bbb-oriovac

srijeda, 31.08.2005.

N.k. "Oriolik" ispao iz kupa!!!

Naš n.k. "Oriolik" ispao je danas u Vodicama iz hrvatskog kupa od lokalnog županijskog prvoligaša. Regularnih 90. minta je završilo rezultatom 0:0,a kako i nakon produžetaka nije bilo golova,pucali su se jedanaesterci. Tu smo u petoj i šestoj seriji imali mogučnost za pobijedu,ali su Lukšić i Haring fulali,kao i Abramović u (pokazalo se ) odlučjučoj sedmoj seriji. "Oriolik" je pratilo na ovom dalekom gostovanju preko 50 navijača,a samoj utakmici je nazočilo oko 1000 gledatelja. Tako, na žalost, ove godine ipak nećemo gledati prvoligaša u službenoj utakmici u Oriovcu,a i propustila se prilika da se dobro zaradi jer bi u sljedećem kolu siguno bili domaćini. Tako je to u sportu,otišli smo dolje kao favoriti,a vraćamo se na štitu. U nedjelju gostujemo u Našicama i nadam se da ćemo,nakon dva poraza ,konačno upisati nove bodove!

- 20:54 - Komentari (5) - Isprintaj - #

nedjelja, 28.08.2005.

Vjerovali ili ne!!!!!!!!





- 14:36 - Komentari (3) - Isprintaj - #

petak, 26.08.2005.

Prođe ljeto dvije tisuće i peto !!!!

Prošli su nam i godišnji odmori,sunce i blaženo ljeto.Sad nas obasjavaju samo nekakve čudne zrake iz ozonskih rupa,a svi smo zadovoljni s ljetom u Oriovcu i Slavoniji.I sami ste toga svjesni,dragi moj napaćeni narode.Sunce je pičilo pa smo se snalazili kako god je tko stigao.Čak smo ovdje malo u hladovini i roštiljali,neki su uspjeli sami svoj proračun probiti pa otišli malo nasoliti noge u našem lijepom plavom moru.A šta smo mogli mi slipci????Ništa!!!Pošto nismo ni pokušali otići na ono naše jezero Čaplja (zbog straha da nas neki pijani ribić ne zahakla ili pogodi "raketom") ,a kamoli otići u Veliku na bazene ili bilo gdje.Ipak da se vratim na nas koji nismo ove godine bili na moru,te koji ćemo u kadi ili lavoru,u kupaćim gaćama razvodniti kilu morske ili čak samo kuhinjske soli,te si zamišljati neki ugođaj.Ipak svjesni da smo si sami krivi,uživamo!!

Dolje ponuđena anketa pokazuje neke rezultate,ali sve stoji samo na tome.

Ali sad bar imamo majice BBB-Oriovac,izrađeno ih je 32,pa ćemo opet biti prepoznatljivi!!!

- 19:47 - Komentari (7) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 22.08.2005.

Dinamo - Varteks (20.08.2005.)

Dinamo pobijedio 1:0 i konačno zasjeo na prvo mjesto. Na Maksimiru dobra atmosfera i 20-ak tisuća ljudi. Išli smo nas petorica,a u Zagrebu nam se priključio i Leo. Varteks je tako prošao,a sada DAJTE hajduk DA SE IGRAMOOOOO

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 15:40 - Komentari (4) - Isprintaj - #

nedjelja, 21.08.2005.

Konačni izgled majica!!!

prednja strana
prednja strana

zadnja strana
zadnja strana

Ovo je zadnje riješenje kako bi majice trebale izgledati. Kome se sviđa,super,a kome ne,jebi ga,nije imao sreće.

P.S. Oriolik je danas igrao utakmicu prvog kola 3.HNL istok protiv Željezničara iz Slavonskog Broda i očekivano pobijedio rezultatom 4:0 golovima Milinkovića(2),Tomasa i Guska. S obzirom na jačinu ekipe Oriolika,sasvim je izvjesno da ćemo se i ove godine boriti za sam vrh na trečeligaškom istoku. Oriolik 31.08.2005. u Vodicama igra pretkolo hrvatskog nogometnog kupa protiv tamošnjeg županijskog ligaša. Nadamo se prolazu u kupu jer poslije Vodica ćemo sigurno dobiti nekoga od prvoligaša. Navijači koji žele ići u Vodice,mogu uplatiti u "Velebitu" 150 kn i ići autobusom na utakmicu.

P.P.S. Jučer smo išli na Dinamo-Varteks u Zagreb (Klobo,Šarko,Komita,Kuzma i Mijo-s tim da nam se u Zagrebu priključio i Leo) pa ću vam sutra staviti neke slike koje smo uslikali.

- 23:28 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 16.08.2005.

E sad,tko voli( Dinamo), neka izvoli!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nemoj da sada netko pametuje kako je ljeto skoro pri kraju i što će nam sada kratke majice. Eto,ukazala se prilika da ih napravimo,a cijena je super povoljna- 30 kn.Majice su 150 gramske što znači da su i dosta kvalitetne i da se neće brzo uništiti. Izgledat će otprilike kao na ovoj slici iako ćemo vam vjerovatno dati još koji prijedlog kako bi mogle izgledati. Postoji još jedna stvar koja nije definirana,da li je bolje da otisak bude na prednjoj strani majice ili na leđima? Ajde,pišite što mislite o tome u komentarima. Novce kupimo u Amarettu do ponedjeljka 22.08.2005.(dakle imate 6 dana da se odlučite) i majice će biti gotove taj isti tjedan. Nemojte sada plakati nad 30 kuna nego fino svi u Amaretto dati pare za majice,a ne da se osramotimo kao zadnji papci!

