Komentari

oriovac.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • tela banseg

    Krivac je naravno općina (načelnik i poglavarstvo).Ali se možda poslije ovog apela nešto i poduzme,da se ovo ruglo sredi!!!!A ribiči,no coment.....!!

    avatar

    10.08.2005. (17:42)    -   -   -   -  

  • volim_Oriovac

    Ma krivi smo svi mi jer šutimo kao pičke! Treba lijepo organizirat potpisivanje peticije pa skupit nekoliko stotina potpisa i odnjet im u općinu. Pa ako se ni tada ništa ne poduzme,ha...doći će opet izbori!

    avatar

    10.08.2005. (17:48)    -   -   -   -  

  • Svaka čast na uočavanju problema,ali uzaludne su te peticije neorganizirane skupine pojedinaca(nezadovoljnika).Mislim da bi to nezadovoljstvo trebalo preusmjeriti u konkretnom smjeru, a to je konačno osnivanje i registriranje "udruge građana" (nebitno kako će se nazvati ) kroz koju bi se štitili određeni interesi i prava(nas "mladih" ,ali i svih ostalih), a i drugačije bi se moglo istupiti prema "lokalnoj strukturi vlasti".

    avatar

    11.08.2005. (08:32)    -   -   -   -  

  • exodus

    ma sve si ti to dobro primjetio, ali imaju dvije sigurne stvari u toj priči, 1. je ta da će svi glasat i reći da bi se trebalo nešta napravit kao što pišu u komentarima, al kad bi bila nekakva akcija niti jedan od svih nas ne bi došao ( MA JEBE SE MENI) 2. ovo će biti zanimljivo do kraja ankete i objavljivanja novog posta, i ode sve u zaborav kao i sve u ipak nam ljepom ORIOVCU

    avatar

    11.08.2005. (14:44)    -   -   -   -  

  • BBB-Oriovac

    U potpunosti se slažem s Bebyem,jer se bojim da će tako i biti.A neka udruga građana,hm,sumnjam,prevelik je to zalogaj za sve nas.U ovoj anketi su već sada zanimljivi rezultati,samo da li će to vidjeti netko od važnijih ljudi u Oriovcu.Vrijeme će pokazati svoje.....hoće li ipak dati "zeleno svijetlo"..???

    avatar

    11.08.2005. (15:25)    -   -   -   -  

  • boljševik

    Nama ne treba "ČAPLJA", treba nam još jedan društveni dom u Radovanju....To je za našu Općinu bitnije nego mladi iz naše općine...A što se tiče nogometa ,uvijek je prije dobrodošao neki posavac iz nekih Kuta,Banovaca,Šumeća,Bebrine i Kuta nego naši dečki koji godinama u svojim kategorijama deru sve po redu i najbolji su...Propalo je sigurno 5-generacija dobrih nogometaša...A što se tiče naše sportske dvorane, to je opet posebna priča...ZAKLJUČAK: "MLADI U ORIOVCU SE NE TREBAJU BAVITI NIKAKVIM SPORTOM JER TO NIJE ZA NJIH !"A što se tiče nekakvih udruga i saveza, sjetite se samo udruge "ZDRAVI ŽIVOT=Becker(ili tako nekako)" .Di su oni i njihove čaplje i druge tice? Žličarke i Štekavci ..?Zašto oni sada ne funkcioniraju, pitajte se ...Iskoristili su sve nas glupe za svoje pojedinačne vlastite sitne političke interese... Jadno!!!

    avatar

    11.08.2005. (21:02)    -   -   -   -  

  • hajdukomrzac

    To za osnivanje nekakvih udruga građana nisam ni ja jer je to utopija. Ima načina da se dođe do ovih na vlasti i bez toga. Zna se u kojoj je stranci većina mladih u Oriovcu pa treba pokušati preko njih. Zašto oni ne bi organizirali potpisivanje peticije?! To bi se sigurno dalo napravit.

    avatar

    11.08.2005. (21:16)    -   -   -   -  

  • fireman

    Koliko se ja sječam mi smo pred kraj svake školske godine išli na izlet i to baš na ČAPLJU, igrao se nogomet, tenis, košarka i to je djeci odgovaralo. Tamo su dolazili lovci na streljanu pa ni njih više nema, kao ni pecaroša koji se i dan danas hvale kako su uredili čaplju i to prije 5g. A kad je onaj francuz htio kupiti to zemljište i napraviti pravi sportski centar nisu mu dali jer Oriolik je tude odlagao i pali smeće kojeg smo mi iz DVD-a išli gasiti. a što se tiče dvorane u školi eno je obnavljaju, ali sumnjam da li će dati da se održavaju turniri jer več sada kada se postavi pitanje odgovor je negativan. Blago rečeno mi smo svi u kurcu.

    avatar

    12.08.2005. (02:41)    -   -   -   -  

  • ...Nk DiNaMo ZaGrEb...

    Bok prijatelju,samo da ti javim da sam svoj stari blog izbrisao to ti je onaj badbluesisak.blog.hr,sad imam novi pa te molim da ga promijeniš u linkovima,ajde pozdrav pa se vidimo

    avatar

    12.08.2005. (20:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...