nedjelja, 23.04.2006.

TAK SAM HAPPY!!

Full sam happy!! Sad mi je zivot ispunjen,s curom sam koju volim,dal sam danas gol sa udaljenosti 25m,i Schumacher se vrača u formu s Ferrari-om!! Al me neki seljak tak sutnul u misič na tekmi!! Auch!
Sad nemogu niti normalno hodati!!gay i hate u!!!Al imal sam osjecaj da bude denas ferrari pobjedil i zato sam si na tekmu obukel ferrari maicu!waaw!! sad me boli glava i imam felling da bum bolestan!!
A jucer sam s macom imal najdrazu noc##bar meni##u životu! Još nikad nisam to ucinal za curu!
prije 8 dana smo imali 2mj.al se nismo vidli jer je bila u zg!Pa sam iznenadenje prjemjestil za jucer!
Kad sam ju videl juce navece full sam macu zaglil i nisam ju htel pustit!al moral sam ju jer bi mutavo bilo da smo se cjelo vece grlili!Isli smo u kafic i onak sam pital ak hoće ići do rijeke!onak pristala je ja full sretan!Krenuli smo s pjesaenjem do rijeke (nesmem reci kojoj,ima oko 1,5 km cca,al sad od kud nije bitno!)! Iad smo stigli do rijeke poceli smo setat po obali,a uz obalu sve punko auta(iskreno neznak key su tam radili,valjda isto key i mi bilo bi glupo da nisu!hihi)al mi smo isli još dalje od tih auta;tj.do mojeg najdrazeg mjesta u gradu! !!hm...maco kad pemo na tvoje najdraže mijesto????...al okej to mijesto izgleda full romanticno,ipak ak smo naromanticnom mijestu moral sam se i ja potrudit da moja maca vidi da sam romanticar makar je to teško meni priznat!!U torbi sam imal deku,svijece,one mirisne kurce kak se zovu,e da mirisni stapici,muziku,dvije case i šampanjac ipak smo 2mj.zajedno,nije to malo makar morbidno zvući!E da imal sam i cokoladu,htel sam uzet i jagode al ih nije bilo!! Ja mislim da sam uspjel s romantikom,ipak svi mi volimo romantiku i cure i dečki,doduše dečki to ne priznaju tak često,jer misle da su oni previše muški za to!!! al romantika full pali! I tak sam ja imal najromanticniju vecer u zivotu...1.put sam tak nekey napravil za curu i full je upalilo! i kad smo krenuli doma tj.u grad,promatrali smo opet 2.parove koji su igrali šah u autu!Kad smo došli u grad 1.put u životu sam čul narodnjake da sviraju u kafićimaq ineče urbanima ali ne!Nakraju smo završili u Mc'D na shakeu,i promatrali smo moja leda kak su full izgrebena od sexy noktiju moje sexy mace...

| 20:02 | Komentiraj (2) | Print this! | #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Copyright © hm...hm...xes - Design touch by: Tri mudraca


Komentari On/Off

  travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Opis bloga
lagan,lako probavljiv,čitak,zanimljiv, idi pa vidi!!!!