Linkovi
Pratite nas na Instagramu:

Instagram


Naša fb stranica

Naš facebook profil

KONTAKT:
ODBOJKAŠKI KLUB PLAVI ZMAJ DUGA RESA
Jozefinska cesta 85
Email:ok.plavizmaj@gmail.com

RASPORED TRENINGA

RASPORED TRENINGA




Odbojkaški klub Plavi Zmaj

26.02.2018., ponedjeljak

Samo jedan zmaj je Plavi Zmaj



.


Odbojkašice Plavog zmaja sinoć su u dvorani Osnovne škole ‘Vladimir Nazor’, u utakmici 14. kola skupine Centar Prve B Nacionalne lige, pobijedile ekipu Novog Zagreba s 3:1 u setovima i prekinule niz od tri uzastopna gostujuća poraza.

U vrlo uzbudljivom susretu, pred svojom publikom, ‘Zmajice’ su prva dva seta odigrale koncentrirano i došle u prednost od 2:0 u setovima.

U trećem setu igračice trenera Dina Vasiljevića povele su 12:8, i činilo se da susret ide kraju. Međutim, Zagrepčanke su poravnale na 14:14, a onda kod 17:17 nanizale šest uzastopnih poena i odvojile se na 23:17. te na kraju slavile s 25:21. U četvrtom su Dugorešanke povele 15:11, a Zagrepčanke serijom 7:0 preokrenule na 18:15. Došle su gošće uskoro do 23:21 i činilo se kako ćemo, nakon 2:0 za ‘zmajice’, gledati odlučujući peti set. Međutim, s tri uzastopna poena Dugorešanke su došle do 24:23 i prve meč lopte. Nisu je iskoristile i nakon toga su igračice Novog Zagreba imale tri set lopte za 2:2 (25:24, 26:25 i 27:26). Domaće igračice spasile su sve tri i, nošene publikom, na koncu došle do 29:27 i uknjižile tri boda.

Ovom pobjedom u proljetnom dijelu sezone OK Plavi zmaj će ostati na 7. mjestu ljestvice s 22 boda.

Druga ekipa Zmajica je u 3. Nacionalnoj odbojkaškoj ligi - Jug, odmjerila snage s dosad neporaženom i prvoplasiranom ekipom HOG Gorica. „Zmajice " nisu dopustile nikakvo iznenađenje i pobrinule se da uzbudljiv odbojkaški vikend završi slavljem. Zmajice su nanijele prvi ovo sezonski poraz HOK Gorica i zasluženo slavile 3:0 (25:21,25:23,28:26).

Napomenimo na kraju da je u Izboru najboljih u Karlovačkom sportu, trener OK Plavi Zmaj Dino Vasiljević dobio priznanje za sportska dostignuća u 2017. godini, Zmajica Magdalena Lenard za mladu nadarenu sportašicu u 2017. godini

Oznake: odbojka


- 13:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.02.2018., četvrtak

OBAVIJEST !

Poštovani članovi i roditelji, Upravni odbor Sportske udruge Plavi zmaj Duga Resa poziva Vas na redovnu i izbornu Skupštinu, koja će se održati 16.02.2018.g. s početkom u 19.00 sati u prostorijama osnovne škole "Vladimir Nazor". Dnevni red možete zatražiti na našoj službenoj mail adresi ili ga preuzeti neposredno prije početka sjednice. Molimo Vas da se odazovete radu Skupštine, te svojom nazočnošću pridonesete što kvalitetnijem radu iste. Upravni odbor Sportske udruge Plavi zmaj Duga Resa

Oznake: odbojka


- 10:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

20.01.2018., subota

Najbolji u DR sportu za 2017.


Stolnotenisačica Aquaestila Leona Šantek i tekvandoist Duge Rese Matija Brcković najbolji su sportaši grada na Mrežnici u 2017. godini, a Stolnoteniski klub Aquaestil najuspješnija sportska udruga.
A kako smo mi prošli na izboru... Jelena Grgić OK Plavi Zmaj - 3. mjesto, Športska udruga Plavi zmaj i Košarkaški klub Duga Resa - dijele 3. mjesto, Nada godine - Laura Šimić (OK Plavi Zmaj). Za izbor najboljih u sportu Karlovačke županije u 2017. godini Sportska zajednica Duge Rese nominirala je Dina Vasiljevića (OK Plavi Zmaj) za najboljeg trenera, Laru Maradin (OK Plavi Zmaj) za nadarenu sportašicu s ostvarenim rezultatima i Magdalenu Lenard (OK Plavi Zmaj) za mladu sportašicu sa zapaženim rezultatima. Čestitamo pobjednicima i svim ostalim gradskim sportašima na rezultatima u ovom izboru a posebno našim odbojkašicama koje su protekle godine osvojile Prvenstvo 2. NOLC i u svim ostalim kategorijama mnoge županijske i regionalne medalje od zlata do bronce. (slike su preuzete sa stranice Radio Mrežnica)

