Wish You Weren´t Here

subota, 30.12.2006.

malo je kasno za popiti kavu.ma blago je to sve.sama sam.uz staru babu.baš i ne čuje.
ne trza ona na to što mene kroz staklena vrata neko gleda i što tražim čokoladu iza odškrinutih jedanaestih vrata moje kuće.zapravo je svega u zraku oko nas samo mi to ne vidimo osim ako se ne zavrtimo svom silinom oko svoje osi. ne prikazuju se svima prikaze!(ne pokušavajte kod kuće(ako ste sami sa sličnom babom i s 11 vrata))
Bombica se ponudila s kreveta da bi one došle danas tu.da neće van u grad nego samo kod mene.bilo nas je pet.bilo joj je bed uopće reć kako bi se rado uštekala.
ali dugo nisu bile kod mene.ja bi umrla za njih.ali želim živjeti još zajedno s njima.
Ona uopće nije bombastična(nije joj golemo dupe kako je rekla Teta s brkovima).
Nije sitnasta niti je malašna.
želim joj osvarenje najveće želje u zadnjih dosta mjeseci...
pa Bombo, nek dođe, nek te vidi i nek bude baš onakav kakvog si ga zamišljala dok si bila mlada...baš ono što tražimo, što smo našli, ali ti nisi pa nek te neko nađe više jebemu...
preko interneta, masno američki...napravit ću ti nešto bolje,uskoro.
Free Image Hosting at www.ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
ja te volim.danas.jučer.danas sam sigurna da ću i sutra.zato se osjećam življe.zato se veslelim.nama baš ništa nije jasno.mi smo drugačije.nas baš niko ne razumije.da.mi smo samo budale.
joooj...uspjet ćemo.
budite frajeri, nazovite ovu curu jer je dobra lijepa najbolja najljepša.
ja je volim.Image Hosted by ImageShack.us
- 02:22 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>