Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/odlagaliste

Marketing

čitatelju!

ja sam ex. bila sam ex ed, al sad sam samo ex. jos prije toga dok je isla serija koja se zvala ed u kojoj je glavni lik bijo ed sam se zvala ed. lijep je bio ed. sad sam ex. to je tako
bash je fino da citas, kaze i mare da napishem stogod. (stalno mi se same od sebe otvaraju neke proste stranice pa me prekidaju u pisanju. mora da vrvi virusima ovdje)
sad cu malo vezano uz prosli naslov.
ja i ina smo jedan dan prije motofuna bile u rijeci i fino izasle vani popile po pivo dva i poshle doma. sad to kao zvuci dosadno pa se pitash zasto to uopce pricam. ali krenuli mi tako doma i pogodile pravi kvart. nevjerovatno, jel da?. pogodile i zgradu.... skoro i stan...i tako dva ujutro ja guram kljuc u bravu. nece. mozda je od gornje. nece. probaj drugi kljuc. aj ti probaj. da nije ipak donja... i tako 15 minuta kad se odjednom probudi gospodja iznutra, probudi i muza, a cvrsto je odlucila i policiju probudit.
ma jooj gospodjo, oprostite, mi smo tu u gostima, pogrijeshili smo stan...
sta ste vi pogrisili, policiju, policuju cu zvat provalnici. sramota. u ovu uru ljudima upadat u stan. i tako gospodja vice, a mi logicno zakljucili ako nije taj stan sigurno je ovaj preko puta. (al nije bio)
sad gospodja gleda u nevjerici kroz spijunku kako njenim prvim susjedima provaljujemo u stan...kaos
kad konacno vishe situacija nije bila nimalo smijeshna ja se sjetih da ipak nazovem i provjerim koji je nash stan...i otvara ivka vrata na gornjem katu....laku noc gospodjoooo :)
ostavili smo joj ujutro pred vratima kafu i porukicu "ispricavamo se. sinocnji provalnici!"

sad mi se nekako radje preskace motovun pa cu radje o krku pisat. samo bih htjela rec da sam upoznala antu tomica i da n ima c

II malinska
do krka su nas vozili moji kolege s faksa koji su dodushe 10-15 godina stariji pa imaju i vishe para pa su nas vodili u neku divnu birtiju iznad crikve na telechi but i kumpire i rakije. sta ti je zivot studenta stopera.... a onda su nas po krku vozili neki momci iz broda koji su se kladili da nas dvi nosimo tri vrece za spavanje, sto naravno nije bio slucaj, pa smo zaradili pivo i od njih.
i za ne falit, bas tu vecer u malinskoj je bila ribarska festa. svirali berekini. "shirem citateljstvu" je to manje poznato, al to je jedan sibenski bend. onda smo tamo malo udarili po pecenoj ribi, a meni se u torbi bash naslo 2 deca maslinovog ulja pa smo lipo zalili i tocali... muka ti dodje kad se sitis da se nakon takvog dana morash vratiti domacoj spizi...:)

navecer smo pijuckali na mulu sa josh nekim drugim mojim kolegama s faksa (sve vrvi od arh) gdje je bio i jedan ogroman 30-metarski drveni brod s 4 jarbola. prekrasno. samo, neko ga je zapalio tokom veceri. i onda su svi osim nas u trenu nestali s mula pa smo ga mi logicno poshli gasit. u brodu je osim vatre bilo i 4 tone nafte. e, al mi to nismo znali.....
al sve je dobro sto se dobro svrshi pa smo mi to pogasili i prije nego je dosla policija. fini momci. jedan ima strica koji je pop u shibeniku. obecali su nam orden reda danice s likom kneza mislava.






Post je objavljen 02.08.2005. u 19:09 sati.