MOJA NOVA KNJIGA "KLJUČEVI DVORCA"

09.12.2021.



ISBN kod NSK RH 978-953-354-337-9

"Nova knjiga na portalu http://digitalne-knjige.com/

"Ključevi dvorca" dr Zlatan Gavrilović Kovač

Digitalnu knjigu "Ključevi dvorca" dr Zlatana Gavrilovića Kovača, predstavit ćemo uz pomoć osvrta na knjigu:"



"OSVRT NA KNJIGU "KLJUČEVI DVORCA" dr ZLATANA GAVRILOVIĆA KOVAČA

Pred nama se nalazi još jedna odlična knjiga koju je napisao moj dragi prijatelj iz Australije, književnik, hrvatski je politički pisac, filozof i pjesnik dr Zlatan Gavrilović Kovač pod naslovom "KLJUČEVI DVORCA".

Iza ovog romantičnog naslova knjige kriju se izvanredni eseji o raznim osobama koje su obilježile živote mnogih ljudi bilo na dobar ili na loš način. Autor se osvrnuo na neke književnike, pjesnike, filozofe, političare i na svoj način je dao uvid i presjek jednog vremena u kojem smo mnogi od nas živjeli i bili smo svjedoci tih događaja.

Prije svega, svojim izvrsnim uvidom u materiju Autor je pisao o meni dragoj pjesnikinji Desanki Maksimović čiju pjesmu "Strepnja" još uvijek pamtim, dotaknuo se Branka Ćopića čije knjige smo čitali kao lektiru, a prema tim knjigama su snimljeni i filmovi.

Najinteresantnije u ovoj knjizi mi je Autorovo promišljanje o vjeri, Bogu, čovjeku, svetosti i ljudskim postupcima - što sve čovjek može učiniti drugom čovjeku sa porukom, da je ovo vrijeme u kojem živimo jako krhko vrijeme u kojem se državnici cijelog planeta skupljaju oko samo jedne teme - klimatske promjene.

Nadamo se, da će nove generacije koje dolaze iza nas imati priliku čitati knjige svih ovih književnika i filozofa koje Autor spominje i da će čitati i više od 55 izdanih knjiga ovog plodnog autora, jer ako se sada ne pobrinemo za naš planet, može doći do kataklizmičnih događaja kada će futuristički filmovi, na žalost, postati stvarnost i to samo zbog jednog jedinog i to najopasnijeg stvorenja na planetu - čovjeka."

Jadranka Varga, pjesnikinja,
Zagreb, 03.11.2021.




"Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link:

http://www.digitalne-knjige.com/gavrilovic55.php
te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu
http://www.digitalne-knjige.com priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala
http://www.digitalne-knjige.com "

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN kod NSK RH 978-953-354-337-9 Sva autorska prava pridržavana. Nijedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.