Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/postpunkrocks

Marketing

Bye boy, run to your mother...

Iako je za Hrvatsku svijetko prvenstvo vec zavrsilo u novinama se jos uvijek na veliko o njemu pise.Tako sam neki dan procitala interview sa Cicom Kranjčarom.U njemu govori o svom odnosu sa sinom(debelom svinjom Nikom Kranjčarom), ali i o drugim igračima.Svi su vidjeli kako je Cico na utakmici Hrvatska-Australija zamjenio svog sinčeka pa smo si mislili :"Čak mu je i tata skužil da ne zna igrat!".E upravo to je priznaou 24 sata.Uglavnom da ja sad tu ne prepričavam članak( i da pol zaboravim) ja ću ga jednostavno prepisati.Pa da počnem:

Umjesto "Bijega u pobjedu", Cico Kranjčar na kraju svoje kratke i neuspješne njemačke epizode odigrao je ulogu bjegunca iz bračne postelje.Dok je supruga Elvira ubijala dosadu u sablasno praznom dijelu hotelskog kompleksa Dorint, izborniku se nikamo nije žurilo.Najprije je odgovarao(točnije rečeno, nije odgovarao) na brojna nogometna pitanja, a potom sve novinare pozvao na “jednu putnu“.
-Pozivam sve. Čak i one koji mi broje čaše!
A kako to krene kad se naruči piće, poznato je:pijanim razgovorima u gustoj dimnoj sumaglici!Tu je izbornik dokučio kako je on valjda najneinformiranija osoba u državi kad je riječ o budućem klubu Nike Kranjčara.
-Došlo mi je već par puta da ih sve skupa pošaljem k vragu!Mami se stalno povjerava, a ja ne znam ništa.Doista, pojma nemam i jako me vrijeđa što mislite da lažem.Moja posljednja informacija još uvijek je Celticova ponuda minirana od menadžera Račkog.Ako vas zanima kakve ponude Niko ima, obratite se Elviri Kranjčar, gospođi mami- izjavio je Cici zajapureno mlateći glavom.
Zar Niko doista ne razgovara s vama?
-Znate kakva je njegova komunikacija prema meni u posljednjih nekoliko mjeseci?Kak´ si, Kranjčar!To je sve što od njega čujem!
Jedan od kolega predložio mu je neka “malog malo ohladi na klupi“ , čisto u odgojne svrhe.Cico je shvatio da je to provokacija.
-Vi ste svi opsjednuti Nikom Kranjčarom.Ja bih ga vrlo rado zamijenio boljim igračem nego što je on.Samo kad bih takvog imao!Hrvatska u ovom trenutku nema igrača s takvom idejom-priznao je tata Kranjčar.

Nakon Nike na tapet je došao Igor Tudor, igrač koji je sasvim izgubio nogometnu klasu.Podsjetili smo izbornika da ga je Otto Barić otpisao u svojem izvješću nakon portugalskog Eura prije dvije godine.
-Tudor je za mene sjajan igrač premda je vidljivo da mu nešto nedostaje da bi bio velik kao prije.No on za buduće akcije uopće nije upitan- tvrdi izbornik.
Igor je, dakle, ispao sigurniji od seksa u prvoj bračnoj noći, što se ne bi moglo reći za Ivana Klasnića.
-On misli da je nedodirljiv i tako se ponaša.Razočarao me i ne vidim ga u perspektivi.Naravno da ga neću odmah otpisati, ne bi to bilo u redu.Dobival bu pozive, ali ne bu igral!Velim vam, ne bu!!!-otkrio je razočaranje Zlatko Kranjčar.

Ma velim vam ja, jadan Cico.Pa taj je čovjek toliko neshvaćen da više ne zna što bi.Pa čak ga ni sin ne zove “tata“.Podebljala sam ovo da bi ga zamjenio boljim igračem zbog svih onih “curica“ koje su zaluđene Nikom Kranjčarom i misle da je on najbolji igrač na svijetu(možda bi i bio nešto bolji kad bi skinuo par kilica, ali samo možda)Htijela sam još nekaj napisat sam kaj sam zaboravila kaj, pa ak se sjetim ću update-at ovaj post.

DeeDee


Post je objavljen 02.07.2006. u 00:55 sati.