Oznake: odbojka


- 14:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.10.2017., subota

Prva pobjeda u prvom kolu treče lige druge ekipe

Danas su naše "Zmajice 2" u 1. kolu, 3. Nacionalne odbojkaške lige skupina jug savladale OK Vivera Glina 2 rezultatom 3:0 ( 25:8, 25:12, 25:14). Bila je to prva utakmica naše mlade ekipe kojoj ovim putem čestitamo na pokazanoj igri i pobjedi. Čestitke i odbojkašicama Gline na pokazanoj igri. Hvala našim navijačima kao i prvoj ekipi Zmajica koje su došle i glasnim navijanjem podržale naše mlade nade. Ta ista ekipa danas poslije podne u 1.B NOL gostuje kod Novog Zagreba. Sretno!!!

Oznake: odbojka


- 15:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

08.10.2017., nedjelja

Pobjeda u 1. kolu 1.B Nacionalne lige protiv Karlovca

U 1. kolu 1.B Nacionalne lige centar za seniorke "Zmajice" su ostvarile prvu pobjedu. Pred svojom publikom koja je do posljednjeg mjesta ispunila dvoranu OŠ Vladimir Nazor nadigrale su prošlogodišnje pobjednice istog natjecanja ekipu OK Karlovac s velikih 3:1 (29:27 25:22 10:25 25:22). Naše su se djevojke od prve do zadnje lopte borile "lavovski" za svaki poen što je na kraju rezultiralo pobjedom. Zahvaljujemo se navijačima koji su prepoznali požrtvovnost Zmajica i za to ih nagradili bučnim navijanjem. Čestitamo djevojkama iz Karlovca na dobroj igri i želimo im uspjeh u daljnjem natjecanju. Našim Zmajicama skidamo kapu do poda kao i treneru koji je odradio veliki dio posla. Na redu je Dinamo ...

Oznake: odbojka


- 15:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.09.2017., petak

PRIVREMENI RASPORED TRENINGA

Oznake: odbojka


- 16:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.08.2017., ponedjeljak

Dobro došli u naš plavi pakao

Okupljanje, prozivka i lagani trening obilježili su početak pripremnog ciklusa. Pobjednice 2. Nacionalne odbojkaške lige i "novopečene" B prvoligašice došle su spremne, odmorne i željne izazova. Uz poneko novo ime koje će se ovih dana priključiti pripremama nedostajala je samo Jelena Grgić, ona se nalazi na kampu reprezentacije U18.
Trener Dino Vasiljević uz novi rokovnik ima i novi program rada. Članovi uprave koji su prisustvovali dijelu današnjeg treninga imaju razloga biti zadovoljni. Veselimo se novoj sezoni u visokom društvu uz poruku: "Dobro došli u naš plavi pakao".

Oznake: odbojka


- 19:27 - Komentari (6) - Isprintaj - #

28.05.2017., nedjelja

State championship - we come


Dugoreške odbojkašice Plavog Zmaja uspjele su na prvenstvu regije centar za kadetkinje ostvariti plasman na Državno prvenstvo. Ovo je ekipa koja živi svoj san. S prosjekom godina najmlađa ekipa ovog prvenstva, koja je bila nekompletna i s igračicama koje nisu igrale svoje pozicije, uspjele su ostvariti odličan rezultat. Uz malo sreće mogla je biti i medalja. Jučer su u prvoj utakmici pobijedile OK Sisak 2:0, da bi odmah nakon toga parirale najboljoj ekipi HAOK Mladost i držale ih u neizvjesnosti do samog kraja utakmice čime su zaslužile pljesak i čestitke cjelokupnog gledališta bez obzira za koga su navijali. Na kraju je HAOK Mladost bila bolja 2:0 u setovima. U današnjoj utakmici Zmajice su pobijedile ŽOK Vrbovec rezultatom 2:0, te su ušle u polufinale gdje je suparnik bila ekipa Dinama. U napetoj utakmici za nijansu odbojkašice Dinama uspijevaju dobiti utakmicu rezultatom 2:1 u setovima i time izbaciti naše djevojke iz finala. U borbi za treće mjesto već pomalo umorne ali i sretne što su uspjele osigurati državno prvenstvo nisu imale dovoljno koncentracije i Kitro Varaždin uzima broncu rezultatom 2:0. Za najbolju obrambenu igračicu turnira proglašena je naša Jelena Grgić. Treneru i našim kadetkinjama velike čestitke. SRCE VELIKO K'O KUĆA !!!

