24.01.2006., utorak

Tajna uspjeha...nastavak

- Evo jednog velikog pravila za uspjeh; Vaš će život postati bolji samo kada vi postanete bolji. I s obzirom na to da ne postoje ograničenja za to koliko bolji možete biti, ne postoji niti ograničenja za to koliko vaš život možete učiniti boljim .
-Vaša odluka, biti besprijekoran u onom što radite, uvrstiti se u onih 10 posto vodećih u vašoj djelatnosti, predstavlja prekretnicu u vašem životu. To je ključ velikog uspjeha. To je također temelj na kojem se gradi samopoštovanje, samopouzdanje i ponos. Kada ste zaista dobri u onome što radite, sebe doživljavate prekrasno, u najboljem svjetu. Kada je vaš rad izuzetan, to utječe na vašu osobnost kao i na sve vaše odnose s drugim ljudima. Osjećate se sretnim i ponosnima kada znate da ste među najboljima u vašem području rada.
Slijedi jedno od najvažnijih pitanja koje stalno treba postavljati i na njega odgovoriti do kraja karijere: "Koja bi to sposobnost ili znalje, ako ih razvijem i ispoljavam na savršen način, imali najveći pozitivni efekat na moj život?"- Ne možete postati u svemu dobri odmah, ali možete ustanoviti koja je to sposobnost ili znanje koji će biti od najveće koristi za uspješan posao.
Postavite si to kao cilj.
Zapišite ga.
Odredite rok.
Napravite plan.
I radite na tome neumorno svaki dan kako biste bili bolji. Biti će te apsolutno zapaljeni promjenom koja će se, zbog evidentne posvećenosti besprijekornom radu, dogoditi u vašem životu.
Samo ova predanost može vas učiniti samoukim milijunašom u toku vaše karijere.

- 20:18 - Komentari (4) - Isprintaj - #

< siječanj, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Svakom čovjeku je dosta jedan dan da napiše san i odluku da ostvari svoj san.
Kada ste se rodili- plakali ste,
a svi oko vas su se smješili.
Živite tako da, kad umrete
vi budete nasmješeni, a svi oko vas plaču.

Kada se vrata sreće zatvore, otvore se druga,
ali često tako dugo gledamo u zatvorena vrata
da ne primječujemo ona koja su nam se otvorila.