odlagaliste

ponedjeljak, 29.08.2005.

pažnja

ovo se dogodi kad nakon ljeta odlučiš malo proprat ruksak. ne pokušavajte to kod kuće. m i s - oču svoju vreću za vreću jer mi je ova zamjenska ružna i razbijena
inače ljude masovno vata neka virozna sraćka (zahvaćeni t t m s)
jucer popila kafu s i, te saznala tužne detalje o zecu
znas kako sam se bila pohvalila smještajem u veloj luci. e pa bila sam ga preporučila prijateljima, a njima došao neki čuvar i bilo frke, al se sve riješilo.
molim te zastani na kafi u st kad budeš išla u du

29.08.2005. u 11:49 • 4 KomentaraPrint#

nedjelja, 28.08.2005.

there is no home like mobile home

30 percent of all americans live in trailers. average american moves every five years. so, 70 percent of average amesricans are all jerks becouse they never remember to take their homes with them. on det kveščn, vi disajdid to muv mira end her rebit and majself in a smol trejler kotiđ ander d topola tri nekst tu maj junivrsiti. vi vil hev a banč of čildren end a lavli garden. end vi vil liv hepili evr aftr. jul si. in d mining tajm mi and marijana ar siting in maj living rum in vodice tinking abaut kiling aur nejbr hu hez bin driling d hol dej samting daun d strit. mnog lepih pozdrava s jadrana.

28.08.2005. u 20:20 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 25.08.2005.

bokic, mi u crna gora

i ovde tipkovnica nema slova s kvacicamin. prvo-probaj spavat u napustenoj bolnici, malo povise lazareta kolko se ja sjecam. ja spavala, free, nije puno strasno, mos birat odjel. sad sam u herceg novom i lijepo je iako je hrvatsak ljepsa i mi smo ljepsi kao narod al je ovdse jeftinije, hrana pogotovo, sto je jako vazno kad se putuje s ljubicom. spavali smo besplatno u jednom hr kampu, pa probaj i tu opciju, samo udji kasno i ujutro se ponasaj kul. presli smo granicu pjeske. meni je to prvi put, znam da ti vec jesi jer si ti vise kul. i carinik me dakle na hr-scig granici pitao da di cu a ja njemu u crnu goru i on rece ok. kao da mogu igdi drugdi.
lj je jos uvik rozi. obiteljska bagra se ljeskari u bolu i tako to.
evo lj: nisam roz nego bijel a negdje i svijetlo smedj. jucer jeo steak polusirov. danas vocni kup. imam zulj na tabanu. n je rekla da bi usla u moju obitelj. eto tako to.

e, da lj-ov stric me nazvao snahom, tocnije striceva druga zena.
i upitno mi je postojanje predmeta urbanizma na podgorickom faxu
bokic, nema se zuba za sliju

25.08.2005. u 17:11 • 1 KomentaraPrint#

treba mi jeftino ili besplatno spavanje u dubrovniku od 1-4.9.

spavali bi mi inache i u shumi, al imamo se bavit nekim vaznim poslom pa moramo bit uredni i nesmijemo smrdit. ponude i sugestije su dobrodoshle.

25.08.2005. u 15:19 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 21.08.2005.

TV pedofilija

mama: vrijeme je za spavaanjee
kcerka: ali ja ne zelim ici spavati. a ti dora?
dora (lutka): a-a
mama: cak ni ako te u krevetu ceka iznenadjenje?
wtf????(op.a.)