Oznake: odbojka


- 21:44 - Komentari (2) - Isprintaj - #

13.05.2017., subota

Odaberi odbojku


Odbojka je olimpijski sport u kojem se dvije suparničke ekipe koje u polju broje po 6 igrača/igračica natječu na terenu s razapetom mrežom na sredini. Cilj igre je prebaciti loptu preko mreže u protivničko polje na način da je protivnik ne uspije održati u zraku i vratiti natrag preko mreže na dozvoljen način prije nego li padne na teren.
Odbojka je nastala 1895, a njen nastanak veže se za Williama G. Morgana. Prvobitan naziv odbojke bio je mintonette, a 1896. odigrana je prva utakmica odbojke. Odbojka se može igrati na bilo kojoj podlozi. Najčešće se igra u dvoranama ili ljeti na pijesku. Danas je odbojka najmasovniji svjetski sport.
OK ”Plavi Zmaj” djeluje od 2003.godine, a osnovna djelatnost kluba je razvoj odbojkaškog sporta, poduka i trening djece i mladeži te pripremanje članova za natjecanje na lokalnoj i državnoj razini. Trenutno u klubu trenira šezdesetak djevojčica i djevojaka, što nas svrstava u najbrojnije klubove u našem gradu. Članice kluba podijeljene su u više selekcija. Naša seniorska ekipa ove je sezone osvojila prvo mjesto 2. Nacionalne odbojkaške lige centar i od sljedeće sezone nastupa u 1.B Nacionalnoj odbojkaškoj ligi.
Ostali rezultati sezone 2016./2017. : Mini odbojka – prvakinje Karlovačke županije, Mala odbojka – viceprvakinje Karlovačke županije, Mlađe kadetkinje – prvakinje Karlovačke županije i sedme u regiji centar, Kadetkinje – finalistice prvenstva županije (utakmica finala još nije odigrana), Juniorke – prvakinje Karlovačke županije i brončane s prvenstva regije centar, Seniorke – prvo mjesto 2.A Nacionalne odbojkaške lige.
ZAŠTO ŠKOLA ODBOJKE PLAVOG ZMAJA?
Odbojkaški trening za djecu kod nas nije “mala inačica” treninga odraslih. Osnovno pravilo je da trening nije utemeljen na zahtjevnosti i specifičnosti odbojkaške igre, nego ponajprije na razvoju tjelesnih i mentalnih sposobnosti djece. Tako postavljen pedagoški pristup prilagođava se i pojedinim uzrastima djece pa su treneri naših početnih skupina redovito dobri animatori, vesele osobe koje na djeci prihvatljiv način prezentiraju i tajne treninga i odbojkaškog sporta u cjelini. Zbog razlika u fizičkom i psihičkom razvoju među djecom istoga godišta u radu je nezaobilazan i individualni pristup.
POTRAŽITE NAS NA: TRENINZIMA U DVORANI OŠ VLADIMIR NAZOR DUGA RESA Sve dodatne informacije na:MAIL ADRESI: okplavizmaj@gmail.com , Telefonima: 095 546 5444, 095 561 26 77, 099 350 44 81 , Našoj facebook i instagram stranici

Oznake: odbojka


- 19:12 - Komentari (7) - Isprintaj - #

01.05.2017., ponedjeljak

OK PLAVI ZMAJ PRVACI 2. Nacionalne odbojkaške lige centar



Duga Resa - Odbojkašice Plavog zmaja danas su u Bjelovaru, u odlučujućem dvoboju posljednjeg 9. kola doigravanja za prvaka, pobijedile ekipu Bjelovara s 3:0 u setovima i osvojile naslov prvakinja Druge hrvatske lige Centar!

Dugorešanke su u posljednje kolo ušle s dva boda prednosti nad Bjelovarčankama i za osvajanje naslova bio im je dovoljan čak i poraz 3:2 u setovima. No, u sjajnoj atmosferi, pred punom dvoranom, u utakmici dostojnoj borbe za titulu, 'zmajice' su pokazale karakter i pobjedom 3:0 u setovima potvrdile da su ove sezone najbolje u ovom rangu natjecanja.

Prva dva seta bila su izuzetno uzbudljiva i neizvjesna. Uvodni su Dugorešanke dobile s 29:27, a drugi je bio još infarktniji - nakon ogromne borbe 'zmajice' su ga uzele s 35:33 i u tom trenutku osigurale naslov. Motivacija Bjelovarčanki je tada očekivano pala pa su naše odbojkašice dobile i treći set s 25:20 i velikom pobjedom proslavile naslov.

Plavi zmaj je na kraju osvojio naslov prvaka s 22 boda, 5 više od Bjelovara i sljedeće će sezone igrati u višem rangu - Prvoj B hrvatskoj ligi.

Ekipa se oko 20 sati vraća iz Bjelovara pred dvoranu Osnovne škole 'Vladimir Nazor' pa je možete dočekati i čestitati na naslovu kojeg su donijele u grad na Mrežnici.


Oznake: odbojka


- 08:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

31.01.2017., utorak

POZIV

Poziv na redovnu sjednicu Skupštine Sportske udruge „Plavi zmaj“ Duga Resa
Temeljem Članaka 28. i Članka 43. Statuta Sportske udruge „Plavi zmaj“ Duga Resa, od 25. rujna 2015.g., Upravni odbor Vas poziva na redovnu sjednicu Skupštine, koja će se održati 03.02.2017.g. u prostorijama OŠ „Vladimir Nazor“, s početkom u 20:00 sati. Dnevni red skupštine možete preuzeti prije početka sjednice ili ga zatražiti u digitalnom obliku na našoj mail adresi.

Oznake: odbojka


- 19:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

29.11.2016., utorak

Zmajice protutnjale prvenstvom županije za juniorke

Duga Resa - U organizaciji Odbojkaškog Saveza Karlovačke županije održano je juniorsko prvenstvo Karlovačke županije za žene. Dvorana "Mladosti" u Dugoj Resi bila je ispunjena dobrom igrom, atraktivnim potezima i glasnim navijanjem.

Snage su odmjerili OK "Mladost" Duga Resa, OK "Karlovac" Karlovac i OK "Plavi Zmaj" Duga Resa. Najuspješnije su bile djevojke iz OK Plavi Zmaj koje su osvojile prvo mjesto i time se plasirale na juniorsko prvenstvo regije centar čije prvo okupljanje zakazano je već za 04.12.2016. godine u Varaždinu, dok su svojom pobjedom osigurale drugo okupljanje u svom gradu.

Drugo mjesto pripalo je djevojkama iz Karlovca, a treće mjesto Mladostašicama. Utakmici su nazočili predstavnici Odbojkaškog Saveza županije. Rezultati utakmica. OK Plavi Zmaj - OK Karlovac 2:0 (25:12,25:19), OK Mladost - OK Plavi Zmaj 0:2 (13:25,13:25), OK Karlovac - OK Mladost 2:0 (25:16,25:15). Najboljom igračicom turnira proglašena je odbojkašica Plavog Zmaja Matea Vinski, najbolja tehničarka Melani Brita Luketić, OK Karlovac, a najbolji libero pripao je još jednoj igračici OK Plavog Zmaja Jeleni Grgić.

Oznake: odbojka


- 18:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

24.10.2016., ponedjeljak

POBJEDE ZMAJEVA



DVIJE POBJEDE PLAVOG ZMAJA I PLAVOG ZMAJA 2

Prijateljska utakmica između OK Plavi Zmaj 2 i OK Ogulin protekla je u pravom sportskom nadmetanju i s mnoštvom lijepih poteza mladih igračica. Bila je to idealna prilika trenerima da isprobaju sve svoje igračice. Pomlađena ekipa Ogulina nije mogla parirati sastavu Zmajica sastavljenom od najmlađih i mlađih kadetkinja kluba. Iako je rezultat od 5:0 (25:4,25:7,25:15,25:14,27:25) pokazatelj trenutnog odnosa snaga, treba napomenuti da je pred obje ekipe još dosta posla ali i svjetla budućnost. Čestitke svim djevojkama oba kluba na trudu, požrtvovanju za svaku loptu i atraktivnim potezima. BRAVO!!!

