nedjelja, 30.04.2006.

tri put u jednoj noći

Ggggrrrrrrrrr wwwwwwaaaaaaaawwwwwwww!!!Bil je to najljepši rockaš na kojem sam bil u životu!!
na početku te lude noći oba dvoje nismo imali volje za nikey,samo za spavenje!!al smo se prevarili očito! Sjedili smo u jedno bircu i ja sam popil bambus samo jedan a maca oko 8-9 juce-vodke!Mislim da je bila!!Kad smo to popili išli smo u ......!Bilo je to 20min.hodanja!A atmosfera na tom mjestu je full spaljena bila!!Tak smo polako počeli se skidat i oper je šlaga bilo i čokolade štapića waaww bila je atmosfera key bi se mogel cijellu noć raditi one stvari!!!I završili smo s 1.krugom!!malo smo se odmorili jeli čokoladu i tek je pol sata prošlo!! Pital sam se kaj bumo sad radili još 2 i pol sata!! Pa sam joj počel ljubit leđa i opet smo dobili volju za boom shak a lack!!Taj 2.je bil najludi sex u životu bil doslovno sam se se ovaj preznojil full!!wwwaaaww!!Opet smo ležali al ja sam moral full se iti izpraznit i gol sam moral ići van na kišu pušat!!!i to mi je bilo prvi put!!!i kad sam se opet legel kraj moje mace počeli smo se ljubit i podivljala je zaskočila me cjelog me izgrebla ćak do krvi i cjelo tijelo mi je full puno felkova bilo a ja sam užival više nego ikad ej to se nebre opisat riječima!!!I opet smo se treči put i opet smo se full sam se ufural i full smo uživali!!! Da zatim smo morali čistiti odjeća je bila razbacana po cjeloj sobi i nije je bilo lako nači!! al smo i to uspjeli al sam ja moral doma ići al imal sam još volju za cijelu noć!!okey ovo je definitivno bila noć kad sam najviše u životu užival to se nije moglo s ničim usporedit!A key bi tek napravili da nam se na početku nije dalo i da smo imali cjelu noć!!!?????? samo BOG haha ZNA!!!

| 10:17 | Komentiraj (1) | Print this! | #

SEX JE NAJBOLJA DIJETA

KAKO TO RADE MAČKE!!! OVA ZADNJA JA NEJLUĐA

Dr.aaaaiiiiiiiiiii preporuča sex 3 puta ujutro,3 puta popodne i navečer kolko se više može...Rezultati su obečavajući!!!Do idealne linije samo u 2tijedna primjene (konstantne naravno)!!


dr.aaaaiiiiiiiii

| 10:01 | Komentiraj (0) | Print this! | #

petak, 28.04.2006.

YEEEEAAAAH TREĆA SREĆA

u srijedu sam s macom imal spoj u gradu i umoran sam bil a ona ludddaaa spaljena i sve kej ide uz to!nikad ju nisam tak spaljenu videl!wwwwaaaawww bila je tak sexy kad je luda!! Začas sam i ja poludel i zatim smo oba 2 ludovali,plašili ljude i ljubakali se po dučanu!!Onda smo na groblje htjeli ići al je več bilo zatvoreno!!i pitali smo se kam na "posel" odlučili smo provijeriti jedno javno mjesto u koje je po noći nelegalno ići al smo ipak ušli!!! moram priznati da mi je to bil 1.put na tak nekom mjestu!!!O tom mjestu sanjaju svi dečki a i cure valjda kojima je dosadno pod satom!!! bilo je izvrsno!!!yes jednostavno obožavam tu curu i tu našu vezu!!! pusa!!!!volim tenaughty

| 18:30 | Komentiraj (1) | Print this! | #

utorak, 25.04.2006.

