ossimpleljubica

14.02.2010., nedjelja

JE LI SVAKA PTICA VEĆ SEBI NAŠLA PTICU - DRUŽICU ?

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Ime sveca kojeg danas slavimo znači zdrav, mlad, krepak... I što bismo onda očekivali od takvog nebeskog zaštitnika nego da štiti mlade, razigrane, zaljubljene ljude?
U vrijeme kada obilježavamo njegov dan, već se pomalo budi život. Uporedo s tek slućenim proljećem razigravaju se osjećaji i polet. Zagledani u prirodu oko sebe i sami u sebi tražimo naznake buđenja iz zimskog mira. Gledajući prve visibabe pod svojim prozorom kako se trude probiti ispod snijega, bivam svjedokom nade da će pod mojom strehom ovoga proljeća one iste lastavice od lani obnoviti svoja gnijezda, i da ćemo ih moj Suputnik i ja gledati dok u jutro ispijamo ranu kavu.
Zajedno smo već dvadeset devet Valentinova. Bilo je svega i svačega u našem zajedništvu. Od prve zaljubljenosti, preko svega onoga što je tutnjalo kroz naše živote, sve do onih nužnih naslaga rutine pod kojima smo se znali ponekad izgubiti, evo nas na pragu novoga proljeća.
Bez obzira na to koliko ćemo još Valentinova provesti zajedno, radosno smo se ušuškali u ovome danas, sretni što imamo jedno drugo.
Može li se tražiti više od toga?


I will allways love you
Ti i ja

11.02.2010., četvrtak

SNIJEG TIHO PADA...

Sipi i slaže se, zagušuje korake,
pleše pod neonskim lampama...
I budi uspomene...


Adamo : Tombe la neige

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Drage osječke zimske sličice...

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.