Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/partijanersblog

Marketing

Ispunjena želja

Evo ljudi dobio sam ono što sam si najviše želio, a to je Nintendo DS Lite thumbup
Nintendo je stvarno odličan i neam primjedbi makar sam si mislio da će bit malo veči neg što je smijeh al nema veze. Taman je onakve veličine da ti stane u malo veči džep smijeh
A evo i malog opisa tog Nintenda thumbup

Elegantan i praktičan, Nintendo DS Lite 42% je manja i 21% lakša inačica originalne Nintendo DS konzole. Ovaj inovativni redizajn namijenjen je širokoj igračkoj populaciji, a pokazalo se da je zanimljiv svim generacijama i profilima ljubitelja konzolaških igara.

Olovčica se na ovom modelu u konzolu smješta po dužini, a mikrofon je premješten na sredinu. Tipka za paljenje i gašenje smještena je na desnu stranu, kako bi se izbjeglo slučajno gašenje sustava tijekom igranja i gubitka pozicije u igri koja prethodno nije snimljena. Čak su i zasloni malo dotjerani – sada možete birati između četiri razine osvjetljenja, a čak je i najniža još uvijek viša od najviše razine standardnog modela.

Zasloni se sada dodiruju kada se konzola sklopi, pa više ne postoji mogućnost da nečistoća ili kakav sićušni predmet dospiju između njih i oštete ih ili izgrebu. Nintendo DS Lite zadržava sve funkcije originalnog Nintenda DS, a nijednu od sitnih neusklađenosti prvotnog modela.

Nintendo DS Lite dolazi i u:
- bijeloj i
- pink boji.

Image Hosted by ImageShack.us

Do sljedečeg posta party wave smokin party

Post je objavljen 22.12.2006. u 18:29 sati.