne spominjem. Grrrr.
E da, danas san stavljala novu žicu na gitaru! Dva sata! I bilo bi sve ok da mi sad e-ton ne zvuči kao neki žnj-ton! Ili san nešto krivo stavila (a nisan), ili…ne znan. Knjige nisan takla, pokušala san al neeeeda mi se...sutra ćuJ.
Vikend je bio bezze. Vjerojatno jer nisan 3-4 dana spavala kako triba…navečer jednostavno nemogu zaspat! A ja kad nemogu spavat sigurno nešto nije u redu. Onda san jučer popodne morala sa svojima ić u shopping. Premda san žensko, ja san od onih koji preziru isprobavat pustu odjeću i obuću i lunjat okolo satima tražeći savršen komad. Pogotovo jer neću kupit ništa šta znam da ću nosti jednom i bacit u ormar da kupi prašinu…mora bit savršeno i točno onako kako san zamislila. Zato više volim da ono nađe mene, tj. kad naletim na nešto dobro to i kupim. Aaaa da ne spominjem kupovanje marki!! Nema mi ništa besmislenije od toga! Zar je neka majca vrjednija ako na njoj piše Benetton, Sisley il sl.? Ma daj! Iskreno, odjeća im nije uopće ništa posebno, nemaju ništa originalno, sve je bezze i jednolično. O kvaliteti da i ne pričan. Imala san jednu benettonovu majcu koja se nakon dva pranja sa veličine small prišla u neku baby veličinu. A kad smo kod kvalitete neizostavan dućan je Skandal…koja oni sranja prodaju tamo, ajme. Jednostavno obožavam taj dućan.
Uglavnom, kako san i očekivala sav taj shopping me samo još više izmorio i izživcira mene i moje skrbnike sa menom.
I tako san došla kući, nabrzak se spremila za van i izašla. Popila dvi čaše nečega (neman pojma čega, nekog alkohola) i to me puklo ajme jer ništa nisan jila čitav dan. Tih sat vrimena, koliko me držalo, je bilo jedino dobro u čitavom vikendu…Jednostavno krasno. Sad mi se vikend sveo na sat vrimena čiste zabave hehehe.
- 22:35 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 01.04.2005.

ZA PAPU

vrijeme rađanja, vrijeme umiranja
vrijeme sijanja, vrijeme žetve
vrijeme ubijanja, vrijeme liječenja
vrijeme uništavanja, vrijeme stvaranja
vrijeme plakanja, vrijeme smijanja
vrijeme jecanja, vrijeme plesanja
vrijeme bacanja kamena, vrijeme skupljanja kamenja
vrijeme traganja, vrijeme gubljenja
vrijeme čuvanja, vrijeme bacanja
vrijeme paranja, vrijeme šivanja
vrijeme mržnje, vrijeme ljubavi
vrijeme ratovanja, vrijeme mira
vrijeme šutnje, vrijeme govora
VRIJEME ZAGRLJAJA, VRIJEME RASTANKA...

- 23:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>