TKO ĆE 'ZA DOM SPREMNI' UZVIKIVATI KAD POBJEDNIČKE GENERACIJE NESTANE?

13.09.2017.

Usklik ZDS…ili tko će izvikivati, kada pobjednička generacija nestane!? A nestaje!


Sva zbrka oko pozdrava ZDS i “nametanja, zabranjivanja i drugih pojava”, samo je specijalni rat kojim se odvraća pažnja, i to od onih vitalnih stvari koje nisu niti definirane niti odrađene kako treba.
ZA_DOM_SPREMNI

Postoji nekoliko nalaza komisije o radioaktivnosti u Slavoniji, no nije dano u javnost jer se ništa nije niti odradilo kako spada osim mjerenja, gdje je se pokazalo da je količina radioaktiviteta, bila veća od dozvoljene.
Bojni otrovi nisu bili nikada, dakle “rezultati mjerenja” objavljeni javno niti su deklarirani u vojnom svijetu na način da se znade njihova formula. Paučina je rađena u PLIVA-i a odkupili su ju Srbi, te ju prosuli po nama. Čovjek Vinkovčan koji ima paučinu u teglici, sačuvanu od 1991 je na par mjesta iznio, što posjeduje, i za taj čin mu je bilo zaprijećeno smrću te je utihnuo. Nije jedini. Ali pošto ne priča, počeo je pisati. Pored toga je imao šrapnele, za koje je tvrdio da su ispaljeni iz VBR i topništva, te da imaju određenu dozu radioaktivnosti, nego što je to normalno. Inače je normalna doza na terenu Slavonije jednaka NULI-NIŠTICI! Otac Ivana Anđelića, je u Tovarniku naletio na paučinu, te je se spasio, uranjanjem glave u lisičju rupu…kaput na koji se je nalijepila paučina je trenutno planuo…dakle, niti jedna institucija nije regirala, na ovu pojavu. A nije gorio samo njegov kaput, već gotovo svima koji su naletjeli na nju.


Pa i vozačke dozvole su mi sumnjive…ali ne toliko vlasnici, koliko su automobili: Mercedesi, BMW, Audi, Porsche i drugi modeli…glupo ne!? Na ulici u Zagrebu bi se trebali voziti novi automobili i novija generacija Hrvata…
Politička prosudba u ovom trenutku za nadoknadu troškova rep. Hrvatskoj, u obliku ratne reparacije nije trenutno najvažnija, jer nije sve u novcu no bilo bi dobro, da se sve ovo odradi kako spada, jer je voda polako došla do grla i grlo.
Stiv Culej je ucijenjen u drž. odvjetništvu, a odavan/cinkan od strane osoba iz jankovačkog klana, koji je podržavan od V. Šeksa, te mi stoga nije jasna prije neki dan predaja oružja javno jer to nema nikakva smisla…i prije su uzimali oružje pa efekta nije bilo.
Smrtnost Dragovoljaca i Branitelja je toliko velika, i pri samom spomenu, na tu brojku, se događa, da se odmah pojavi opovrgavanje brojke od strane T. Medveda, kao što sam i sam dobio dokument, sa podpisom na 46.000 umrlih, a J. Kosor je kazala u svom mandatu da je bilo 56.000 umrlih, i to preko TV, a stvarna brojka je daleko strašnija, i iznosim je u rečenici napisanu ispod ove. Bit je i suština, HZZO, HZMO toliko urušena da nema svrhe lajati niti išta drugo činiti dok se ne riješi ova vitalna i goruća stvar.
7.000 suicida, i preko 100.000 umrlih Dragovoljaca, a oni raspiruju o pozdravu ZDS…Poanta zašto pišem jest ta da za koji dan ne će biti nikoga tko će to i moći izgovoriti.
SOA…ništa sumnjivije od nje, jer štiti bogate, i radi na vrlo čudnim stvarima. Je li u pitanju test čitave službe, nije poznato ali je činjenica da su traljavi i slabi u znanju, jer se daju uhvatiti u nedoraslom poslu poput bombe u Vinkovcima. Zašutio je i MUP, za 7 dana, a kratko priopćenje je bilo, da su pronašli krivca. Odvjetnik je slom živaca dobio, a sin je narkoman. Ima li to gdje!?
Republika Hrvatska je meta za uništenje, što je i sudbina malih naroda u svijetu. Mislim da je dano zeleno svjetlo domoljubu koji može zakočiti ovaj vlak dok se može zaustaviti jer je krenuo u provaliju. Namjerno to kaže jer slijepih pri očima je i previše. Preporuka je pregled kod očnog liječnika.
Dolazak udruge “Crna žena” u Zagreb je za ismijavanje, jer sam politički vrh Hrvatske je za procesuiranje Dragovoljaca i Branitelja. Kao da ne znaju da je 1991 “dete” imalo bradu do pupka, čakiju za pojasom, kalaš, i pijan je dolazio na tlo rep. Hrvatske, dolazio je klati spaljivati, i ubijati Hrvate, te je tu i ostao, gdje je pao. A što je s našim nestalima!?

Pouka: Ne igrajte za druge jer lako vas alkoholičari ohlade, oblate i potroše u priči. Naročito pred onima koji se umisle i uzvise. Pitam iznova: A što smo mi onda dolje i što im dozvolimo i ne mičemo sa mjesta!? ZDS je bilo prije, a bit će i ga i poslije. Treba zaustaviti i provaliti ovo što se iza brda valja. Nije sve u uzvikivanju ZDS…ima i u ponižavanju SK i četnika. Nama ostaje vikanje ZDS, a njima sve ostalo!?

Hrv. obramb. štivo

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.