Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
10 razloga zašto uzdižem Jugoslaviju, a pljujem Hrvatsku - JA SAM TITOV PIONIR - Blog.hr

JA SAM TITOV PIONIR

subota, 25.04.2009.

10 razloga zašto uzdižem Jugoslaviju, a pljujem Hrvatsku

Drage drugarice i drugovi!!!!!!

U ovom postu moram objasniti zašto toliko uzdižem Jugoslaviju, a pljujem Hrvatsku čisto zato da malo educiram ono retardirano čitateljstvo, razne satnike, ustaše, tovare i ostale kurvine sinove koji potkopavaju temelje zdravog društva temeljenom na komunizmu i radničkom samoupravljanju. Jebo ga bog, kad ih škole i rooditelji ničem ne uče, onda moram ja.
1. JUGOSLAVIJA - svim svojim državljanima omogučavala besplatno visoko obrazovanje, a naprednim studentima dijelila je Titove stipendije, kao i usavršavanje na svjetskim poznatim sveučilištima.
HRVATSKA – ako nemaš para, možeš se lagano jebat. Ako nisi sin od nekog mudonje guciča ili todoriča ili tako nekog kurvinog sina lopovskog, idi i jebi si mater.
2. JUGOSLAVIJA – u doba Jugoslavije, sav je kapital bio tu, u rukama domačih menadžera i radnika. Poduzeča su radila po principu radničkog samoupravljanja. INA, Pliva, banke, telekomunikacije bili su kičma domačeg gospodarstva koje je izdašno punilo državni proračun iz kojeg smo imali dovoljno za svoje potrebe, a moglo se pomoči i zaostalima i siromašnijima.
HRVATSKA – INA, Pliva, banke i telekomunikacije u rukama su stranog kapitala koji nemilice vuče nemile novce van Hrvatske što se debelo može zahvaliti domačim izdajnicima, raznim hadezeovcima i demokrščanima koji su jako voljeli, osim domovine i naroda, svoj džep i naplačivali posredničke provizije lobirajuči za strance koji su nam obiteljsko srebro pokupovali za kurčevo zdravlje, a za koje je ovaj debilan narod glasao.
3. JUGOSLAVIJA – je pružala svim svojim građanima sigurnost na ulicama. Titova milicija je čuvala red, nije bilo mafijaša koji su sa zoljama ubijali nedužne ljude, navijačkih huligana koji su na smrt umlačivali metalce i ostalih društvenih izdrkotina.
HRVATSKA – ako si hrabar ili naoružan vatrenim oružjem, bez brige izađi van u provod, nitko te neče dirat. Hrvatska policija služi samo da bi visoki momci nosili uniforme lijepe plave boje.
4. JUGOSLAVIJA – je svim svojim državljanima, bez obzira na društveni status omogučavala besplatnu zdravstvenu skrb. Bolničke usluge, lijekovi, terapije bilo je besplatno, a bolestan radnik imao je pravo na bolovanje.
HRVATSKA – ako si bolestan i nemaš para, krepaj, ko ti jebe mater. Bolovanje ne uzimaj ako ti je bolest lakša od metastazirajučeg karcinoma jer bez posla ostaješ garant, a izvrgnut si raznim komisijama, kontrolama i ostalim stvarima koje definitivno prolaze u ovakvoj državi a narušavaju osnovno ljudsko dostojanstvo.
5. JUGOSLAVIJA – je imala najbolju pronatalitetnu politiku. Plače redovite, posao i stan sigurni. Stanovništvo je bilo u porastu jer su mlade obitelji bile socijalno zbrinute.
HRVATSKA – ako nemaš kakvih 70 – 80 000 eura (od radničke klase i poštene inteligencije nitko nema toliko, jedino ako uzme bankovni kredit kojeg če guliti cijeli život uz zelenaške kamate i 3 hipoteke). Prema tome, ljudi baš nisu motivirani imati djecu, uz obavezno opitanje žena pri zapošljavanju planiraju li zatrudnjeti (po mogučnosti ne).
6. JUGOSLAVIJA – je imala najbolji kaznenopravni sustav od povijesti ove države. Za krađe i malverzacije išlo se tuč kamen na Goli otok, a za teška kaznena djela je postojala smrtna kazna.
HRVATSKA – lopovi su stup društva i predmet obožavanja koji uživju visok društveni ugled u iskrivljenom sustavu vrijednosti sociološkog fenomena zvanog hrvatsko društvo.
7. JUGOSLAVIJA – je ulagala u poštenu inteligenciju, kulturu, obrazovanje, edukaciju, zdravlje i sve što je dobro za narod.
HRVATSKA – ulaže jedino u lopovluk i kriminal, daje crkvi, a uzima od onih koji pošteno rade da bi dala navedenim parazitima.
8. JUGOSLAVIJA – je bila država u kojoj nije bilo nacionalizma i uvredljivih povika i poziva na mržnju kao što je to uobičajeno sad. Takve stvari nisu postojale jer je bilo bratstvo i jedinstvo.
HRVATSKA – je država prepuna nacionalizma i ksenofobije prema svemu srpskom, židovskom, arapskom. Mržnja je uobičajena, povici „ubij srbina“, „ubij janeza“ su umjesto kažnjivo gonjene, zapravo dobrodošle. A nema više bratstva i jedinstva.
9. JUGOSLAVIJA – je bila država koju su vodili časni i pošteni ljudi.
HRVATSKA – je država koju vode lopovi.
10. JUGOSLAVIJA – je bila država gdje se cijenilo naše velikane i heroje, Maršala Tita, Ivu Lolu Ribara, Radu Končara.
HRVATSKA – je država gdje se ne cijeni narodne heroje. Narodni heroji izgubili su sve svoje ulice, a umjesto njih došli su hebranzi, tuđmani i ostali kurvini sinovi kojima bi se trebalo posrati na grob.

