bbb-oriovac

četvrtak, 22.09.2005.

MAX adsl u ORIOVCU!!!!!!!!!!!!!



Vjerovali ili ne,ali i to je moguće.Nemojte pomisliti da netko od nas radi u telekomu,te ovim pokušava pridobiti neke bodove.Zar se nismo dosta patili s 56 k modemima ili s isto ovoliko skupom ISDN vezom.Zatražite li sada (ili ste to već pokušali) nekakav ovakav paket (a kažete da živite u Oriovcu) samo će Vas potapšati po ramenu i reći Vam da pričekate bagere koji će opet (možda) nagodinu kopati po Vašem selu.Ovako je ipak jednostavnije.Dovoljno nam je skupiti 15 pretplatnika koji žele surfati od 0-24 sata odabirom jednog od nekih ponuđenih paketa.

Evo primjera:

Mjesečno "trošite" 100 kn za internet s PDV-om (kao ja u početku) samo za pregledavanje nekih Vama zanimljivih sadržaja,blogova,tražite neke podatke za školu,skidate slikice,viceve,koju pjesmu i to je to.....cca.30 sati mjesečno....
....a MAX adsl Vam za te novce nudi:
- besplatan pristup internetu 0-24 sata
- slobodnu telefonsku liniju
- 512 MB downloada podataka i
prekrasnu brzinu od 384 kbit/s (download) te 64Kbit/s (upload).......
....a postoje još i super brze veze....
....i super veliki paketi od 5 Gb i više....
.....provjerite još kod Hoćemo MAX adsl i u Oriovcu

Dakle,budite i Vi dio super brze internet generacije,te im ovim pokažimo da se MAX adsl više neće koristiti samo u Zagrebu,Splitu,Osijeku ili Slavonskom Brodu.


Dragi oriovčani,javite nam se,te isti Vi zainteresirani ostavite dolje svoje komentare.

HVALA !!!!

- 18:18 - Komentari (10) - Isprintaj - #

četvrtak, 15.09.2005.

ISPRIKA

Sada me zvao Johnny Kurton i pita me kako to da sam napisao da nas je bilo 11 iz Oriovca na utakmici,kada je i njih petero išlo sat vremena prije nas za Zagreb. Kako je to istina,a ja sam na njih potpuno zaboravio,ispričavam im se i sada kažem da nas je išlo 16. Kajem se svim srcem. I kažnjavam se zbog toga! Živio Johnny Image Hosted by ImageShack.us

- 17:07 - Komentari (4) - Isprintaj - #

utorak, 13.09.2005.

DINAMO-hajduk

Išlo nas je 11 iz Oriovca na utakmicu. U gradu je bila dobra atmosfera,stadion pun kako dugo nije bio (bili smo na zapadu gore jer smo kasno došli i nije bilo nikakvi karata više). Nije mi se svidjelo što nije bilo ni jednog transparenta na stadionu jer bez njih sve nekako otužno izgleda. Sama utakmica je bila katastrofa,nismo uspjeli pobijediti.Ma sve u svemu,osim broja gledatelja i atmosfere po gradu prije utakmice,sve drugo treba što prije zaboraviti!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 21:45 - Komentari (3) - Isprintaj - #

petak, 09.09.2005.

NIKAD OBJAVLJENE SLIKE SA žELJO:DINAMO!

Image Hosted by ImageShack.us

U prvom redu,želim se zahvaliti Joletu (BBB Šagovina) koji je autor ovih snimaka i koji ih nam je ustupio. Ako sam dobro obavješten,on je jedan od navijača iz kombija sa kojim je i naš Komita išao na utakmicu u Sarajevo. O događajima prije,za vrijeme i nakon utakmice sve znate pa zato evo odmah slike!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 15:21 - Komentari (3) - Isprintaj - #

utorak, 06.09.2005.

SRETAN ROĐENDAN !!!!!



