04

nedjelja

siječanj

2009

FOX Life i FOX Crime u ponudi Total TV-a Hrvatska

Najmlađa digitalna platforma u Hrvatskoj - regionalna DTH platforma Total TV koja je sa radom kod nas krenula početkom prosinca 2008 godine od prvog je dana 2009 godine u svoju ponudu uvrstila dva nova atraktivna tv kanala sa hrvatskim prijevodom, a riječ je o vrlo popularnim serijskim kanalima FOX Life i FOX Crime koji su donedavno bili dostupni samo pretplatnicima kabelske televizije B.net.

S prvim danom 2009 godine FOX life i FOX crime postali su dostupni i korisnicima Total TV-a u Hrvatskoj i to "osnovnog" Total TV 1 paketa - bez dodatne nadoplate.

Photobucket

FOX Life je vjerovatno jedan od najpopularnijih kanala sa titlovima uopće - na programu se emitiraju popularne dramske i humoristične serije kao npr. "Bračne vode", "Slobodni strijelci", "Ništa zajedničko", "Caroline u gradu", "Pravi poziv", "Šapat duhova", "Dečki s Madisona", "Bostonsko pravo", "Ally McBeal" i mnoge druge. Kanal emitira svakodnevno od 07:00 do 02:00 sata po našem vremenu.

FOX Crime je prvi FOX kanal sa hrvatskim prijevodom, a u programskoj shemi se mogu pronaći popularne kriminalističke i forenzičarske serije kao: "Alias", "Las Vegas", "Ubojstvo, napisala je", "Kojak", "Agencija", "Odvjetništvo", "Largo" te "Zakon i red". FOX Crime program emitira svakodnevno između 06:00 i 01:00 sati po našem vremenu.

Photobucket

Oba kanala emitiraju preko satelita Eutelsat W2 na 16° istočno, na frekvenciji 11.138 GHz H, Symbol Rate 27700, FEC 3/4 Mpeg2 kodirano u sistemima NDS Videoguard (Total TV) i Cryptoworks (Distribucija). FOX Life emitira u vrlo dobroj kvaliteti, no FOX Crime na žalost već neko vrijeme ima otužnu kvalitetu slike koja ne priliči kanalu takvog kalibra.

Tako ćemo prvi dan nove godine zapamtiti kao dan kada su FOX Life i FOX Crime u Hrvatskoj izašli izvan okvira kabelske televizije i napokon postali dostupni i svima onima koji nisu bili te sreće da imaju priključak kabelske televizije. Nadamo se da će i ostale platforme u Hrvatskoj slijediti primjer Total TV-a i u svoju ponudu uvrstiti ove kanale.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.