A na drugom kaju u Zagrebu ... U utakmici 2. kola, 2. A nacionalne odbojkaške lige centar, odbojkašice Plavog Zmaja pobijedile su u gostima OK Olimpik III rezultatom 3:0 (25:19, 25:19,25:14 ) i time zadržale vodeće mjesto u skupini Zapad. Iako smo se svi pomalo pribojavali današnje utakmice iz nekoliko nama dobro poznatih razloga i zbog toga što ispred nas stoji jedna od ekipa "Amazonki" , strah se pokazao neopravdan. Djevojke trenera Dine Vasiljevića odigrale su još jednu u nizu briljantnih utakmica kakve smo od njih naučili gledati. Zmajicama čestitke na pobijedi, djevojkama iz Olimpika III sve pohvale za dobru igru a posebna zahvala vodstvu OK Olimpik što su nam izišli u susret glede današnjeg susreta. #samojedanzmajjeplavizmaj

Oznake: odbojka


- 15:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

19.10.2016., srijeda

POBJEDA 1.kolo 2.A NOL CENTAR



Otvaranje 1. kola 2.A NOL Centar - skupina zapad nije moglo biti bolje. U goste nam je došla Mladost Zagreb III. Respektabilan protivnik iako s trećom ekipom u kojom redom igraju mlađe i najmlađe kadetkinje. Naše "čudne" tribine lijepo popunjene. Nagradna igra je privukla i mlađe navijače i članove kluba. Svi pomalo nervozni jer ipak je to početak prvenstva. Naše djevojke pred svojom publikom i pred klubom s kojim ne igraju baš svaki dan, dok Mladostašice u maloj dvorani i pred malo iskusnijom ekipom Zmajica. Rezultat govori više od riječi. Pobjeda Zmajica 3:0 ( 25:13, 25:21, 25:21). Na kraju svi zadovoljni predobrom igrom i atraktivnim potezima na obje strane. Dugo nismo vidjeli i takav fair play koji su pokazale igračice oba tima ali i borbenost i požrtvovanje baš za svaku loptu. Iako ne volimo govoriti o suđenju moramo čestitati sudcima na obavljenom poslu. Čestitamo našim djevojkama na pobjedi i Mladostašicama na dobroj igri. Ova pobjedu posvećujemo našoj Petri da se što brže priključi ekipi.

Oznake: odbojka


- 19:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

18.09.2016., nedjelja

PORAZ U KUP UTAKMICI

Prenosimo iz medija:

Karlovac - Pobjedom nad Plavim zmajem i u večerašnjem uzvratnom susretu finala, odbojkašice Karlovca osvojile su naslov pobjednica Kupa Karlovačke županije.

Nakon 3:0 pobjede u srijedu u Dugoj Resi, Karlovčanke su večeras na parketu Sportske dvorane bile bolje od Dugorešanki s 3:1 u setovima.

Iako objektivno kvalitetnije, domaće igračice 'prespavale' su prvi set pa su borbene 'zmajice' s 25:22 došle do početne prednosti. Razbudilo je to Karlovčanke, koje su u nastavku utakmice zaigrale znatno bolje i s dva puta po 25:12 preokrenule susret na svoju stranu. I u četvrtom su setu, s izmijenjenom postavom, došle do uvjerljive prednosti, no tada su počele padati pa su gošće gotovo dostigle njihovo vodstvo i zaprijetile da odvedu utakmicu u peti set. Reagirao je tada trener Goran Zec i vratio u igru svoje najbolje igračice, koje su s 25:21 privele utakmicu kraju.

Oznake: odbojka


- 18:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.08.2016., nedjelja

Poziv za upis u školu odbojke



Poznata Škola odbojke Plavog Zmaja i ove će sezone upisivati nove članove željne naučiti osnove odbojkaške igre, poboljšati motoriku , trenirati u uvjetima prilagođenim svom uzrastu, zabaviti se i natjecati s vršnjacima iz drugih klubova. Škola odbojke okuplja djevojčice i dječake prvenstveno od prvog do četvrtog razreda osnove škole ali dobrodošli su i mlađi uzrasti. Termini i datumi treninga biti će objavljeni s početkom odbojkaške dvoranske sezone. Svi zainteresirani kao i za sve upite možete se obratiti na našoj FB stranici kao i na mail: okplavizmaj@gmail.com , plavizmajdugaresa@gmail.com . Prije samog početka biti će objavljeni i kontakt brojevi na koje će se davati potrebne informacije.
Također pozivamo sve ostale djevojke koje su prevelike za školu odbojke a željele bi trenirati i naučiti ponešto o ovome sportu da se slobodno jave i priključe treninzima naših kadetskih uzrasta.
Kontakt adrese: ovdje (facebook), okplavizmaj@gmail.com , plavizmajdugaresa@gmail.com .
Samo jedan zmaj je Plavi Zmaj *#školaodbojkeplavogzmaja,

