Plavi oglasnik domace zivotinje i divljac - Stranica za upoznavanje

ponedjeljak , 17.12.2018.

Oglasi - Domaće ľivotinje










Click here: Plavi oglasnik domace zivotinje i divljac






Sjeća li se više itko, kad je pravda zadnji put pobijedila? Nema Mirkovaca - nema ni ubijanja mačaka i pasa u selu! Ukočeni stav ušiju i dužina treba da budu srazmerne telu.



plavi oglasnik domace zivotinje i divljac

Ovo mora da je zajebancija!!! Sjeća li se tko zašto?



plavi oglasnik domace zivotinje i divljac

Oglasi - Domaće ľivotinje - Paravojne postrojbe iz Mirkovaca moraju provjerit oružije jel nisu dugo pucali...



plavi oglasnik domace zivotinje i divljac

Ovo mora da je zajebancija!!! Zar stvarno lovačko društvo smije ići po naseljenim mjestima i okolo pucati??? Zašto se zadržati samo na mačkama i psima? Pali tenkove, vadi artiljeriju i navali na Mirkovce. Nema Mirkovaca - nema ni ubijanja mačaka i pasa u selu! Sjeća li se više itko, kad je pravda zadnji put pobijedila? Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? BIĆE ODSTRELJENI NA LICU MESTA. Paravojne postrojbe iz Mirkovaca moraju provjerit oružije jel nisu dugo pucali... Ovaj puta su srećom samo mace u pitanju... Eto mačkice svake nedjelje imate bespla metak u Mirkovcima, ako vam pašu komšije. Umjesto na svetu misu, od sad se nedjeljom ide na ubijanje mačaka i pasa u Mirkovce! Sjeća li se više itko, kad je pravda zadnji put pobijedila? Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? BIĆE ODSTRELJENI NA LICU MESTA. Paravojne postrojbe iz Mirkovaca moraju provjerit oružije jel nisu dugo pucali... Ovaj puta su srećom samo mace u pitanju... Eto mačkice svake nedjelje imate bespla metak u Mirkovcima, ako vam pašu komšije. Umjesto na svetu misu, od sad se nedjeljom ide na ubijanje mačaka i pasa u Mirkovce! To je valjda novi sakrament u pravoslavnoj. A po završetku osmog razreda umjesto krizme, moraš nekom keru opalit metak u glavu i blagoslovljen si. Sjeća li se više itko, kad je pravda zadnji put pobijedila? Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?



Zvuci domacih zivotinja
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Uši mesnate i veoma dobro obraštene dlakom. Jednom rečju vrlo elegantan kunić,koji svojim izgledom,stasom,figurom i krznom prosto pleni i privlači posetitelje po izložbama. Pokrovna boja treba da bude po ceom telu ujednačena u nijansama od srednje do tamno plave sa velikim sjajem. Paravojne postrojbe iz Mirkovaca moraju provjerit oružije jel nisu dugo pucali... Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Zar stvarno lovačko društvo smije ići po naseljenim mjestima i okolo pucati??? Krzno je srednje dužine,podlaka gusta sa dobrom pokrivenošću po celom telu. Težina za odličnu ocenu je od 4,25-5,25 kg. Oči su sivo plave a nokti tamniji. Sjeća li se više itko, kad je pravda zadnji put pobijedila?

[Picke slike|Društvena mreža imdb|Erotske masage]






Oznake: oglasi, &, Domaće, ľivotinje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.