Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okplavizmaj

Marketing

OK PLAVI ZMAJ PRVACI 2. Nacionalne odbojkaške lige centar



Duga Resa - Odbojkašice Plavog zmaja danas su u Bjelovaru, u odlučujućem dvoboju posljednjeg 9. kola doigravanja za prvaka, pobijedile ekipu Bjelovara s 3:0 u setovima i osvojile naslov prvakinja Druge hrvatske lige Centar!

Dugorešanke su u posljednje kolo ušle s dva boda prednosti nad Bjelovarčankama i za osvajanje naslova bio im je dovoljan čak i poraz 3:2 u setovima. No, u sjajnoj atmosferi, pred punom dvoranom, u utakmici dostojnoj borbe za titulu, 'zmajice' su pokazale karakter i pobjedom 3:0 u setovima potvrdile da su ove sezone najbolje u ovom rangu natjecanja.

Prva dva seta bila su izuzetno uzbudljiva i neizvjesna. Uvodni su Dugorešanke dobile s 29:27, a drugi je bio još infarktniji - nakon ogromne borbe 'zmajice' su ga uzele s 35:33 i u tom trenutku osigurale naslov. Motivacija Bjelovarčanki je tada očekivano pala pa su naše odbojkašice dobile i treći set s 25:20 i velikom pobjedom proslavile naslov.

Plavi zmaj je na kraju osvojio naslov prvaka s 22 boda, 5 više od Bjelovara i sljedeće će sezone igrati u višem rangu - Prvoj B hrvatskoj ligi.

Ekipa se oko 20 sati vraća iz Bjelovara pred dvoranu Osnovne škole 'Vladimir Nazor' pa je možete dočekati i čestitati na naslovu kojeg su donijele u grad na Mrežnici.




Post je objavljen 01.05.2017. u 08:56 sati.