utorak | 26.12.2006.

Posjetite novi blog

Evo na ovom blogu više neću ništa pisat nego imam novu stranicu Partijaner thumbup pa me tamo potražite.
Objašnjenje zbog kojeg više neću pisat ovaj blog nalazi se na toj stranici. Jedino što mogu reći je to da je BLOG POTPUNO INDENTIČAN OVOME

- 13:42 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

petak | 22.12.2006.

Ispunjena želja

Evo ljudi dobio sam ono što sam si najviše želio, a to je Nintendo DS Lite thumbup
Nintendo je stvarno odličan i neam primjedbi makar sam si mislio da će bit malo veči neg što je smijeh al nema veze. Taman je onakve veličine da ti stane u malo veči džep smijeh
A evo i malog opisa tog Nintenda thumbup

Elegantan i praktičan, Nintendo DS Lite 42% je manja i 21% lakša inačica originalne Nintendo DS konzole. Ovaj inovativni redizajn namijenjen je širokoj igračkoj populaciji, a pokazalo se da je zanimljiv svim generacijama i profilima ljubitelja konzolaških igara.

Olovčica se na ovom modelu u konzolu smješta po dužini, a mikrofon je premješten na sredinu. Tipka za paljenje i gašenje smještena je na desnu stranu, kako bi se izbjeglo slučajno gašenje sustava tijekom igranja i gubitka pozicije u igri koja prethodno nije snimljena. Čak su i zasloni malo dotjerani – sada možete birati između četiri razine osvjetljenja, a čak je i najniža još uvijek viša od najviše razine standardnog modela.

Zasloni se sada dodiruju kada se konzola sklopi, pa više ne postoji mogućnost da nečistoća ili kakav sićušni predmet dospiju između njih i oštete ih ili izgrebu. Nintendo DS Lite zadržava sve funkcije originalnog Nintenda DS, a nijednu od sitnih neusklađenosti prvotnog modela.

Nintendo DS Lite dolazi i u:
- bijeloj i
- pink boji.

Image Hosted by ImageShack.us

Do sljedečeg posta party wave smokin party

- 18:29 - Komentari (7) - Isprintaj - # -

srijeda | 20.12.2006.

Zaključno 5!

Evo da i ja malo prestanem pričat o igricama i prebacim se na neku drugu temu.

Ovako ja sam jedan veliki krumper 100%. Naime računo sam da ću polugodište proć s negdje 4.3 a proći ću ga s 5! thumbup
Kako? Jednostavno. Pitala me jučer hrvatski i dobio sam 5 al mi je prosjek bio 4.3 iz njega te me razrednica obečala pitat danas. Pitala me i danas i ponovno sam sve znal te mi je zaključila 5 pa je odlučila jer je svima već zaključila ocjene pogledat koliki bi svakom od učenika bio prosjek i ja sam imo 4.42 te je razrednica odlučila zamolit profu iz biologije da mi također zaključi 5 i profa mi je zaključila tako da ću proći prvo polugodište s 5 thumbup. Osim toga čini mi se da će nova godina biti meni mnogo uspješnija od ove jer sam se sad zadnje vrijeme popravil i u učenju i u skoro pa svemu drugom. party

- 16:14 - Komentari (6) - Isprintaj - # -

ponedjeljak | 18.12.2006.

M:ZM & DS

Jučer sam skino jednu staru igru za GBA koju igram prek emulatora smokin

Igra se zove Metroid: Zero Mission i igra je na prvi pogled onak ko svaka druga igra al je ustvari po meni jedna od boljih igara za GBA thumbup
Image Hosted by ImageShack.us

Vjerojtno sam vam već dosadan s tim igrama, a pogotovo Metroidom al kaj češ. Inspiriran sam tim igrama i to je to thumbup.

