nedjelja, 30.07.2006.

hmmm...more!

konačno sam se dočepala interneta.tata mi je došo na godišnji pa sam evo nekak došla do notebooka!!imam poteškoća s vezom jer je tak spora, al evo ide...bila sam kod seles na par dana i ona kod mene, evo bas je danas otisla.danas sam valda 2 i pol sata sam gledala nekefilmice o franz ferdinandu i evo jos uvijek gledam.evo vam link na isjecak s koncerta u zagrebu.lilo cini se da nisam bila jedina koja je mahalako alex cini mi se da je barem jos par ljudi shvatilo kaj da radi s rukama!

http://www.youtube.com/watch?v=aRk6RDla34k

sad sam opet tak sretna kaj sam bila na kocertu sam kaj nemrem vjerovat da su bili u zagrebu ovaj mjesec, cini mi se ko da su prosle godine...

idem jos malo vidit kaj ima novog ***zapravoidempročitatjošnekajofranzimaalaknetkopitačitalasamvijestijerofranzimačitamodsedamijošuvijekimamkajzačitat***

to je to,ne da mi se pisat,ispario mi je mozak na ovim vrućinama.

p.s.seles ima novog decka koji je full dobar a i iz zagreba je...***tosamnapisalajerznamdajebilnaovomblogu*** 8-)
ne, fakat je dečko super...


aj bok, sama sebi želim da sanjam određenu osobu...i petri...

idem sad pišat

kad dojem u zagreb cu promijenit dizajn....aj bok

- 23:34 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 17.07.2006.

Idem na more! (nažalost...)

Evo došao je i taj dan da sam i ja prisiljena ići na more burninmad headbang tak da jedno vrijeme nebum niš pisala... Neznam kaj bum tam radila,al dobro valjda bum se nekak snašla (sam neznam kak... no). Najveći bed mi je kaj nebum mogla ići na net jer naravno da tam nemam komp(tam skoro nema ni civilizacije bang)... Puno pozdrava svima! wave

- 20:52 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 11.07.2006.

Promijena adrese bloga!!

HTIJELA SAM OBAVIJESTIT LJUDE KOJE ČITAJU MOJ BLOG DA ĆU PROMIJENITI ADRESU BLOGA, PA ĆE ONA BITI artrock.blog.hr


P.S.AKO JU NETKO SLUČAJNO ZAUZME ONDA ĆE BITI artrockrocks.blog.hr,AL NADA MSE DA NEĆE!

SVIMA KOJI ME ČESTO POSJEČUJU ĆU OSTAVIT KOMENTAR SA NOVIM LINKOM!

- 14:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 05.07.2006.

Franz Ferdinand 4.7.2006.-Koncert stoljeća!!!

Eto bila sam na koncertu svog omiljenog Franz Ferdinanda.Koncert je bio dio Inmusic festivala i održavao se na Šalati.Iako je današnji dan festivala počeo u 17 sati, mi smo došli tek oko 8:30.Usput smo sreli i frendičinu rasku i profu iz zemljopisa.Kada su dečki, Alex Kapranos,Robert Hardy, Nicholas McCarthy i Paul Thompson došli na pozornicu čuo se jak vrisak uz koji se pojavio i pljesak za Franze, a kod mene čak i suze radosnice.Prva pjesma na repertuaru je bila "This boy".Osim te pjesme dečki su izveli mnoge njihove hitove poput "The dark of the matinee", "Do you want to", "Tell her tonight", "Fallen", "Michael", "Jacqueline", "Take me out", "Eleanor put your boots on" i drugih.Na veoma zanimljiv način su predstavili sve članove grupe pridavajući razne epitete.Na ljudima koji su ih došli vidjeti se vidjelo uzbuđenje i oduševljenje.Svi su skakali u ritmu pjesama.Alex je zabavljao publiku svojim plesnim pokretima koji su bili zadivljujući, no ni ostali dečki nisu izostajali.Publika je bila kao jedan svi su mahali rukama kao i pjevač Kapranos.Alex je nakon svake pjesme zahvalio publici simpatičnim "Hvala".Što se tiče samog pozdrava, dečki su se potrudili i rekli :"Dobra večer, Zagreb!".
Franz Ferdinad jes pravom proglašen najboljim live bendom jer oni to zaista jesu.Ovo mi je bio prvi njihov koncert na kojem sam bila, ali sam sigurna da nije i zadnji,jer koa šro rekoh, dečki su fenomenalni!!!

Nadam se da ću uskoro staviti kratki filmić s koncerta iako je slikanje i snimanje bilo zabranjeno nešto se ipak uspjelo uhvatiti kamerom na mobitelu.

- 00:23 - Komentari (10) - Isprintaj - #

nedjelja, 02.07.2006.

Bye boy, run to your mother...

Iako je za Hrvatsku svijetko prvenstvo vec zavrsilo u novinama se jos uvijek na veliko o njemu pise.Tako sam neki dan procitala interview sa Cicom Kranjčarom.U njemu govori o svom odnosu sa sinom(debelom svinjom Nikom Kranjčarom), ali i o drugim igračima.Svi su vidjeli kako je Cico na utakmici Hrvatska-Australija zamjenio svog sinčeka pa smo si mislili :"Čak mu je i tata skužil da ne zna igrat!".E upravo to je priznaou 24 sata.Uglavnom da ja sad tu ne prepričavam članak( i da pol zaboravim) ja ću ga jednostavno prepisati.Pa da počnem:

Umjesto "Bijega u pobjedu", Cico Kranjčar na kraju svoje kratke i neuspješne njemačke epizode odigrao je ulogu bjegunca iz bračne postelje.Dok je supruga Elvira ubijala dosadu u sablasno praznom dijelu hotelskog kompleksa Dorint, izborniku se nikamo nije žurilo.Najprije je odgovarao(točnije rečeno, nije odgovarao) na brojna nogometna pitanja, a potom sve novinare pozvao na “jednu putnu“.
-Pozivam sve. Čak i one koji mi broje čaše!
A kako to krene kad se naruči piće, poznato je:pijanim razgovorima u gustoj dimnoj sumaglici!Tu je izbornik dokučio kako je on valjda najneinformiranija osoba u državi kad je riječ o budućem klubu Nike Kranjčara.
-Došlo mi je već par puta da ih sve skupa pošaljem k vragu!Mami se stalno povjerava, a ja ne znam ništa.Doista, pojma nemam i jako me vrijeđa što mislite da lažem.Moja posljednja informacija još uvijek je Celticova ponuda minirana od menadžera Račkog.Ako vas zanima kakve ponude Niko ima, obratite se Elviri Kranjčar, gospođi mami- izjavio je Cici zajapureno mlateći glavom.
Zar Niko doista ne razgovara s vama?
-Znate kakva je njegova komunikacija prema meni u posljednjih nekoliko mjeseci?Kak´ si, Kranjčar!To je sve što od njega čujem!
Jedan od kolega predložio mu je neka “malog malo ohladi na klupi“ , čisto u odgojne svrhe.Cico je shvatio da je to provokacija.
-Vi ste svi opsjednuti Nikom Kranjčarom.Ja bih ga vrlo rado zamijenio boljim igračem nego što je on.Samo kad bih takvog imao!Hrvatska u ovom trenutku nema igrača s takvom idejom-priznao je tata Kranjčar.

Nakon Nike na tapet je došao Igor Tudor, igrač koji je sasvim izgubio nogometnu klasu.Podsjetili smo izbornika da ga je Otto Barić otpisao u svojem izvješću nakon portugalskog Eura prije dvije godine.
-Tudor je za mene sjajan igrač premda je vidljivo da mu nešto nedostaje da bi bio velik kao prije.No on za buduće akcije uopće nije upitan- tvrdi izbornik.
Igor je, dakle, ispao sigurniji od seksa u prvoj bračnoj noći, što se ne bi moglo reći za Ivana Klasnića.
-On misli da je nedodirljiv i tako se ponaša.Razočarao me i ne vidim ga u perspektivi.Naravno da ga neću odmah otpisati, ne bi to bilo u redu.Dobival bu pozive, ali ne bu igral!Velim vam, ne bu!!!-otkrio je razočaranje Zlatko Kranjčar.

Ma velim vam ja, jadan Cico.Pa taj je čovjek toliko neshvaćen da više ne zna što bi.Pa čak ga ni sin ne zove “tata“.Podebljala sam ovo da bi ga zamjenio boljim igračem zbog svih onih “curica“ koje su zaluđene Nikom Kranjčarom i misle da je on najbolji igrač na svijetu(možda bi i bio nešto bolji kad bi skinuo par kilica, ali samo možda)Htijela sam još nekaj napisat sam kaj sam zaboravila kaj, pa ak se sjetim ću update-at ovaj post.

DeeDee

- 00:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>