Osnivaču i autoru ovog nama dragog bloga ,lijepe i srdačne čestitke za 26. rođendan žele BBB-Oriovac !!!!

I Vaše čestitke su dobrodošle.......!!!!!

- 15:25 - Komentari (9) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 05.09.2005.

(NE)Prijateljska utakmica ŽELJEZNIČAR-DINAMO

Jedan uhićeni Sarajlija, dva lakše ozljeđena Zagrepčanina te jedan policajac, kao i tri oštećena vozila zagrebačkih registracijskih oznaka, konačna su bilanca izgreda koji su izbili u nedjelju u Sarajevu tijekom prijateljske nogometne utakmice između domaćeg Željezničara i zagrebačkog Dinama.

Utakmica koja bi teško ostala zapamćena po kvalitetnoj igri na kraju će ipak ostati u sjećanju šest tisuća posjetitelja, koliko ih je bilo na stadionu Grbavica, zbog prekida koji je uslijedio u 74. minuti pri rezultatu 0:0.

Sudac Dragan Skakić ovakvu je odluku donio jer se pedesetak gledatelja s tribina prebacilo uz sami rub igrališta ometajući tako regularnost utakmice.

Uoči same utakmice navijači obaju momčadi čak su se družili i proveli neko vrijeme u prijateljskom ozračju, a napetosti su, kako tumači policija, izbile kada su Dinamovi navijači na tribinama zapalili baklje, nakon čega su Željini "Manijaci" ?????!!!!!????? uzvratili uvredama da bi potom slijedilo i lomljenje stolica.

Prisutni na stadionu mogli su čuti kako su se Željini navijači služili "standardnim" arsenalom uvreda na račun gostiju iz Zagreba, poput onih "Gazi, gazi ustaše".

Međusobno vrijeđanje potom je preraslo u tuču navijača, iako ne masovnih razmjera. Nakon prekida utakmice stadion je postupno ispražnjen.

Policija navodi kako su navijači Dinama uz osiguranje ispraćeni izvan granica Sarajevske županije. No, pred stadionom Grbavica oštećena su tri vozila sa zagrebačkim tablicama.

Policajci su priveli jednu osobu iz Sarajeva koju su zatekli kako pokušava oštetiti jedan od automobila.

U hrvatskom tisku navodi se kako je do izgreda došlo nakon što su Bad Blue Boysi doznali da domaći navijači razbijaju aute sa zagrebačkim registracijama koji su bili parkirani pred stadionom. Pokušavajući napustiti stadion, Dinamovi navijači probili su se na tribinu gdje su bili "Manijaci" i došlo je do tučnjave.

Međutim jedan naš član je sudjelovao na toj utakmici te je demantirao izjave,da su BBB-ovce napali "Manijaci",već su to navodno bili navijači Nk Sarajeva "Horde zla".

Slike s utakmice nam je obećao jedan prijatelj iz Sl.Broda,te se iskreno nadamo da ćemo ih uskoro imati!

Ovdje imate zanimljiv forum pa pogledajte i sami...www.themaniacs.org

- 17:47 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Rezultat ankete

Rekli ste svoje.Zahvaljujemo Vam na uspješnoj suradnji!!!

- 17:37 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 01.09.2005.

NOVO! NOVO! NOVO!

Konačno smo uspijeli staviti na ovu našu stranicu i video isječke koje smo sami snimali u raznim prigodama. Možete ih naći na lijevoj strani stranice,odmah ispod slika Oriovca. Kvaliteta snimaka nije baš neka jer smo sve snimali mobitelima(osim posuđenih clipova),ali zato clipovi nisu ni veliki pa vam ih uopće neće biti problem skinuti. Podijelili smo ih u tri kategorije (sport, tulumi i posuđeni isječci) i nadopunjavat ćemo kolekciju konstantno. Za sada vam nudimo desetak video isječaka. Pa uživajte. I nasmijte se. Nadam se da će vam se svidjeti!

- 19:45 - Komentari (1) - Isprintaj - #