Inače osim što igram GBA odlučil sam si kupit jedan od novijih Nintenda. Neznam točno kolko dođe al od prilike negdje 1200kn. Koliko sam čuo uz njega se dobije punjač, neka kaj god da je to valjda olovčica (predpostavljate li o kojem je Nintendu riječ smijeh) te neka demo igra. Naravno podržava igre s drugih Gameboya kao npr. GBA, GBA SP itd. Ima dva ekrana (e ak sad neznate o kojem je riječ onda stvarno nemate pojema) koji se kolko ja znam nesmiju dirat prstima pa se zato i dobi ona olovčica. Naime riječ je o Nintendu DS (bingo!) koji mi je nedavno zapeo za oko dok sam neš gledo u Gameplay magazinu. Kolko sam vidio ima dost zanimljivih igara tipa MPH ili Mario & Luigi: PiT thumbup
Image Hosted by ImageShack.us

Evo to bi bilo to za danasparty

- 15:01 - Komentari (3) - Isprintaj - # -

subota | 16.12.2006.

Pređena igra Metroid Fusion

Image Hosted by ImageShack.us

Evo prešo sam ovu veni jako zanimljivu i kvalitetnu igru koja je po mom mišljenju jedna od boljih za GBA thumbup. Ukupno mi je prebalo malo manje od 4 sata da ju cijelu pređem ali s tim da ja nisam otkrivo skoro pa nikakve tajne i takve stvari.

Glavni lik igre je Samus Aran koja ima misiju uništiti neka X sranja (neznam kak se zovu) te kroz cijelu igru up-grejda svoje oružje.

Samus bez odjela smokin
Image Hosted by ImageShack.us

Samus sa odjelom thumbup
Image Hosted by ImageShack.us

Pozz do idučeg posta party

- 22:14 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

petak | 15.12.2006.

GBA i sajam

Ponovno igranje GBA
Evo jučer sam nakon dugo vremena opet uzo GBA SP u ruke i malo ga zaigro. Zašto? Zato jer sam na kompu igro jednu odličnu igru po imenu Super Smash Bros thumbup i zaigro sam drito s jednim tipom kojeg imam i na GBA-u smokin.
I tako nakon jučerašnjeg dana danas ujutro opet se malo prihvatil te igre i dobro mi ide.

Metroid Fusion
Image Hosted by ImageShack.us
Naime u igri se radi o nekoj curi koja je obućena u neko svemirsko odjelo i u nekom brodu mora obavljat neke misije.Na početku ima jedno oružje koje se s vremenom prelaženja igre i bosova sve više up-grejda.

Cura s kojom se igra prelazi zove se Samus i možete ju vidjeti na ovoj slici
Image Hosted by ImageShack.us

Ispovijed i sajam
Evo danas ujutro kad sam malo odigro Metroid otišo sam na ispovjed te poslije nje doma. S menom je išo i Fiko kojeg su zanimale neke moje nove igre za komp. Oko 13:55 nazvao ga je frend i reko da u 14 moramo bit u školi radi sajma te smo krenuli u nju. Na početku je bilo malo boring ali kasnije je postalo zabavno thumbup. Bar meni smijeh. Malo smo igrali bocu istine i takve gluposti te sam ja zbog te boce istine moro otkrit ime svoje cure namcor. Al ok igra je igra smijeh.
I tak oko 15 do 19 kad su već skoro svi krenuli doma kreno sam i ja party


Evo to je sve za danas. Uživajte u vikendu party

- 22:24 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

nedjelja | 10.12.2006.

Hellsing - E Nomine - Vater Unser

Evo preko ovog spota ja sam sazno za Hellsinga.
Spot je meni čist solidan. Baš je onak Ok kak bi reko thumbup
Pogledajte ga sami pa prosudite wink

- 15:02 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

subota | 09.12.2006.

Hellsing episode 1

Evo da ja stalno ne pišem o tome kako je Hellsing dobar i te stvari pogledajte si sami prvu epizodu pa sami prosudite thumbup



Neznam točno jel je na engleskom il japanskom jer sam ga ja skino s neke druge stranice, a ovo nisam pogledo smijeh
Nakon što pogledate ostavite komentar o tome da li vam se svidio ili nije smijeh

- 15:54 - Komentari (7) - Isprintaj - # -

utorak | 05.12.2006.

Likovi iz Hellsinga

Alucard
Image Hosted by ImageShack.us
Alucard je najmočniji vampir koji radi za Hellsing Organizaciju te je odan svom kako ga on zove "Masteru". Bori se protiv vampira i ostalih negativaca u svijetu.
U borbi sa Svečenikom Seras Victoriji omogučuje izbor između smrti ili skoro besmrtnog života.
Ima mogučnost lječenja skoro svake rane uzrokovane srebrom ili nečim svetim. Alucard se također može teleportirati i otvoriti portal netherworlda (kaj god to značilo).