21.08.2005. u 18:23 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 17.08.2005.

kiša

jutros sam se probudila (počinjem ko dorin dnevnik) rano, u 9 jer sam trebala krenuti na kampiranje. ali je padala kiša pa smo odgodili, a i sanjicu ukočilo. e da sam se digla u podne ko pošteni čovik ne bi vidila kišu i dan bi mi bijo ljepši. pouka je očita. idemo kod jelska na ručak, nadam se da neće bit ništa toksično. večeras ne propustiti utakmicu. oš doć gledat s nama?
jutros, da u podne već imam doživljaje tekućeg dana, gledah dječji poučni film, pa sam se sva poučila. bokić

17.08.2005. u 12:12 • 4 KomentaraPrint#

utorak, 16.08.2005.

zečja posla

svi znate da smo mirinog zeca udomili na krapnju. mirinog muskog zeca. tamo je vec bio jedan muski zec pa je bash bila idilicna misao kako ce se njih dva fino druzit. starosjedioc se zove kretinjo. e, ispostavilo se da je kretinjo curica. mira, zec ti je shevio. bravo zec. kretinjo je skotna. uskoro ce ih biti 50. da sam ja mama tanfara ja bi uzela svih 50 i poslala ih nazad miri.

16.08.2005. u 16:34 • 1 KomentaraPrint#

BACK

daklem dade se primjetiti da sam došla iz divljine. bilo je lijepo.nisam radila baš ništa, osim što sam nabila plivačke kondicije. pušila iznimno umjereno, pila umjereno pivca. dobila sam baksu i baš je dobar osjećaj da ga uvijek ima u frižideru, kad god posegneš...iako je bilo teško ponekad dignut se s ležaljke, al preživila sam.nastavit ću tematski. većina događanja je obiteljski-kućnog karaktera
HRPA daklem, bila nas hrpa, tako da sam je sirota spavala diljem kuće, jer kao gosti moraju na krevete, koji glupi običaj. jedino je baba uživala komfor poznatiji kao 'sam u sobi', a ona je sirota svima nudila da spavaju s njom u sobi ali svi su redom odbijali. hrče ko zmaj naime. i jedne se noći usudim jer mi bijaše tvrdo na podu, uletim joj u sobu, ona budna i mislim zakon, zaspat ću prije nje pa je neću čuti, ali...bakica lakog sna zakrmi za cca 21 sekund uz gromoglasan hrk. imala sam priviđenja zmaja kako izlazi iz obližnje spilje...
DUO daklem osnovala sam 'duo solotiša' – društvo za umjetnost i obrt. obavljali smo različite poslove (pituravanje, branje smokava, prenošenje teškog tereta...) ali je bilo i kulturno umjetničkog djelovanja u vidu večeri slušanja Ježeve kućice, izrada instalacija (najuspjelija je bila 'Prenošenje bicikla i krumpir'), postava izložbe (tata je brisao pinele o neke daske, proglasio to svojim prvim apstrakcijama, potpisao i stavio cijenu). Galerijski sadržaji su smješteni u podrum. Mogu se razgledati svaki dan, cijeli dan jer ne zaključavamo podrum otkad je sjek odnio biciklo.
SEOSKI PLES daklem, najbliže nam selo Bogomolje ima svoje ljetne večeri te se subotom održava ples. neopišljivo. ima i lutrija. prva nagrada bude neka krepana beštija. kad sam ja bila bio je pagar. subotu prije janje. bend svira sve, beyond pirskih.
LIPOVAC daklem, mi spadamo pod općinu sućuraj. ta je općina prije koju godinu dala napraviti PPU. i napravi ga lipovac.LIPOVAC. za moju je uvalu (s 5 kuća, nou vodovod, makadamski pristup, jednofazna struja) predvidio zonu izgradnje turističkih sadržaja u vidu hotela s 300+80 kreveta. morat će mi to osobno objasnit. za par dana je izglasavanje u općinskom vijeću. pisali i peticiju protiv. bit će nereda.
LEŠEVI daklem nakon oluje nama uvik doplove dušeci i ine plažne stvari od nesmotrenih turista priko puta (Podgora, Makarsa...) mi to zovemo leševi. Ali kako Česi ginu ko komarci postavili su nam oglas da je neki nestao (15ak ih je već uginulo po Jadranu) pa da pripazimo na eventualni leš. Barba Ante je prije 4-5 godina bio uhvatio jednog (nije bio Čeh) pa se onda šalimo, kao nemoj pilvat leđno da ne mlatneš rukom u Čeha i sl.
AUTO daklem, zaključak ljeta je da se mora imati auto. LJ kupi ili te ostavljam sljedeće ljeto.

