Aplikacije za dopisivanje koje imaju enkripciju - Pronađite djevojku

ponedjeljak , 17.12.2018.

GLAVNI ČOVEK VIBERA OTKRIO ZA TELEGRAF: Ove stvari sigurno niste znali o čuvenoj aplikaciji, SLEDE PROMENE (FOTO)










Click here: Aplikacije za dopisivanje koje imaju enkripciju






Cilj je Nacionalnog CERT-a, odjela CARNeta zaduženog za računalnu sigurnost na Internetu u Republici Hrvatskoj, opremiti vas potrebnim znanjem kako biste sigurnije i s više povjerenja koristili prednosti novih tehnologija. Korisnici će moći doseći telefonske brojeve iz svog mobilnog imenika, a za korištenje aplikacije neće biti potrebno kreirati poseban korisnički račun, niti na bilo koji način povezati aplikaciju s vašim osobnim Googleovim profilima.



Aplikacije za dopisivanje koje imaju enkripciju

Jedna od novina koje unosi u svijet video komunikacija svakako je i Knock Knock značajka kojom korisnici imaju pristup videu pozivatelja i prije javljanja na poziv. Allo Googleova nova aplikacija za dopisivanje po zadanom čuva sve poruke spremljene na serverima dok ih korisnik ne izbriše, no one nisu enkriptovane. Svako ko ima Google nalog ima i Hangouts ID.



Aplikacije za dopisivanje koje imaju enkripciju

MobIt - Takođe, dodali smo još jedan sloj zaštite u kojem korisnici mogu da pričaju međusobno i potvrde da oboje imaju isti ključ, pa tako mogu da imaju potpunu kontrolu nad enkripcijom. WhatsApp se na svojim stranicama još prije obvezao da će samo reagirati na zahtjeve sigurnosnih službi ako je to prema zakonu, no da daju prednost hitnijim zahtjevima.



Aplikacije za dopisivanje koje imaju enkripciju

Nova Googleova aplikacija za video pozive, Google Duo, funkcionira bez kreiranja posebnog korisničkog računa ili povezivanja na Google, a za uspostavu poziva potreban je samo telefonski broj. Jedna od novina koje unosi u svijet video komunikacija svakako je i Knock Knock značajka kojom korisnici imaju pristup videu pozivatelja i prije javljanja na poziv. No, ta opcija za sada nije dostupna na iOS uređajima. Google je jučer pokrenuo najavljivanu aplikaciju za video poziv — Google Duo. Aplikacija je trenutno dostupna u SAD-u, kroz nekoliko dana bit će dostupna u cijelome svijetu, a u međuvremenu se možemo upoznati s njenim najvažnijim značajkama. Korisnici će moći doseći telefonske brojeve iz svog mobilnog imenika, a za korištenje aplikacije neće biti potrebno kreirati poseban korisnički račun, niti na bilo koji način povezati aplikaciju s vašim osobnim Googleovim profilima. Prijava bi trebala trajati samo par koraka, nakon čega se odmah može započeti video poziv. Jednostavnost i kvaliteta poziva na prvome mjestu Aplikacija je kreirana na način da se poziv pokreće što je brže moguće, a za uspostavu ili odgovor na poziv potreban je samo jedan dodir. Također, ako izađete iz poziva na vašem uređaju, video automatski prestaje, što zapravo znači —. Iz kažu da je cilj aplikacije što jednostavnija upotreba, a između ostaloga obećavaju manje prekinutih poziva i lakše prebacivanje s WiFi mreže na mobilnu vezu bez prekidanja poziva. Izgradili smo Duo da bude brz i pouzdan, tako da se video pozivi dobro povezuju čak i na sporijim mrežama. S ciljem zadržavanja kvalitete poziva, Duo se prilagođava promjenjivim uvjetima mreže i smanjuje rezoluciju u slučaju ograničenja mreže. Uđite u video i prije odgovora na poziv Osim toga, aplikacija je rađena s ciljem stvaranja što toplije i spontanije atmosfere i ostavljanja što više prostora na zaslonu za sam video. U skladu s time, a kako se pozivi ne bi doimali kao smetnja, osmišljena je značajka Knock Knock koja omogućuje pogled uživo u video pozivatelja prije samog javljanja. Na taj način korisnici mogu dobiti osjećaj što pozivatelj radi i zašto želi razgovarati. No, nažalost, ta opcija, koja je možda i najzanimljivija u cijeloj priči, za sada nije dostupna na iOS uređajima. Knock Knock vam omogućuje uvid u video pozivatelja još prije odgovora na poziv, s ciljem spontanije i toplije atmosfere video poziva. U Googleu naglašavaju i to da nema razloga za brigu po pitanju sigurnosti. Naime, svi pozivi imaju end-to-end enkripciju. Uz Duo, uskoro stiže i Google Allo Uz Google Duo, uskoro se očekuje i dolazak Google Allo aplikacije koja će služiti za dopisivanje.



Facebook dopisivanje:U Proslosti i Sadasnjosti
Vredi spomenuti Google Hangouts nekadašnji Talk i Facebook Messenger. Britanska vlada je na sastanku ovog ljeta navodno tražila od WhatsAppa ugradnju pristupa enkriptiranim podacima. Fotografije koje su procurile prikazuju delove prevoda teksta desktop aplikacije na različite jezike. Ipak, uskoro bi stvari trebalo da se promijene. Kada je u pitanju Balkan, centar nam je u Sofiji, ali imamo ljude koji rade za nas i u Beogradu. Ovo je najavio da će uraditi ako pobedi na sledećim izborima, u svetlu nedavnih terorističkih dešavanja u Parizu. Takođe, prema unaprijed definisanim podešavanjima, aplikacija nudi zaštitu prilikom otvaranja veb stranica koje sadrže finansijske informacije banke, onlajn prodavnice, sistemi za plaćanje i društvenih mreža. Također, ako izađete iz poziva na vašem uređaju, video automatski prestaje, što zapravo znači —. Radi li se o nezaštićenoj nekriptiranoj ili WEP kriptiranoj mreži? Kako bi zaštitili podatke, nije potrebno samo suzbiti napade virusa i napade na korporativne mreže, već i sprečiti zloupotrebu podataka za koju su krivi zaposleni, bilo da je to namerno ili iz neznanja. WhatsApp je započeo svoj život kao aplikacija za dopisivanje na smartphoneima pa je kao takav stekao najveću popularnost. Više o zaštiti tvojih podataka možeš saznati u našoj.

[Milf se jebe|Kupnja putem interneta carina|Milf se jebe]






Oznake: whatsapp, pripremio, veliku, novost, za, svoje, korisnike

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.