Oznake: odbojka


- 17:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.06.2016., srijeda

ZAVRŠNI TRENING I PODJELA PRIZNANJA



Kao što smo i najavili Odbojkaški klub Plavi Zmaj organizira završni pokazni trening i podjelu diploma i priznanja za sve uzraste kluba dana 24.06.2016. PETAK u 18.00 sati u dvorani OŠ Vladimir Nazor. Pozivaju se polaznici škole odbojke, kadetkinje i seniorke da dođu u opremi za trening u 17.45 sati. Isto tako pozivamo i sve roditelje, članove kluba i naše vjerne navijače da prisustvuju završnici sezone.

Oznake: odbojka


- 14:39 - Komentari (1) - Isprintaj - #

19.06.2016., nedjelja

FESTIVAL ODBOJKE SISAK 2016.



Međunarodni turnir "Festival odbojke" Sisak 2016. pokazao se kao veliki dobitak za mlađi uzrast. Veliki broj prijavljenih sudionika kao i sama organizacija turnira po svemu viđenom ostavio je dojam jednog od boljih turnira regije i šire. Zbog toga želimo uputiti posebnu pohvalu organizatoru OK Sisak. Mlade odbojkašice i odbojkaši svih klubova sudionika pokazali su zavidno znanje i baratanje loptom. Naše "Zmajice" odigrale su tri odlične utakmice i ubilježile dvije velike pobjede i jedan minimalni poraz (OK Plavi Zmaj - Peščenica 3:0, OK Plavi Zmaj - OK Olimpik G. 1:2, OK Plavi Zmaj - OK Orašje 3:0). A po prvi puta, na jednom službenom turniru predstavili smo i naše male odbojkaše. Iako su "Zmajčeki" izgubili mi smo na njih posebno ponosni jer znamo da nema prevelikog interesa za muškom odbojkom u gradu. Ali kad vidimo s kolikom voljom, željom za pobjedom i požrtvovnošću su naše cure i dečki ušli na ove utakmice znamo da nema straha od odbojkaške budućnosti. Zmajice i Zmajevi ... Svaka Vam Čast !!!

Oznake: odbojka


- 18:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.06.2016., četvrtak

RASPORED TRENINGA ZA LIPANJ



Zbog velikog broja upita i interesa djece za treniranjem OK Plavi Zmaj kroz cijeli lipanj organizira treninge za polaznike škole odbojke.
Isto tako nastavljaju se treninzi i za kadetski i seniorski uzrast.
Termini se mogu mijenjati ovisno o zauzetosti dvorane i obavezama članova kluba. Na kraju svakog treninga treneri ili djelatnici kluba obavijestit će nazočne o sljedećem terminu. Isto tako molimo Vas da pratite naše stranice jer sve će promjene biti pravovremeno ažurirane i objavljene. Hvala na razumijevanju !

RASPORED TRENINGA ( I dio tjedna )
Ponedjeljak 13.06.2015. KADETKINJE (16.30-18.00)
Ponedjeljak 13.06.2015. SENIORKE (18.00-19.30)
Srijeda 15.06.2016. ŠKOLA ODBOJKE (17.00-18.00)
Srijeda 15.06.2016. SENIORKE (18.00-19.30)
Na kraju svakog treninga treneri ili djelatnici kluba obavijestit će nazočne o sljedećem terminu.
#treningplavogzmajalipanj

http://www.binarnet.hr/ok-plavi-zmaj-odbojkaski-klub/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010281349096

Oznake: odbojka


- 12:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

06.06.2016., ponedjeljak

PRVENSTVO HRVATSKE ZA KADETKINJE (ROVINJ; 2016.)