sija je svjetionik u sućurju i ćela nekog turista

16.08.2005. u 16:14 • 3 KomentaraPrint#

srijeda, 10.08.2005.

amo tamo

bilo mi je divno u jelsi. ic cu rado opet. jedino je malo bilo nezgodno sto su me netom popravljeni zubi jako bolili i sto sam izgubila pola nokta, sto su m. i i. dobili m. pa se nisu kupale i josh je i. pritom imala jake bolove, sto je d.-a uboo jezh i sto je ozlijedio onu zilu na ruci sto je ljudi obicno rezu kad se zele ubit i sto u. nije kakila 5 dana pa je imala grceve i sto je in. dobila suncanicu pa je povracala i sto je n. izgorila na suncu pa nije mogla mrdnut i samo se namakala u jogurtu. ako sad uzmete u obzir da ovo nije ironican text (sto on i nije) mozete mislit kako je bilo kad je usprkos tome bilo divno.
m. ima super svojtu u jelsi pa smo mi cilo vrime visili kod njega u birtiji koja je omiljena birtija svin lokalnim redikulima. najbolja scena je bila kad je birtija jedan dan poplavila pa su morali zatvorit ranije. to je izazvalo nevidjenu pomutnju u redovima spomenutih lokalnih r. samo su dolazili jedan po jedan i kad bi skontali da ne radi izgubili bi busolu i zbunjeno shetali u krug pred vratima birtije i mumljali neshto. kaos.
osim te divne birtije i divnih jelsana i divnog mora i divnih plaza ima i jedna divna baba i njena divna sestra koje prodaju divno vino. svako vece smo kupovali vino u njih. daju popust curama i josh popusta ako pricas klingonski(forski). jednom smo ja i d. otisli oko 11ipo po josh 6 litara vina jer nam je bilo ponestalo i onda nan je baba rekla da nan je bolje ic lec brzo jer da je opasno bit vanka u te ure na sto smo mi zagrlili boce i rekli da necemo josh puno, samo da cugnemo ovo. i otishli u mrak sa 6 litara a baba je bila zadovoljna kako smo mi fina mladost sto se slazemo s njom.

10.08.2005. u 12:47 • 5 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 08.08.2005.

hvar - i'coming

malo se imalo problema s kompom a malo se bilo okolo pa se nije imalo postova. to je bas glupo kad ti je najzanimljivije i nekako blogovski onda si u pripizdini bez neta...s buduci da sam te recentno vidila glupo mi je da sad tu nešto pišem kako mi je bilo, a još sam te vidila po motownu i sl. u svakom slučaju nadam se da ne kisneš po hvaru i da ste riješile krov nad glavom. ja sam provela kućni vikend s lj (jučer smo imali izlazak s vincem na muletić na matejušku) i sutra idem kod roditelja. čak osjećam da je vrijeme da se neko brine za mene, da mi kuva i opere štagod robe...ovo je kao oproštaj, sutra eto idem u divljinu bez telefona.al imam mob pa se javi. 16og idem na kampiranje pa mi nekako vratite vriću do tada.eto. bokić. nekako sam tužna.pada kiša i ja sutra idem sređeno živit tjedan dana, ko da je kraj lita. znam da nije.
ima te na par slija iz motovuna i divna si.
na sliji smo ja i ranko

08.08.2005. u 00:51 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 02.08.2005.

