Pure zen:
___________________________

Stvari nisu onakve kakvima se čine, niti su drugačije

Orionova (iz)maglica

10.07.2004., subota

LJETOOOO

Veselim mu se samo zato jer se imam prilike maknuti s mjesta na koja odlazim svaki dan, na kojima moram uvijek gledat iste likove. Naravno, neke drage likove vodim sa sobom jer ne bih mogla zamisliti ni jedan dan a da ih ne vidim ;-). Malo me jebu te ozonske rupe, ne zato jer me pere paranoja, već zato jer mi sunce nije toliko drago kao nekad. Mrzim popratne pojave višesatnog prženja na suncu, crvenu, bolnu, suhu kožu, temperaturu koja mi odma skoči na 39 C. Kao da se tijelo brani od napasti i pretjerivanja u nečemu što je, već desetljećima tako in. Mislim da ću se držati hlada i pročitati onih 5,6 knjiga koje sam pripremila za gutanje u komadu, a ne onako, s prekidima, stranicu po stranicu. Mašem nevidljivim batrljkom od repa od silne sreće.

Usput ću, zahvaljujući motoroli, "zalijepit" nešto od doživljaja. Osim... ako bude previše dobro, onda se neću ni javljat već ću sebično guštat, a znatiželjnike zadovoljit nešto kasnije. Očekujem dobar seks, dobru hranu, dobro ljenčarenje, dobru bevandu, jer, ništa manje od dobrog ne može proć. Iako, kad bi, bar nešto od toga bilo veličanstveno, mislim da bih imala materijala za blog za cijelu zimu. :-)

Uživajte. Mah mah

- 19:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< srpanj, 2004 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

blogoglagoljivost
ovo je blog koji će redovito pratiti stanja svijesti i tijek misli, iako su mogući i poneki hormonalni ispadi (uobičajan ritam je svakih 28 dana, od danas) :-)
Omnia mea mecum porto
Sve svoje nosim sa sobom

____________________________

Tu bi, kao, trebali bit meni dragi blogovi, ali ih ljubomorno čuvam samo za sebe.

Nema prepisivanja.

Ne dam da ih nitko drugi čita!


____________________________