Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sindurafo

Marketing

Herceg novi plaze slike - Susret s djevojkom

HUNGUEST HOTEL SUN RESORT 4*, HERCEG NOVI - LETOVANJE










Click here: Herceg novi plaze slike






Predstavlja komibinaciju stjenovite, pjescane i betonske podloge. Obavezno se, bar jedanput, zaputite na kupanje na ovu plažu. Osim što je najveća na Hercegnovskom području površine 9000 m2 , važi za plažu banjskog tipa.



herceg novi plaze slike

Hotel Novi in Igalo, Montenegro is located near famous health center of Igalo. To je plaža sa krupnim šljunkom gdje se postepeno ulazi u vodu. Temperatutra mora kod Herceg Novog tokom ljeta iznosi 22 do 26 stepeni, i uz priblizno istu temperaturu vazduha omogucava kupalisnu sezonu koja traje i do 5 mjeseci. Dužine 35 m, površine 140 m2.



herceg novi plaze slike

Info - Leti Forte Mare služi i kao bioskop. Smešten na ulazu u jedan od najlepših zaliva sveta-Boki Kotorskoj, utonuo u raskošno zelenilo, opasan šestovekovnim tvrđavama i zidinama, ovaj grad je prava riznica multikulturnog nasleđa nastalog susretanjem raznih naroda i civilizacija.



herceg novi plaze slike

PLAŽE U NAŠOJ BLIZINI Pokušaćemo da vam predstavimo koje se sve plaže nalaze u našoj blizini, kako one izgledaju i kako da dođete do njih. Od naše kuće do najbliže plaže dolazite za manje od 5 min. Od naše kuće do ove plaže ima oko 200 m. To je plaža sa krupnim šljunkom gdje se postepeno ulazi u vodu. To je betonska plaža gdje se ulazi u vodu setpenicama. To je plaža sa šljunkom i pjeskom gdje se postepeno ulazi u vodu. To je plaža sa sitnim šljunkom gdje se postepeno ulazi u vodu. To je betonska plaža gdje se ulazi u vodu setpenicama. To je plaža sa sitnim šljunkom i betonom gdje se u vodu ulazi stepenicama i postepeno. To je plaža sa sitnim šljunkom gdje se postepeno ulazi u vodu. To je betonska plaža gdje se ulazi u vodu setpenicama. To je plaža sa krupnim šljunkom gdje se postepeno ulazi u vodu. Iz gratske luke brodom možete doći i do izlatničkih plaža ''Žanjic'', ''Arza'', ''Rose'', ''Njivice'' itd. Važno je napomenuti da ukoliko su neke plaže zakupljene, zakupci su dužni da obezbjede slobodan ulaz svim gostima nezavisno od toga da li će koristiti usluge koje nudi zakupac plaže. Ukoliko se desi da se na nekoj od plaža zahtijeva od gosta plaćanje ulaza tada gost ima pravo da prijavi zakupca plaže nadležnoj inspekciji.



PLAŽA ŽANJICE HERCEG NOVI
Prepoznaces je po suncobranima na rese. U Grckoj narucis kafu i mozes da uzivas ceo dan. Mediteranska i internacionalna jela i pića služe se u restoranu Jadranka, koji ima terasu sa pogledom na more. Osim što je najveća na Hercegnovskom području površine 9000 m2 , važi za plažu banjskog tipa. Sadržaj mora da bude originalan i jedinstven za svakog gosta. Nalazi se na Toploj, blizu teni. Krajnji deo ove plaže, na neki način izdvojen i pregrađen rezervisan je za naturiste.

[Black Princess ! Code Lyoko~sexy!! e:|Aplikacije za dopisivanje koje imaju enkripciju|Kako instalirati Viber za Android]








Post je objavljen 17.12.2018. u 23:25 sati.