Kupnja putem interneta carina - Lijepe djevojke

ponedjeljak , 17.12.2018.

Carinski postupak u poštanskom prometu










Click here: Kupnja putem interneta carina






Ostaje jos pitanje povrata robe. Prilikom kupovine proizvoda putem interneta uvijek je potrebno u ukupnu cijenu uračunati sve troškove koji se mogu pojaviti prilikom uvoza tih proizvoda.



kupnja putem interneta carina

Ukoliko lice iz BiH prima paket od pravnog lica iz inostranstva, na utvrđenu carinsku vrijednost obračunava se standardna stopa carine u skladu sa Carinskom tarifom BiH 5%, 10%, 15% — zavisno o vrsti robe i PDV 17 %. Zahvaljujući tome što poznati servis nama smrtnicima najpristupačniji putem Visa kartica podržava i Lijepu Našu, otvorena su nam vrata do trgovina diljem svijeta. Spreadshirt sadrži veliku ponudu majica, pregača, maski za mobitele, šalica i sličnog. Iskustva drugih Mobiteli, cipele, dizajnerske naočale, tehnika...



kupnja putem interneta carina

PDV – porez na dodanu vrijednost - Posebno obratite pozornost na ime i kontakt podatke te poštansku adresu trgovca od kojeg kupujete. Naravno, ukoliko bilo ko smatra da su prilikom uvoznog carinjenja prava na bilo koji način ugrožena, ima mogućnost da u ostavljenom zakonskom roku izjavi žalbu i to nadležnom Regionalnom centru Uprave za indirektno oporezivanje BiH, Sektoru za carine, poručuju u UIO BiH.



kupnja putem interneta carina

Naletio na članak da će se kupnja na internetu od 1. Drugi unutar EU su do sada naplaćivali svoj PDV, što je par posto razlike, sad će morati naš. Da, vijest je bombastična, ali nije nikakva velika razlika. Dosta dućana je već tako i radilo. I ovako kad se čita, ljudi misle da će na svaku cijenu koju vide na stranici, morati dodati 25%. Ne, od cijene se oduzima njihov PDV, pa se dodaje naš. Znači, razlika bude kakvih 4,5,6%. Ovisi od zemlje do zemlje. Njemci 19%, UK 20% npr. Jedino me zanima što će bit sa zemljama van EU jer se ovo koliko shvaćam odnosi samo na članice EU. Što je sa ebay shoppingom iz USA, Kine, Koreje... Znači kad kupim nešto internetom iz Njemačke VAT 19% plaćam 25% VAT. Od toga 19% ide Njemačkoj a 6% Hrvatskoj? Svih 25% ide Njemačkoj ili svih 25% ide Hrvatskoj? Naravno to neće nuditi svaki shop tj ne mora predvidjeti 'izvoz' pa tako ni izbor poreza prema zemlji-porezni broj.. VAT je PDV samo na engleskom, da ne bi netko mješao pojmove VAT - Value added tax, porez na dodanu vrijednost , a ova novost je osjetna s obzirom da sam primjetio na određenom broju proizvoda je ubačen VAT. VAT, budem se javio ovdje pa reko da li me i carina dodatno oženila. Jer kod nas i samo kod nas je sve moguće. No koliko sam skužio iz tog članka, ne bi trebao ići strani PDV ako se naručuje unutar EU? Ako ste privatna osoba koja živi u EU, a mi to jesmo, te kupujete elektronski isporučene usluge glazba, softver, hosting itd od tvrtke koja je u nekoj od drugih država članica, plaćate 25% PDV-a na uslugu. Zato što se od 1.



Kupovina Sa Kineskih Sajtova
Ako ste privatna osoba koja živi u EU, a mi to jesmo, te kupujete elektronski isporučene usluge glazba, softver, hosting itd od tvrtke koja je u nekoj od drugih država članica, plaćate 25% PDV-a na uslugu. No, na sve takve pošiljke čija je vrijednost veća od 22 EUR-a u kunskoj protuvrijednosti, obračunava se porez na dodanu vrijednost. Angažiranje ovlaštenog carinskog otpremnika za primanje poštanske pošiljke Fizička osoba može, ukoliko podnosi i robu, sama podnijeti carinsku deklaraciju ako je podnosi u svoje ime i za svoj račun, a radi se o izvozu ili uvozu robe nekomercijalne naravi za osobne potrebe odnosne fizičke osobe. Treba uzeti u obzir da je carinski postupak u cijelom svijetu složen te da se ulavnom svugdje provodi na temelju istih načela kao i u BiH. Kod slanja robe u inozemstvo vazno je znati da kada ce se roba vracati nakon popravka carina ce ponovno naplatiti carinske troskove.

[3ds powersaves license key not working|Domaca jebacina|Seks uzivo video]






Oznake: UIO, uspio, prodati, est, GRAS-ovih, tramvaja, za, 50.000, KM

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.