Black Princess ! Code Lyoko~sexy!! e: - Pronađite djevojku

ponedjeljak , 17.12.2018.










Click here: Black Princess ! Code Lyoko~sexy!! e:






Radnja se desava u napustenoj fabrici gde se nalazi super-komjuter. U Lyoku se krece super brzo. Lyoko se sastoji od cetiri sektora planinski, sumski, ledeni i pustinjski. I'd go as far to say she's prettier than Yumi despite my love for Japanese girls.



Black Princess ! Code Lyoko~sexy!! e:

U tom cilju zauzeo je superkompjuter i Lyoko,koji tamo dominira. Treća sezona U trećoj sezoni, Ksena se smiruje tokom. Tim otkriva da je Aelita u prethodnom životu umrla, ali je Franc Hoper koji je njen otac virtuelizovao i sačuvao njena sećanja u Lioku.



Black Princess ! Code Lyoko~sexy!! e:

- Tim Lioko je sve vise i vise koristio PUP pa je zbog toga Ksena postajao jaci i jaci,tako da je uskoro mogao da obuzme ljude i ogromne elektornske uredaje. Zivi sa porodicom i bratom Hirokijem.



Black Princess ! Code Lyoko~sexy!! e:

I was meaning to do her Tuesday. Anyway, Sissi is from Code LYOKO. I have to admit, she is probably the sexiest girl in that show. She's been seen in her underwear at least 4 times but those stopped when the show got popular in America. Damn censorship , she wears beautiful clothes when she's not wearing her usual outfit which is also beautiful , and above she's just plain cute. I'd go as far to say she's prettier than Yumi despite my love for Japanese girls. Problem with her is, she's a bitch. A self-centered, air-headed, egotistic bitch. I'll tell you this though, if you watch the french version a. God it's so enlightening that I'd talk to her just so she could turn me down with it!



Code Lyoko - I am too sexy~
Odnosi članova tima, kako međusobni, tako i sa sporednim likovima, su razvijeni. U drugoj epizodi kada je usla u toranj,kankrelat je pokusao da udje. Cuvari mogu da nesto zarobe u Lioku i da ga drze tu neko vreme,kako bi ga sprecili da se suprotstavi kseni. To je dobra barijera,ali unistavanjem jedne,eksplozija aktivira ostale. Da bi zaustavio Ksenu, Džeremi pronalazi način da devirtualizuje članove tima na mestima na kojima se ti superračunari nalaze, ali ostavljajući im Lioko moći, tako da mogu da unište ili onesposobe ove superračunare. Obzirom da je teško uništiti celokupan Lioko, Ksena pokušava da uništi sektore koji se graniče sa Kartaginom, kako bi sprečio tim da dopre do njega. Aelita je jedina sposobna u grupi da deaktivira aktiviran- e toranj- e od 41 razbacanih tornjeva u 4 Lyoko sektora. Iako je vise nije vezan za superkompjuter,da bi napao mora da aktivira toranj u lioku. Kad shvati da je bas ozbiljna situacija, on zagreje stolicu i nauci to sto treba za skolu. Povratak u prošlost im omogucava svakom onom koje se skenirao pomocu skenera i transportovao u Lyoko može da koristi prednosti npr. Oni nisu Ksena,nego samo nastavci njegove volje.

[Dodatni posao zagreb|Plavi oglasnik domace zivotinje i divljac|Katastar crne gore tivat]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.