Dugo sam razmišljao što da napišem poslije završenog PRVENSTVA HRVATSKE ZA KADETKINJE. Razgovarao sam s trenerima, sudionicima, navijačima, roditeljima, članovima uprave, slučajnim promatračima i svi su se složili u jednom IMAMO ZLATNU DJECU. Pod time ne mislimo da smo osvojili prvo mjesto, već gledajući sve ukupno. Desetim mjestom smo i više nego zadovoljni jer odlazeći u Rovinj o tome nismo ni sanjali. Ostaje dojam da smo mogli i trebali više. Ne krivimo nikoga, ali gorak okus u ustima ostaje. Takav je bio splet okolnosti i mi se moramo s time pomiriti. Izuzetno nam je drago što to razumiju i naše kadetkinje. Iako su samo djeca oni su veliki sportaši koji su cijelo vrijeme iskazivali Fair Play, kako na terenu tako i izvan njega. Na stranicama HOU možete pogledati kompletne rezultate i vidjet će te da se među prvih deset ekipa nalaze HAOK Mladost (1. mjesto), OK Varaždin Volley (4. mjesto), OK Fortis Volta (5. mjesto) i OK Plavi Zmaj (10. mjesto). Dakle to su sve ekipe odbojkaške regije Centar, s kojima smo se i natjecali za odlazak u Rovinj. Naš uspjeh time je još veći. Prvo ovim putem a kasnije i osobno Pohvaljujemo igračice OK Plavi Zmaj (kadetkinje) na dostojnom prezentiranju kluba, grada i županije. A zahvaljujemo se osoblju i upravi TM Amarin - Maistra, organizatorima i domaćinu prvenstva, sudačkoj organizaciji te klubovima sudionicima. Posebne čestitke osvajateljima odličja. Samo jedan zmaj je Plavi Zmaj!!!


Oznake: odbojka


- 15:32 - Komentari (1) - Isprintaj - #

24.05.2016., utorak

Pobjedau Kup-u


Idemo dalje!
Nakon dvije utakmice Kupa protiv OK Mladosti DR. naše su Zmajice izborile prolazak dalje ukupnim rezultatom 6:5 po setovima. Sinoć je umor kod naših djevojaka koje su dan prije provele na Prvenstvu regije učinio svoje. Dobra igra ali i želja za pobjedom bile su na strani kluba s druge strane Mrežnice. Prvi dio utakmice tako je pripao odbojkašicama Mladosti. Ipak, kada je najteže Zmajice su najbolje, u "majstorici" naše djevojke konačno pokazuju da nisu zaboravile kako se igra odbojka i uspijevaju nametnuti svoj ritam te izboriti pobjedu. Ove dvije utakmice Kupa pokazale su koliko su klubovi iz našeg grada napredovali i kako se igra prava odbojka. Bravo svima!!!

Oznake: odbojka


- 13:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

20.05.2016., petak

ODIGRANA PRVA UTAKMICA KUPA I PODRŽANA AKCIJA "JA SAM VIŠE OD MS-A"


Utakmica županijskog Kupa održana je jučer 19.05.2016. godine u dvorani Mladosti. Naše Zmajice slavile su nad djevojkama iz Mladosti 3:2, Osim pobjede važnije je to da smo zajedno podržali akciju "Ja sam više od MS-a" uoci dana borbe protiv Multiple skleroze. Čestitke svim sudionicima ove plemenite akcije. #možemosve

Oznake: odbojka


- 16:38 - Komentari (2) - Isprintaj - #

10.05.2016., utorak

KADETKINJE OSVOJILE NASLOV PRVAKINJA ŽUPANIJE


Završeno je i ovogodišnje Prvenstvo Karlovačke županije za kadetkinje. Naše djevojke na koje smo računali od početka sezone nisu nas iznevjerile, već naprotiv ugodno su iznenadile i s tri pobjede i jednim tijesnim porazom osvojile Prvenstvo, te se plasirale na Prvenstvo regije Centar. Moramo napomenuti da je uspjeh još veći kada se uzme u obzir da je spletom okolnosti nastupila pomlađena ekipa Zmajica . One su silom prilika gurnute u „vatru“ početkom nastavka natjecanja u 2.NOL ligi Centar, jer su nas u tom trenutku iznenada napustile neke od standardnih prvotimki. Posebno smo ponosni na te mlade djevojke jer su u sva natjecanja ušle ozbiljno ali i pokazale zajedništvo i prijateljstvo kakvo se rijetko viđa. Kao što smo u nekoliko navrata već napisali naše čestitke za pokazanu igru idu i ekipama OK Karlovac i OK Mladost. Žao nam je što na turniru nisu nastupile i djevojke iz OK Ogulin kojima želimo puno uspjeha u daljnjem radu. Isto tako moramo primijetiti da lokalni mediji loše ili nikako ne prenose odbojkaška događanja u našem gradu bez obzira o kome klubu se radilo. Srećom mi se trudimo da odbojku približimo našim sugrađanima ali i šire, putem dobrih igri i glasnog navijanja. Također sve naše uspjehe , poraze, događanja u klubu i oko njega prenosimo na društvenim mrežama (facebook, instagram), blog i web stranici našeg kluba. Nakon ovog uspjeha nema opuštanja očekuje nas Prvenstvo regije Centar koje će se održati u dva okupljanja. Prvo okupljanje već je na rasporedu ovu nedjelju 15. svibnja 2016. godine u Varaždinu, Gradska sportska dvorana Varaždin. Drugo okupljanje je u Nedelišću, NGC ATON, nedjelja, 22. svibnja 2016. godine. Ždrijeb nam je dodijelio jake protivnike, HAOK Mladost Zagreb, OKM Centrometal i OK Sisak. Raspored i vremena natjecanja možete pogledati na službenim stranicama HOU. Mi se nadamo dobroj igri i pravoj poslastici za svakog poznavatelja odbojke. Jedno smo sigurni naše Zmajice nas ne mogu razočarati jer bilo koji rezultat da ostvare one su već naš pobjednik.
#samojedanzmajjeplavizmaj #samojakozmajo #idemonamore