Ti si naša ljubav - mi smo tvoja snaga !!!

- 16:10 - Komentari (6) - Isprintaj - #

srijeda, 10.08.2005.

SRAMOTA I RUGLO NA KRAJU "GRADA" = Čaplja

nogometno igralište
Ovako,ako netko ne znam,Čaplja je kompleks sportskih igrališta i nekada prekrasne bare na južnom izlazu iz Oriovca. Bara je ostala nakon što je zatvorena ciglana koja je tu radila nekada davno,a tereni su napravljeni (nisam provjerio) 1980. godine za neke radničke igre koje su se u to vrijeme često održavale u onoj državi (po paroli "u zdravom tijelu-zdrav (radnički) duh). Napravljena su dva betonska teniska terena,betonsko košarkaško igralište,igralište za odbojku,dva terena za mali nogomet (jedno betonsko,jedno travnato),boćalište i streljana.Sve je to bilo divno i krasno nekoliko godina,a onda je krenulo propadanje i devastacija nečega što i puno veća mjesta od Oriovca nisu imala i mogla su samo sanjati da imaju. Najprije je netko ukrao mreže sa teniskih terena i odnio u Brod na Klasije da jadna gradska dječica mogu igrati tenis. Onda je krenulo sve ostalo. Zub vremena je počeo nagrizati sve,a nitko nije želio ulagati ni kune u ništa (navodno zbog neriješenih imovinsko pravnih odnosa,koji su danas,mislim,riješeni).Od streljane je danas ostala samo mala,ružna nadstrešnica,boćalište je potpuno zaraslo u travu tako da se ne može ni skužiti što je tu nekada bilo,teniski tereni su totalno ispucali i neupotrebljivi jer i iz betona raste trava,a nema ni mreža,dok je i ograda koja je bila oko njih uništena,a dijelom je više uopće i nema. Ista je stvar i sa igralištem za odbojku i mali nogomet (ispucao beton i raste iz njega trava,dok na odbojkaškom nema ni stupova za mrežu,a kamoli mreže). Donekle svrsi može služiti samo košarkaško igralište i travnato igralište za mali nogomet. Ali samo donekle. Cijeli taj prostor sada izgleda potpuno apokaliptično,ružno i zahrđalo kao iz filmova katastrofe. Sama voda koja je nekada služila i za kupanje(iako,ruku na srce,nikada nije bila Bog zna kako uređena),ipak je imala splav koji je služio za lakše ulaženje i izlaženje iz vode i bio je nasut sitni pijesak uz rubove tako da nije bilo mulja i moglo se sasvim solidno kupati. Sada je i to potpuno zapušteno,općina se ogradila od održavanja tako što je vodu dala ribičkom društvu na korištenje i sada je to kao njihovo. Mislim,svaka čast ribičima,nemam ništa protiv njih,ali jebemu miša... Da,netko je ukrao i veliku pumpu koja je dovodila bunarsku vodu u baru. Lovački dom koji je napravljen uz samu vodu i koji se može prelijepo iskoristit,također propada i valjda se i iz njega pokralo sve što se moglo. A mi? Mi svi šutimo kao zadnje pizde,godine prolaze,ljudi se i dalje nemaju gdje baviti sportom (pa se ide u Malino,Lužane,Batrinu),nemamo se gdje kupati. Ali eto,nije nas očito ni briga za to. Valjda nismo bolje ni zaslužili. Ako si sami nećemo pomoći,neće ni nitko sa strane. Dolje pogledajte slike kako ta sramota danas izgleda,a ja ću pokušati doći do slika kada je sve bilo u funkciji i to isto objaviti. Pa tko se onda ne postidi,neće nikada.

P.S. Sa strane ćete naći anketu o svemu ovome pa,ako vam nije preveliki problem,pokušajte i vi dati svoj glas da se nešto pokrene sa mrtve točke kada je Čaplja u pitanju. Pa zar ne bi bilo lijepo da se imamo gdje družiti,baviti sportom i kupati?! Urediti malo da mogu i obitelji sa djecom dolaziti? Kažem vam da nismo ni svjesni što imamo,a ne cijenimo to ni najmanje! Zato sada-SVI U NAPAD!!!

nogomet odbojka košarka tenis tenis ograda tenis ograda streljana zapuštena voda nekada bilo bočalište sve zahrđalo ovo su nekada bile klupe a ovo je nekada bilo nogometno igralište skuži ružnu rampu

- 15:53 - Komentari (9) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 08.08.2005.

Trebalo je dosta do ovog novog POSTA

Evo me nakon nekog vremena,s ne baš jakim postom.Zatvaramo staru anketu,a ovih dana stiže i nova.Ovdje su vam i rezultati,pa uživajte,do nekog novog posta.
P.S. Ostali smo neko vrijeme bez jednog urednika,koji je na godišnjem pa uživa u Umagu.Vjerujem da i vi osjetite taj nedostatak.MIJO VRATI SE NEĆEMO TI NIŠTA !!!!!!!!

rezultati ankete

- 22:03 - Komentari (1) - Isprintaj - #