<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>








"Sumnjati u vlastitu smrtnost, značilo je upoznati početak straha; neupitna spoznaja vlastite smrtnosti značila je upoznati kraj straha"

"Svi dokazi neizbježno vode do tvrdnji za koje ne postoje dokazi! Sve stvari su poznate zato jer želimo vjerovati u njih."

Frank Herbert


"Život nema nikakvu obavezu pružiti nam ono što čekujemo!".
Margaret Mitchell


"Između "jest" i "nije" razlika je u odluci da nešto bude ili ne bude."



"Veliki umovi raspravljaju o idejama.
Srednji umovi raspravljaju o događajima.
Sitni umovi raspravljaju o ljudima."

Eleanor Rooselvett

credits
Design: thousandone
Adjustment: murderscene
Kuda je nestalo bitno
utorak, 02.06.2009.
395

Sjeća li se još netko Hit depo-a? I onog vremena kada bi čekali ponekada do pola jedan, jedan da počne jedina emisija u kojoj si moga čuti glazbu.
Na nju se čekalo kao ozebao sunce cijeli tjedan, o njoj se pričalo, komentiralo, Danijela i Hamed su bili glavne face…mi koji se sjećamo one Danijele, s dugom kosom u repu i s malo kila više, okačene i simpatične. neki je se sjećaju samo ovakve kada je prinuđena da plaši ljude. nut
Tamo su se puštali spotovi za kojima smo svi žudili. Glazba je onda stvarno bila bitna jer ju nisi mogao skinuti na svakom koraku, internet nije postojao, kazete su se kupovale. Za glazbu se štedjelo i skupljalo, ono što si si kupio si cijenio, pazio i na kraju redovno slušao.
Danas s jednim klikom možeš skinuti albume i albume koje najčešće zauzimaju mjesto na disku i čekaj svoj svijetli trenutak.
Sjeća li se tko kazeta, walkmena, slušalica s onom spužvom i žicom? Novina kao što su Ćao, da Ćao ne Ciao - opet je Ćao najbolje dao.rofl
Majica, velikih majica, s nekim likom na sebi, kratkih rukava, ali do lakta i kratkih jeans jaknica. Tko se sjeća biciklističkih, kod nas su se tako zvale, kao što ih je nosio Axl Rose i naravno kariranih košulja, u kombinaciji obavezno. naughty
Gumice za kosu nisu bile neupadljive već krojene od materijala pa si na glavi imao više gumice od recimo ljubičastog samta sa zlatnim kuglicama nego kose.
Tko se sjeća vremena kada su svi nosili veste, velike, šarene, vrećaste i krajnje šašave veste? I kada su svi nosili bijele čarape? zujo
U to vrijeme su svi nosili levi´s 501, poneko je progurao Mustang hlače, ali rijetki. Vojničke čizme i zelene jakne, vijetnamke.
U to vrijeme svi su išli u disko…tko danas ide u disko i postoji li još to? Mislim da je taj dio izumro.
Tko se sjeća kada su cigarete bile 6 kn? I kada se pio Cherry cool. (Ako se dobro sjećam. )

Kad je kino bio doživljaj i kada se u redu čekalo satima za Sirove strasti, Tjelohranitelja…kada je Valentinovo nešto značilo.
Tko se sjeća vremena kada nije bilo mobitela i kada je dečko zvao na kućni telefon?? Ha, ha to je bila fora. Ili ti zoveš njega pa mu se javi mama ili tata pa se predstaviš i odmah se znalo da ako te zove i misli nešto, jer torturu roditelja nitko ne prolazi iz fore.
Kada ste se jedan vikend dogovarali za drugi ako nije bilo još u fazi hodanja i kada si očekivao taj vikend da nekoga vidiš i da se sretnete u disku.
Kada se prekidalo licem u lice?
Tko se sjeća pisanja pisama i osjećaja kada dobiješ pismo? Posebno od osobe koju voliš i očekivanja poštara.
Tko se sjeća pisanja nalivperom?
Tko se sjeća vremena kada su riječi ipak bile bitne, kada se nje toliko lagalo jer u lice puno teže lažeš umjesto salvi beznačajnih poruka koje se danas izmjenjuju.
Tko se sjeća vremena kada je postojalo proljeće, ljeto, jesen i zima? A ne samo zima i ljeto. I kada nisu postojali solariji, umjetni nokti već samo oni što bi zalijepio sam ljepilom? Kada se 24 sta dnevno nije pričalo o anticelulitnim kremama.
Razdoblje kada su računala postojala samo u firmam i školama i kada su se djeca igrala vani, a vrhunac zabave je bio tetris i papalice? I kada smo sjedili na klupicama. thumbup
I da se vratim glazbi s početka, tko se sjeća:
Roxett – How Do You Do
Ten Sharp – You
John Secada – Just Another Day
Shakespear's Sister - Stay
Sophie B. Hawkins - Damn I Wish I Was Your Lover
New Kids on the Block - If You Go Away,
KC and the Sunshine Band - Please Don't Go
The Mamas & The Papas - Dream a Little Dream Of Me
George Michael & Elton John - Don't Let the Sun Go Down on Me
Simply Red - Something Got Me Started
Fats Domino - I'm Walking
Monty Python - Always Look on the Bright Side of Life
Mr. Big - To Be With You
Red Hot Chili Peppers - Under the Bridge
Crowded House - Weather With You
Guns N' Roses - Knockin' On Heaven's Door
The Sisters of Mercy - Temple of Love
Rhythm Is A Dancer - Snap
Ebeneezer Goode - Shamen
Jump - Kriss Kross
My Lovin' - En Vogue
Please Don't Go - KWS
Give Me Your Body - Chippendales
Deeper Love - Clivilles & Cole
Sesame's Treat - Smart E's
Too Funky - Michael, George
I'm Gonna Get You - Bizarre Inc.
Take My Advice - Sims, Kym
Land Of Oz (Poppyfield mix) - Spooky
It Only Takes A Minute - Take That
I'm Doing Fine Now - Pasadenas
Hang On In There Baby - Curiosity.

P.S. : I tko se sjeća Branka Kockice? cerek
U svijetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo, u njemu radi svako što hoće, u njemu raste slatko voće....
taratatatira




| 22:43 | Komentari (20) | On/Off | Print | # |