kaj mi se dogodilo jučer i danas

Jucer ujutro spremil sam se na praksu!Kad sam pokušal prekvlačit na biciklu tak me zaboljela noga full!
Jer me dan prije tip na tekmi šutnul po mišiču! Odlučil sam doma ostat,i isplatilo se.Kad me prestalo boljeti odfural sam se do grada i naći s curom! Bila vam je to tak full super dobra praksa da si nebreš zamuslit!odma sam na sve bolove zaboravil!!waw!Uživali smo na klupici u parku i bilo je sunčano i full ljep dan!Čak sami sladoled dobil jer sam bil tak spreman za norijade ko nikad pa je maca mislila da bude me s tim sladoledom smirala!ja sam se smiril al je onda ona počela s norijadama htela me grepsti pod svaku cjenu!!takvu ju još nisam doživel al bi se na to mogel naviknut!!waw kaj cta cura napaljuje!!!!pusa pusa!!!!i isli smo doma i neku bakicu je auto puknul a ja sam joj pomgel u dizanju aaaaahhhaaa moš mislit smijal sam se!!a popodne sam ljencaril
Danas sam isel na praksu čak!! I dobil sam 1.put pivu od majstora to je veeeellllliiiikkkiiii orden dok te majstor počasti aaahhhaaaa!!!! Al mi je smjesno bilo kaj me je zekela cjelo vrijeme šeficina kcer i cak me je zs šupak ulovila a ide u 3.raz.koja bu to kuja za 15 godina neberš beliveti!!!!!popodne sam ljencaril tj.i travu sam kosil i mislil na curu¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¸¸¸¸¸¸¸¸¸¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

| 19:45 | Komentiraj (1) | Print this! | #

nedjelja, 23.04.2006.

TAK SAM HAPPY!!

Full sam happy!! Sad mi je zivot ispunjen,s curom sam koju volim,dal sam danas gol sa udaljenosti 25m,i Schumacher se vrača u formu s Ferrari-om!! Al me neki seljak tak sutnul u misič na tekmi!! Auch!
Sad nemogu niti normalno hodati!!gay i hate u!!!Al imal sam osjecaj da bude denas ferrari pobjedil i zato sam si na tekmu obukel ferrari maicu!waaw!! sad me boli glava i imam felling da bum bolestan!!
A jucer sam s macom imal najdrazu noc##bar meni##u životu! Još nikad nisam to ucinal za curu!
prije 8 dana smo imali 2mj.al se nismo vidli jer je bila u zg!Pa sam iznenadenje prjemjestil za jucer!
Kad sam ju videl juce navece full sam macu zaglil i nisam ju htel pustit!al moral sam ju jer bi mutavo bilo da smo se cjelo vece grlili!Isli smo u kafic i onak sam pital ak hoće ići do rijeke!onak pristala je ja full sretan!Krenuli smo s pjesaenjem do rijeke (nesmem reci kojoj,ima oko 1,5 km cca,al sad od kud nije bitno!)! Iad smo stigli do rijeke poceli smo setat po obali,a uz obalu sve punko auta(iskreno neznak key su tam radili,valjda isto key i mi bilo bi glupo da nisu!hihi)al mi smo isli još dalje od tih auta;tj.do mojeg najdrazeg mjesta u gradu! !!hm...maco kad pemo na tvoje najdraže mijesto????...al okej to mijesto izgleda full romanticno,ipak ak smo naromanticnom mijestu moral sam se i ja potrudit da moja maca vidi da sam romanticar makar je to teško meni priznat!!U torbi sam imal deku,svijece,one mirisne kurce kak se zovu,e da mirisni stapici,muziku,dvije case i šampanjac ipak smo 2mj.zajedno,nije to malo makar morbidno zvući!E da imal sam i cokoladu,htel sam uzet i jagode al ih nije bilo!! Ja mislim da sam uspjel s romantikom,ipak svi mi volimo romantiku i cure i dečki,doduše dečki to ne priznaju tak često,jer misle da su oni previše muški za to!!! al romantika full pali! I tak sam ja imal najromanticniju vecer u zivotu...1.put sam tak nekey napravil za curu i full je upalilo! i kad smo krenuli doma tj.u grad,promatrali smo opet 2.parove koji su igrali šah u autu!Kad smo došli u grad 1.put u životu sam čul narodnjake da sviraju u kafićimaq ineče urbanima ali ne!Nakraju smo završili u Mc'D na shakeu,i promatrali smo moja leda kak su full izgrebena od sexy noktiju moje sexy mace...

| 20:02 | Komentiraj (2) | Print this! | #

subota, 22.04.2006.

kae ej danes vurce

Oe danes ej tek vurce!!Cev sam poplo 3l cola i skuziva sav da ne pomazeva!!Ondava sa si pustiva rammestejne i stepave se i pukle nekej u kostivi!!avch!!Danevase se morava potruditi curu odusevitiva s izlaskovomm,niseva se vidiva sad bum vam rekelva kolkovo168saiva!al tak sem se napalilva na nju vec mi fullva fali!!mmmmm!! lllooovvve uuu kitti!"I"

| 13:44 | Komentiraj (3) | Print this! | #

srijeda, 19.04.2006.