Seras Victoria
Image Hosted by ImageShack.us
Poznata kao "Kitten" provodi vrijeme radeči za Special Forces D11 grupu. Dopustila je Alucardu da ju ubije te da ju ponovno vrati u život kao vampira bori se protiv Vampire Priestova.
Znajući da je vampir na početku se odupire svojoj želji za krvlju ali kasnije shvača da bez nje nemože.
Ponekad se pita da li će i ona postati kao ona biča protiv kojih se bori.
Alucarda naziva "Master" ili "My Master" te mu se obrača ako joj treba neki savjet.


Integra
Image Hosted by ImageShack.us
Sir Integra Wingates Hellsing je vođa Hellsing Organizacije koju je nasljedila od svoga oca.
Alucarda upoznaje još kao mlada. Upoznaje ga tako da je kad joj je otac umirao njoj ostavio svoju organizaciju te od njenog oca brat to nije mogao podnjeti jer je sebe smatrao nasljednikom Hellsing Organizacije. U potrazi za njom ona se nađe pred nekim čudnim vratima te u trenu kad od njenog tate brat puca u nju ona skače u nepoznatu prostoriju gdje se nalazio Alucard. Tamo upoznaje Alucarda koji ju spasi.

Image Hosted by ImageShack.us

- 17:23 - Komentari (8) - Isprintaj - # -

nedjelja | 03.12.2006.

About my blog

Danas sam se sjetil da na blogu nemam uopče njegov opis pa sam eto sad se odlučil napisat ga.
Blog je kao i svaki drugi. Možete ga čitat i komentirat, a i nemorate.
Blog nema nekakvu posebnu radnju što znači da će se radit o svemu i svačemu. Nekad će to biti o igrama (kaoje prelazim), nekad filmovi (preporuke i fimlovi koje sam pogledo), nekad pjesme(koje su dobre, a koje loše.meni naravno), nekad opčenito o nekim stvarima (tipa igrama i takvim stvarima), a nekad ću kao jučer pisat i takozvani "dnevnik". Postovi neće biti posebno razvrstani po kategorijama jer mi je to bezveze tak da ono. Ak vas više interesira mjuza komentirat čete nju, a ak više igre onda njih.

Eto to bi ukratko bilo to o mome blogu.
Zato čitajte i ostavljejte komentare party

- 10:33 - Komentari (6) - Isprintaj - # -

subota | 02.12.2006.

On Saturday morning

Subota je ujutro (dobro nije baš jutro) i ja neam inspiracije, a želio bih neš napisat. Pa možda da počnem od toga kako sam jučer provel dan pa nadalje smijeh

Dobro zna se ujutro je bila škola i nismo imali prvi sat. Na tehničkom nas je profa podjelila u nekoliko grupa i svaka je grupa morala obradit neku temu tako da ima tjedan dana i za tih tjedan dana mora napravit plakat. Moja grupa je dobila za obradit temu centralnih grijanja. I tako smo imali cijeli sat da se dogovorimo kako čemo to napravit i mi smo se dogovorili da čemo se kod mene nać u 15h.
Nakon škole ošo sam doma pospremit dnevni boravak jer mi je ekipa morala doć u kao što sam već reko 15h, a ja sam doma stigo u 14 smijeh. Naime dok smo krenuli iz škole još smo se nešt dogovarali, a s nama je bila i jedna frendica koja nije bila u našoj grupi pa kad je čula da se radi kod mene pitala je jer i ona može doć. ja sam joj dopustil i tako to...
Kad smo se svi okupili kod mene počeli smo radit plakat rolleyes, a kako je ta frendica koja nije bila u grupi dofurala svog psa morali smo ga ić prošetat malo po dvorištu smijeh. To smo napravili ja i još dva frenda te smo se htjeli popest na balkon i iznenadit cure...

I tak još bi mogo pisat al neću jer bi imo još puno tog za reć smijeh

- 12:09 - Komentari (5) - Isprintaj - # -

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.