Velika hvala svim drugaricama i drugovima koji me podržavaju i koji uviđaju kakva je država u kojoj živimo govno. Mi gledamo u budučnost – želimo da imamo državu temeljenu na bratstvu i jedinstvi, pravdi ijednakosti, poštenju i radu, kao što je bila Jugoslavija, a ne temeljenu na lopovluku i kriminalu kao što je Hrvatska.
Posebno zahvaljujem drugaricama i drugovima
drugu Red Poluxu
drugu Borcu
drugarici Omladinki
drugarici Missillusion
drugarici Helix
i svima ostalima koji me podržavaju, a zaboravio sam ih navesti.

Također svim onim seronjama koji nas pljuju poručujem da nam popuše kurac i odu u tri pičke materine.

ŽIVJELA NAM JEDINA JUGOSLAVIJA!!!!!!!
ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!

- 12:14 - Komentari (16) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2009 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (1)
Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (1)
Svibanj 2009 (6)
Travanj 2009 (10)
Ožujak 2009 (7)
Veljača 2009 (7)
Siječanj 2009 (11)
Prosinac 2008 (3)
Studeni 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Društveno neprilagođeni pripadnik tvrdolinijaškog komunizma/staljinizma

  • Za sve komuniste, protivnike fašizma, obožavatelje lika i djela Druga Staljina

    LINKOVI ZA LAŽLJIVA KAPITALISTIČKA GOVNA

    Blog.hr
    Forum.hr
    Monitor.hr
    Dnevnik.hr
    Index.hr

    Photobucket
    Luka Ritz (1990-2008) - žrtva kukavičkog premlaćivanja.
    NEKA MU JE VJEČNA SLAVA!

Moji dragi partijski drugovi, borci za običnog čovjeka, protivnici fašizma, kapitalizma i crkve

Nepartijski drugarice i drugovi

Narodni neprijatelji i ostali štetni elementi kojima ćemo suditi kad preuzmemo vlast