1.PUT S NJOM

Ona veli da je bilo romanticno ja mislim da je bilo ludo!!!BILO JE NA JAVNOM MJESTU NA ZLENIM POVRŠINAMA! prvo smo lezali na klupici i ljubili se! hteli smo ici na moju skolu al je bila sjednica!!rrrrr! zatim joj je pala ideja da se nek drapnemo na starcu!I krenuli trazit mjesto! I kad smo nasli rasprostali smo deku i poceli se skidat,ljubit,mazit,grickat...lizat!!!Aaaaaaaaarrrrrrrrrggggggggggghhhhhhh DA JE SAD BAR TU KRAJ MENE KAJ NEBI TREBAL BLOG PISAT!ja sam i donesel slag kaj je moju macu ugodno raspolozilo!!! uzela je slag lagano ga protresla i počela ga spricat po mojem tjelu meni se digel ko raketi! zatim je slag pocela lizat i ljubit me po tjelu,kad je završila legnula se na leda i ja sam poceo s istim!!!! Samo sam ja ludi stavil jko puno slaga ipak se polizal!Zatim smo poceli s SEXOM! sex je trajal dugo ludo smo kaj ja nisam svrsil! kad sam bil na vrhuncu neki pijani tip je pustil flasicu!! rrrrrrrrrrrrrr mrzim ga zbog toga! Onda je mislila da mi nije bilo ljepo a bilo mi je STRASTVENO!!!kiss

| 12:30 | Komentiraj (2) | Print this! | #

kak smo se upoznali???

Da kak?Ubiti s kim??S MACOM!!Curom jednom tam NAJBOLJOM KOJA POSTOJI!Upoznali smo se u clubu
Tu večer nisam imal ambicije upoznat nekog jer sam izašel s boring burazom i s njegovom curom koja nije tak boring! ocekival sam dosadni i bil je oko pol sata dosadan...Prestal je biti dosadan ka se preko puta mene sjela !!cura!!za koju sam mislil da je savršena i da nema teorije da bi s menom progovorila ni riječ...(na kraju smo završili u krevetu)...I ja sam počel s burazom se razgovarat o starijim udovicama koje se rado jebu,ona se nasmijala!!! ja sam u sebi onak počel vrištati od sreče jer me jr primjetila!! waw!!Zatim sam buraza izbacil iz razgovora i započel dialog ubiti bil je monolog jer sam ja govoril a ona se smijala,mojim perverznim pričama o udovicama! I kad sam završil s tim ona izvadi lisice!! Kužiš LISICE!!!!!!!!
Ja sam mislil ova je hardcore!!!Zatim se pokraj mene sjela i zašorala mi lisice na ruke waw mrak! a ja sam se počel bedarit po dijani i svi su me zalili pa sam dobil alkohol free! Zatim umoran pijan i sav znojan mislil sam sad si sve zajebal!!!al nisam počela se brinut za mene!!!majke mi! bila je još jedna piva na stolu a ja sam ju htel popit al mi nije dala i pivu je vratila konobaru!! Ja sam bil šokiran!! uzel sam pivu opet k sebi i popil ju na ex i dal ju konobaru!Svi su se čudili zake sam to napravil al ni meni nije bilo jasno zake još mi sad nije...začas sam završil na wcu i rigal sam! Kad sam se vratil bil sam siguran da sam sve zajebal!Al ipak smo i plesali još tu noč!kad smo krenuli doma bil mi je bed pitati z broj moba.
TAK SMO SE UPOZNALI
KAK SMO PROHODALI??
Odma 2.dan sam moral nekak njezin broj dobitt! I uspjel sam nabavil sam ga!Onak 1.kaj sam poslal je isprika kaj sam jučer bil nemoguči! i pzval sam ju na cugu!I pristala je na cugu ja samj bil tak happy!!
i nakon par cuga prohodali smo!Meni nije jasno kak je to moguče da tak SAVEŠENA CURAhoće biti s nekim kak sam ja s ludim bigsijem! WAW al ju full volim i full sam sretan njom!
v o l i m t e M A C O

| 11:50 | Komentiraj (0) | Print this! | #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Copyright © hm...hm...xes - Design touch by: Tri mudraca


Komentari On/Off

  travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Opis bloga
lagan,lako probavljiv,čitak,zanimljiv, idi pa vidi!!!!