mudre_izreke_starih_slavena
Beat your worry on the joy! = Pusti brigu na veselje!


vic(maher) dana
Zašto kokoš nema cice?
Zato što pijevac nema ruke!

Šta je to: - Četvorica u jednoj sobi, a samo jedan radi?
Tri službenika državne firme i ventilator.

Pitao Cigo Cigu, dal' ima 100 maraka?, a ovaj mu odgovara: - Nemam brate, a i da imam, odakle mi?
KuTaK za SP(B)OLni trenutak
NAZIVI ZA ANALNI SEX
Guranje u podrum? Zašto?
Zato što je kao u podrumu, smrdi,
vlažno, zmazano, al ulaziš.

Grozno, više nećemo pisat takve prostote, brrr...

pizzagrill®

plaćeni mali oglasi
       

25.11.2005., petak

Sve je bijelo bijelo

Živio petak, živio rođo! Kak je proletio tjedan, ko lanjski snijeg. Ala šta ćemo se opet rasturit ovaj vikend, jetru na panj i udri. Danas je Sveta Kata, alkohol na vrata! I trajat će sve tamo negdje do kraja 1. mjeseca. Prvo Sveti Nikola, pa Štefanje, pa Božić, pa Ivanje, pa Sretna Nova godina. I to još nije kraj, jer onda dolazi repriza Nove godine, al nju ionako nitko ne slavi, samo se spominje, pa Tri kralja, pa pokoji rođendan... Ajme majko koje fešte, poslije svega još i pješke! A jedan kameni danas radi čvarke, a da nam nije ni reko, e pa dabogda ti bili masni! Ovim putem bi pozdravio Veki, svaka ti čast curo, imaš konjske živce. Ja to nebi izdržo, al valjda ti znaš. Sutra je internacionalni skup u pubu, to samo treba vidjet. Al ćut će te sigurno.

Bye bye, hik

- 13:54 - Replika na glupost (0) - Crno na bijelo - #

18.11.2005., petak

Trese, lupa, udara

Znate li kakav je utjecaj pneumatskog čekića na mozak? Jak! Taman je došao petak, dan kojeg svi radosno iščekujemo, dovršavaju se poslovi, prestaje ona cjelotjedna napetost, šefovi su odavno otišli doma, lagano se toči rakijica prije gableca, lagano se toči rakijica poslije gableca, lagano se toči rakijica... i kad se sve čini savršeno, u glavu mi lupi zvuk pneumatika. Neko ja dao rušit stepenice!!! Katastrofa, jebote! Vjerujem da svima tutnji u glavi, jer nisam ja jedini koji šuti i trpi bol, vidim im po facama. Čak ni izjave poput: „vidi, sunce“, ne pokazuju zadovoljstvo na našim licima duže od 5 sekundi. Katastrofa, jebote! U svakom slučaju našao sam način kako preuzeti kontrolu, al ne nad svojim životom, već nad životima drugih. Kad bih Vam rekao o je riječ, nebi se baš složili da je to kontrola nad životom, al vjerujte mi, kad nekome uzmete kontrolu nad pojedinim malim stvarima, njima je to smak svijeta. Ma jebo sharing i remote, šta sam ja danas uspio! I nakon svega toga, još me smatraju za Svevišnjega. Ipak, ja upravljam umjetnim životima ove firme. Nakraju ispada da ti ljude nemoju svoj život, jer žive tim umjetnim životom. Katastrofa, jebote!
E mislim da bi to bilo sve za danas, sutra je dan D, Šangaj-bombaj! Haha, neću Vam reć o čemu se radi, al kamene glave će znat. Još samo da preuzmem kontrolu nad prvim servisom i to bi bilo to :)

Uživajte, pozdravlja Vas „lik“

- 17:03 - Replika na glupost (0) - Crno na bijelo - #

16.11.2005., srijeda

Strašno!

Ova elektronička poruka i njeni prilozi mogu sadržavati pravno povlaštene informacije i/ili povjerljive informacije. Molimo Vas da poruku ne čitate ako niste njen naznačeni primatelj. Ako ste poruku primili greškom, molimo Vas da o tome obavijestite pošiljatelja i da izvornu poruku i njene privitke uništite bez da ih pročitate ili pohranite na bilo koji način.

Jebate dete i sve, rekel sam, Bara, nebumo imali decu, budu kasnije dolazila i tražila, ja sam znal kaj bu bile...
Kak nemaš ideje, jebate, pa ja bloga napišem za minut, eto ti na, kog briga kaj je vnutra.

- 14:21 - Replika na glupost (0) - Crno na bijelo - #

10.11.2005., četvrtak

Ja, again

Da, da, pisat će on blog, malo sutra! Aj kad je već spomenuo, istina je dobili smo u beli, i uredno se alkoholizirali. Nakon toga stanka, cijeli tjedan. Hladno, magla, niko nikud, al možda je to zatišje pred oluju. Bili smo jučer na info sajmu, ponesli vrečice da skupljamo materijale, fotić da slikamo hostese, a kad ono tuga! Bolje su hostese bile na onom interliberu, nego na infu. Bar smo popili besplatnu pivu u hateovom future bircu. Al znamo se mi i samo snaći, pa smo odma iza čoška na zapečeni grah s kobasicama i točeno pivo. Ovaj put sam ja dobio volan u ruke, pa me konobar malo čudno pogledo kad sam reko „ja ću kolu“. Nema nam sponzora, ni inspiracije, nema zajebancije. A šta da Vam kažem, možda će sve sjest na svoje mjesto kad se digne magla. (lik)

- 08:47 - Replika na glupost (0) - Crno na bijelo - #

Ajmo crta, štrafta, prošetaj...

Dječaci moji iz potkrovlja, radite li što osim što pijete? Treba nam tekuće problematike, zapali smo u krizu. Stari, ja bum se ženil... i još se smije!

- 08:30 - Replika na glupost (0) - Crno na bijelo - #

06.11.2005., nedjelja

O Beli četvrtom

Hej, hej, prođe ovaj dan, dan kao san... Al petak je bio žestok. Nakon Likove i moje pobjede zaputili smo se u jazovku na još koju rundu gin-inke, kad tamo naša bivša radna kolegica Proud Mary. Platila nam je cugu da nas se riješi. A zašto je nosila periku na glavi još nismo doznali. Možda saznamo u idućem broju. Ko još piše blog nedjeljom? Ja bum sutra.

- 18:41 - Replika na glupost (0) - Crno na bijelo - #

04.11.2005., petak

Bela IV.

I danas dok nam je BigBradr (baš je fora ova riječ) na službenom proputovanju po Baniji, ostatak kamenica (velim to zato jer smo danas jeli rižoto sa plodovima mora) se sprema na veliki „come back“ za okrugli stol i da još jednom utvrdimo ko je bolji u beli (bambus eksamo, lokat idemo). Bigi je odusto od večernjeg fuka, nije čovjek više u formi. Pa ko još u tridesetima može karat svaki petak navečer?
Ja sam planiro navratit do Rijeke ovaj vikend, al sve se bojim da neću. Kad me matera vidi onako sašivenog, ne gine mi slaganje drva. Pitam se šta će bit idući vikend kad se počnu bačve otvarat. Nisu pogriješili kad su mi govorili da će me ova ekipa pokvarit, sad sam još gori nego oni sami. Al bolje biti pijan nego star! Ja još neko vrijeme neću pjevat „Trideseta meni prođe...“.
Sorry guys ;)

p.s. Sretan rođendan jednoj kamenoj glavi (sa malim zakašnjenjem)

~ lik ~

- 12:10 - Replika na glupost (0) - Crno na bijelo - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< studeni, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

GiGi-jev kutak
Tijekom utrke 3 000 metara sa zaprekama kenijci preskoče 28 suhih i 7 vodenih zapreka. Visina zapreke za muške je 0.914 m, u bazenčić sa vodenom zaprekom stane 367 litara kiše, aj ti reci.


Predsjednik NK „Lokomotiva“ Moskva svoj broj telefona daje ljudima tako što ih zapisuje na novčanice od 100 $, jer ima pune đepove para!

(reuters my ass)