pigzchickzandvideofrikz

nedjelja, 25.02.2007.

Još puno Lime

Tu vidi Limu

- 12:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

index.hr

James Cameron tvrdi da su otkriveni Isusovi posmrtni ostaci


AMERIČKI časopis "Time" tvrdi da će James Cameron, kanadski filmski režiser poznat po filmu "Titanic", u svom novom dokumentarcu objaviti otkriće koje bi moglo potkopati tradicionalno kršćanstvo daleko više nego što je to uspio kontroverzni bestseler Dana Browna "Da Vincijev kod".

Cameron se u svom dokumentarcu bavi spiljom koju su prije 27 godina, kopajući temelje za zgradu, pronašli građevinski radnici u Jeruzalemu. U spilji je pronađeno oko desetak kamenih sarkofaga, uključujući i jedan na kome je pronađen natpis "Jesua, sin Josip" ali "Juda, sin Jesuin".

Profesor Amos Kloner, izraelski arheolog koji je vodio istraživanja, ostatke nije povezao sa Isusom i njegovom obitelji, smatrajući kako je riječ o uobičajenim imenima stanovnika Palestine u razdoblju prije dva tisućljeća.

Međutim, Cameron, koji je producirao film, te njegov režiser Simcha Jacobovici tvrde kako se u grobnici nalaze Isus, Marija Magdalena i njihov sin.

Svoje tvrdnje temelje na arheološkim dokazima, proučavanju Biblije te najsuvremenijim metodama DNK analize.

Takve su tvrdnje u suprotnosti s tradicionalnim kršćanskim vjerovanjima prema kojima je Isus Krist uskrsnuo iz groba.

Cameron i Jacobovici će svoja otkrića objaviti na tiskovnoj konferenciji u ponedjeljak, a njihov film, koji traje 90-ak minuta, bit će emitiran na "Discovery Channelu".

- 12:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 18.02.2007.

muchos problemos....

Houston, we have a problem!

Htio uploadat slike.
Nemože.
Žašto?
Nema adsl.
Nema ni isdn.
Imam samo jebeni prethistorijski kabel. :-(
Ali bit će slika.
Treba mi 10 min. za jednu.
Photobucket.com
Tamo će bit i videos.
Imat ćete link sa bloga.
Samo da bude brzo.
Savjet za ubuduće, Gogo, slike neka budu rezolucije 800x600 ili 1024x768 pa će se brže uploadat.
Do skorog pisanja.
Ćao drugari!!!

- 19:43 - Komentari (2) - Isprintaj - #

subota, 17.02.2007.

Pismo malog nogometaša svojim roditeljima:


Dragi mama i tata!

U životu ste me učili da uvijek budem otvoren sa vama i da za svaki problem postoji rješenje.Nadam se da se nećete ljutiti kada budete čitali ovo pismo.

Sjećate li se naše zadnje utakmice, prošli vikend, kada ste me sa oduševljenjem došli gledati i za mene navijati? Zapravo, moram vam najprije reći da strašno cijenim vašu prisutnost i navijanje, ali ste zadnji puta stvarno malo pretjerali i time me doveli u veliku neugodnost pred mojim prijateljima, trenerom i ostalom publikom.

Gdje? Kada?

Sjećate li se napada, kada sam nakon dvoboja s protivnikom u neposrednoj blizini gola pokušao zabiti gol i promašio? Još uvijek mi u ušima odzvanja vaše vikanje i vrijeđanje protivničkog igrača koji me «ometao» i suca koji mu je to «dozvolio» i nije dosudio prekršaj za moju ekipu. A istina je da sam promašio zbog svoje nespretnosti....

Ili... da li se sjećate kada ste vikali na mene da trčim za loptom i pokrijem Markovog igrača? A trener mi je rekao drugačije... I dok sam razmišljao koga da pokrijem moj igrač je zabio gol za protivnika. Tada ste počeli vikati na mene zašto nisam pokrio svog igrača i spriječio pogodak, te na vratara koji nije obranio udarac.

