Potraga za svjetlom, svjetlo u potrazi

ponedjeljak, 08.06.2009.

Sloboda

Şunce plemenito rodilo se - sunce simbol slobode, suzne oči moje slobodu ne vide. Rodila se sudbina, ta prokleta sudbina iz dubine njihovih mračnih, crnih "umova", što "pamet" im je smještena u kurčeve glave, a moć govora svedena na analne organe, pa budale samo seru - đubre naše mozgove, pa budale samo seru - đubre naše mozgove.

U mislima im diktatura izgovorena kao sloboda, ta plemenita riječ sloboda zbog njih postala je sramotna. I sve zbog njih moja zemlja ovo sranje sada trpi, viša klasa, slobode nema - druge riječi, ista praksa - osiguraju položaje, gomilaju oružje, pa kad dođe vrijeme pokreću ratove da lakše unište oružje i narode, hoćete primjere: Sarajevo/Vukovar/Bagdad svakog dana na tisuće granata, što glad ne uspije uništiće bombama.

Zar vam nije jasno?

da sve se to dešava kad države oslabe, pa pokreću ratove da je nahrane i obnove. I nema države nastale bez revolucije, što se utjecajem njihovim pretvore u krvave ratove, a prava je revolucija borba protiv razlika, revolucija za slobodu, a ne za posranu državu. Sistem i način obrane od posrane države: odjebi politiku, vojsku i religiju, imaj svoje ja - ostvari anarhiju, jer anarhija si ti, anarhija je u tebi - slobode željni - za revolucijo smo spremni!

I kad jednog dana bude slobode i mira, neće postojati društava, niti sitema. Nit će biti države, republike ni monarhije, kapitalizma, komunizma pa ni anarhije - jer neće biti potrebni nazivi i oznake, postojaće samo zemlja - život mira i slobode, a riječ sloboda neće biti sramotna, sloboda će biti istina - za sve ljude jednaka!

Za slobodu
mi ne molimo
za slobodu
mi se borimo!

NulA

- 13:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #