photopublika

nedjelja, 01.07.2007.

nedeljne opaske ....


PICT6699

LINK
Nikak da skužim te navijače, neka bezvezna prijateljska tekma na pripremama, a oni slože fini cirkus. Koliko nam treba još takvih izgreda da se nešto počinje poduzimati? Zašto na prijmjer onaj mali Kovačević danas u dnevniku nije osuo paljbo po navijačima i pozvao institucije da nešto poduzmu? Možda mu se je lakše zamjeriti bahatim košarkašima koji ne žele igrat za repku? Tu ga razmem, manje ih je, manja je frka s njima, i sigurno ga Gira neće sačekivati u tmini haustor, kao što bi ga mogao sačekati poluprosječni nogometni navijač.

LINK
I onda druga stvar, veli mulec, popil sam al nisam kriv… je bravo sinko, a zakon ti kaže da nesme pod utjecajem alkohola na cestu.. ja bi na njegovom mjestu osporavo cijeli slučaj, iznio tezu da onaj biciklista nije imao kaj tam raditi u to doba i gotovo… kaj ima veze ak sam si spil pivicu preveć i malo jaće zajašil po gasu, biciklista je kriv kaj se je vozil po cesti kad i ja….
Fakat treba malo promijeniti zakone, pa za ove prometne suditi kao za ubojstvo s predumišljajem. pa nek onda skviči kak nije kriv…
- 21:05 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>