Našeg trenera ste također povrijedili kad ste vikali na njega kada me nakon svega toga zamijenio. Moram vam reći da naš trener nije to zaslužio, on je dobar trener i dobar čovjek i svi ga mi iznimno cijenimo i vjerujemo mu. Morate znati da naš trener koristi svoje slobodno vrijeme za rad s nama. A zašto to radi? Jer voli nas i nogomet.

Strašno mi je neugodno bilo slušati sve što je izlazilo iz vaših usta. Na putu do kuće niste sa mnom prozborili ni riječi. To me jako boljelo. Vjerojatno ste razočarani sa mnom jer nisam uspio zabiti gol. Vjerujte mi da sam dao sve od sebe da bih igrao dobro i zabio gol, kako vas ne bih razočarao. Svi mi u ekipi se trudimo i želimo najbolje. U igri nije bio kriv protivnik koji me ometao, ni sudac koji mu je to dozvolio, ni trener koji me zamijenio... već ja, jer vjerojatno nisam nadaren igrač i vjerojatno neću postati velika zvijezda.

Ali... ja volim nogomet, želim igrati nogomet, želim igrati utakmice i želim se zabavljati i družiti sa svojim prijateljima, bez obzira na postignute rezultate. Nogomet shvaćam kao igru i zabavu. Zato vas molim da mi u tome pomognete. Podržite me i budite mi pozitivan uzor u svemu. Navijajte za mene , ali i za cijelu ekipu, podržite trenere, vodstvo kluba, suce, pa i protivnike.

Nadam se da vas ovim pismom nisam razočarao i nadam se da se ne ljutite što vjerojatno nikada neću postati velika zvijezda.

Volim vas!
Vaš nogometaš


moj p.s. Ovo nam je danas trener dao u svlačionici. Pismo kruži nogometnim svijetom Hrvatske. Inače dečko igra za "NK Nedeljanec" Nevjerojatno da jedan dečko od kojih 9-10 godina možda i malo više može ovo napisati. Iskreno. Istinito. Mene je potaklo na razmišljanje... Razmislite i vi malo.

- 00:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 16.02.2007.

Dajte mi slike!!!

Dajte mi slike sa zadnjih par izlazaka kod dade i u el riu. daj gogo donesi mi na cd-u slike i videos u subotu pa cemo objavit. OK?

- 00:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 14.02.2007.

ADRIANA LIMA, CURA OD Mr.MAYBELINA!!!

LIMA
jebote kol'ko nas lima... napaliti može

Blaženi gospon mejblin!

- 21:26 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Svibanj 2007 (1)
Travanj 2007 (2)
Ožujak 2007 (2)
Veljača 2007 (6)
Siječanj 2007 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • JA SAM BLOG TVOJ, NEMAJ DRUGIH BLOGOVA UZ MENE!!!

    skupina brucoša(čitaj "napaljenih drkadžija"nut) koji vole sve što vole mladi vole još i Jesse Janethumbup, i vole još i nogomet,i vole jest finu papicu iz indexa(tamo je malo manje fina) i aquariuma(tamo je malo više fina)njami, i vole pitparty, i vole pušitsmokin, i vole curekisscerek, i vole jedni druge (al' za mali nogomet), i vole Vas svih koji njih morate trpit...wave


    Stavih i malo muzike da vam ne bude dosadno... za svačiji gušt













    AJ KLIKNI PAŠ VIDIT
    Moj humoristički portal - niktitanik.com -

    A baš Vi ste nas posjetili vatrenih....free web counter....puta

    Trenutno prisutnih...

    online
    casino games


    A da biste baš Vi znali kad treba u krpe evo jedan satić...


    A da biste baš Vi znali otkuda nas sve čitate imamo i brojač...

    Locations of visitors to this page




    A da biste baš Vi znali kako se obući a da vam ne bude ni vruce ni hladno...

Linkovi

CRNA KRONIKA

funny and weird

  • OVDJE POGLEDAJ MAŠINU


    NerdTests.com User Test: The SZSAS Test.








    Cursors - Get this Cursor