čitatelju!

ja sam ex. bila sam ex ed, al sad sam samo ex. jos prije toga dok je isla serija koja se zvala ed u kojoj je glavni lik bijo ed sam se zvala ed. lijep je bio ed. sad sam ex. to je tako
bash je fino da citas, kaze i mare da napishem stogod. (stalno mi se same od sebe otvaraju neke proste stranice pa me prekidaju u pisanju. mora da vrvi virusima ovdje)
sad cu malo vezano uz prosli naslov.
ja i ina smo jedan dan prije motofuna bile u rijeci i fino izasle vani popile po pivo dva i poshle doma. sad to kao zvuci dosadno pa se pitash zasto to uopce pricam. ali krenuli mi tako doma i pogodile pravi kvart. nevjerovatno, jel da?. pogodile i zgradu.... skoro i stan...i tako dva ujutro ja guram kljuc u bravu. nece. mozda je od gornje. nece. probaj drugi kljuc. aj ti probaj. da nije ipak donja... i tako 15 minuta kad se odjednom probudi gospodja iznutra, probudi i muza, a cvrsto je odlucila i policiju probudit.
ma jooj gospodjo, oprostite, mi smo tu u gostima, pogrijeshili smo stan...
sta ste vi pogrisili, policiju, policuju cu zvat provalnici. sramota. u ovu uru ljudima upadat u stan. i tako gospodja vice, a mi logicno zakljucili ako nije taj stan sigurno je ovaj preko puta. (al nije bio)
sad gospodja gleda u nevjerici kroz spijunku kako njenim prvim susjedima provaljujemo u stan...kaos
kad konacno vishe situacija nije bila nimalo smijeshna ja se sjetih da ipak nazovem i provjerim koji je nash stan...i otvara ivka vrata na gornjem katu....laku noc gospodjoooo :)
ostavili smo joj ujutro pred vratima kafu i porukicu "ispricavamo se. sinocnji provalnici!"

sad mi se nekako radje preskace motovun pa cu radje o krku pisat. samo bih htjela rec da sam upoznala antu tomica i da n ima c

II malinska
do krka su nas vozili moji kolege s faksa koji su dodushe 10-15 godina stariji pa imaju i vishe para pa su nas vodili u neku divnu birtiju iznad crikve na telechi but i kumpire i rakije. sta ti je zivot studenta stopera.... a onda su nas po krku vozili neki momci iz broda koji su se kladili da nas dvi nosimo tri vrece za spavanje, sto naravno nije bio slucaj, pa smo zaradili pivo i od njih.
i za ne falit, bas tu vecer u malinskoj je bila ribarska festa. svirali berekini. "shirem citateljstvu" je to manje poznato, al to je jedan sibenski bend. onda smo tamo malo udarili po pecenoj ribi, a meni se u torbi bash naslo 2 deca maslinovog ulja pa smo lipo zalili i tocali... muka ti dodje kad se sitis da se nakon takvog dana morash vratiti domacoj spizi...:)

navecer smo pijuckali na mulu sa josh nekim drugim mojim kolegama s faksa (sve vrvi od arh) gdje je bio i jedan ogroman 30-metarski drveni brod s 4 jarbola. prekrasno. samo, neko ga je zapalio tokom veceri. i onda su svi osim nas u trenu nestali s mula pa smo ga mi logicno poshli gasit. u brodu je osim vatre bilo i 4 tone nafte. e, al mi to nismo znali.....
al sve je dobro sto se dobro svrshi pa smo mi to pogasili i prije nego je dosla policija. fini momci. jedan ima strica koji je pop u shibeniku. obecali su nam orden reda danice s likom kneza mislava.




02.08.2005. u 19:09 • 0 KomentaraPrint#

mon(o)tona, rijeka, malinska i ino

u ovakvim trenutcima kad mi se rado prepricava neki dozivljaj kojeg sam prozivila skupa s natom ili sam ga nati vec prepricala pozelim da imamo citatelje.

02.08.2005. u 11:36 • 2 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< kolovoz, 2005 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Komentari da/ne?

Opis bloga

tu odlažemo razne stvari
a za preracun iz juana u kune molim pomnoziti s 0.68

za intimna pitanja i nedoumice
natasa1hMAJMUNgmail.com



Visitor Map
Create your own visitor map!



The WeatherPixie

do pocetka 2008. na ovom su blogu bile moje i sivine nebuloze, a od tada samo moje, iz Kine i s putovanja