Oznake: odbojka


- 19:16 - Komentari (1) - Isprintaj - #

04.05.2016., srijeda

Prvenstvo županije za Kadetkinje


U četvrtak, 05.05.2016. godine u dvorani "Dubovac" Karlovac, održat će se prvi turnir Prvenstva županije Karlovačke za kadetkinje.
1.utakmica 19:45 OK Karlovac – OK Mladost
2.utakmica 20:45 OK Karlovac – OK Plavi zmaj
Pozivamo Vas da dođete podržati naše kadetkinje u borbi za odlazak na regionalno prvenstvo.
#samojednzmajjeplavizmaj


Oznake: odbojka


- 19:49 - Komentari (1) - Isprintaj - #

19.04.2016., utorak

Pobjeda u pretposljednjem kolu 2.HOL Centar (razigravanje)

U pretposljednjem kolu 2.HOL Centar Zmajice su u Božjakovini pobijedile ekipu OK Brckog iz Brckovljana s 3:1 u setovima. Domaće igračice su ih iznenadile u prvom setu i dobile ga s 25:22, a drugi je ponudio veliku dramu, u kojoj su Dugorešanke ipak bile uspješnije s 29:27 i poravnale. Bio je to ključni set za preokret 'zmajica', koje su u nastavku susreta s 25:17 i 25:21 došle do očekivana tri boda. Uoči posljednjeg kola Plavi Zmaj je ostao vodeći s 24 boda i osigurao je osvajanje 7. mjesta na kraju sezone. Sljedeće subote gostujemo u Daruvaru dok naše mlađe kadetkinje u nedjelju odlaze u Sisak na završnicu regionalnog prvenstva u mini odbojci za godište 2003. i mlađe. Sretno!!!

Oznake: odbojka


- 15:30 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2018  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Veljača 2018 (2)
Siječanj 2018 (1)
Listopad 2017 (3)
Rujan 2017 (2)
Kolovoz 2017 (2)
Lipanj 2017 (1)
Svibanj 2017 (3)
Siječanj 2017 (1)
Prosinac 2016 (2)
Studeni 2016 (1)
Listopad 2016 (2)
Rujan 2016 (1)
Kolovoz 2016 (1)
Lipanj 2016 (5)
Svibanj 2016 (6)
Travanj 2016 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga



O nama
Osnivačka skupština održana je 11. rujna 2003. godine u nazočnosti roditelja djece koja pohađaju OŠ Vladimir Nazor, a okupljaju se u OK Mladost i Školskom športskom klubu Plavi zmaj, pa je jednoglasno donijeta odluka o osnivanju Športske udruge Plavi zmaj. Ured državne uprave u Karlovačkoj županiji donio je 24. studenoga 2003. rješenje kojim se odobrava upis Športske udruge Plavi zmaj u Registar udruga Republike Hrvatske. Kako je za osnivanje Odbojkaškog saveza Karlovačke županije neophodno djelovanje tri kluba, a u taj broj se ne ubraja Športska udruga Plavi zmaj, to je čelništvo udruge pokrenulo postupak za osnivanje samostalnog odbojkaškog kluba, a OK Plavi zmaj upisan je u registar udruga Republike Hrvatske rješenjem Ureda državne uprave u Karlovačkoj županiji 16. siječnja 2004. godine. Od tada do danas OK Plavi Zmaj izrasta u respektabilan odbojkaški klub koji se trenutno natječe u 2. Nacionalnoj odbojkaškoj ligi. Sve kategorje kluba bilježe zavidne rezultate u županijskim, regionalnim i državnim natjecanjima.