Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novikomunisticki

Marketing

10 razloga zašto uzdižem Jugoslaviju, a pljujem Hrvatsku

Drage drugarice i drugovi!!!!!!

U ovom postu moram objasniti zašto toliko uzdižem Jugoslaviju, a pljujem Hrvatsku čisto zato da malo educiram ono retardirano čitateljstvo, razne satnike, ustaše, tovare i ostale kurvine sinove koji potkopavaju temelje zdravog društva temeljenom na komunizmu i radničkom samoupravljanju. Jebo ga bog, kad ih škole i rooditelji ničem ne uče, onda moram ja.
1. JUGOSLAVIJA - svim svojim državljanima omogučavala besplatno visoko obrazovanje, a naprednim studentima dijelila je Titove stipendije, kao i usavršavanje na svjetskim poznatim sveučilištima.
HRVATSKA – ako nemaš para, možeš se lagano jebat. Ako nisi sin od nekog mudonje guciča ili todoriča ili tako nekog kurvinog sina lopovskog, idi i jebi si mater.
2. JUGOSLAVIJA – u doba Jugoslavije, sav je kapital bio tu, u rukama domačih menadžera i radnika. Poduzeča su radila po principu radničkog samoupravljanja. INA, Pliva, banke, telekomunikacije bili su kičma domačeg gospodarstva koje je izdašno punilo državni proračun iz kojeg smo imali dovoljno za svoje potrebe, a moglo se pomoči i zaostalima i siromašnijima.
HRVATSKA – INA, Pliva, banke i telekomunikacije u rukama su stranog kapitala koji nemilice vuče nemile novce van Hrvatske što se debelo može zahvaliti domačim izdajnicima, raznim hadezeovcima i demokrščanima koji su jako voljeli, osim domovine i naroda, svoj džep i naplačivali posredničke provizije lobirajuči za strance koji su nam obiteljsko srebro pokupovali za kurčevo zdravlje, a za koje je ovaj debilan narod glasao.
3. JUGOSLAVIJA – je pružala svim svojim građanima sigurnost na ulicama. Titova milicija je čuvala red, nije bilo mafijaša koji su sa zoljama ubijali nedužne ljude, navijačkih huligana koji su na smrt umlačivali metalce i ostalih društvenih izdrkotina.
HRVATSKA – ako si hrabar ili naoružan vatrenim oružjem, bez brige izađi van u provod, nitko te neče dirat. Hrvatska policija služi samo da bi visoki momci nosili uniforme lijepe plave boje.
4. JUGOSLAVIJA – je svim svojim državljanima, bez obzira na društveni status omogučavala besplatnu zdravstvenu skrb. Bolničke usluge, lijekovi, terapije bilo je besplatno, a bolestan radnik imao je pravo na bolovanje.
HRVATSKA – ako si bolestan i nemaš para, krepaj, ko ti jebe mater. Bolovanje ne uzimaj ako ti je bolest lakša od metastazirajučeg karcinoma jer bez posla ostaješ garant, a izvrgnut si raznim komisijama, kontrolama i ostalim stvarima koje definitivno prolaze u ovakvoj državi a narušavaju osnovno ljudsko dostojanstvo.
5. JUGOSLAVIJA – je imala najbolju pronatalitetnu politiku. Plače redovite, posao i stan sigurni. Stanovništvo je bilo u porastu jer su mlade obitelji bile socijalno zbrinute.
HRVATSKA – ako nemaš kakvih 70 – 80 000 eura (od radničke klase i poštene inteligencije nitko nema toliko, jedino ako uzme bankovni kredit kojeg če guliti cijeli život uz zelenaške kamate i 3 hipoteke). Prema tome, ljudi baš nisu motivirani imati djecu, uz obavezno opitanje žena pri zapošljavanju planiraju li zatrudnjeti (po mogučnosti ne).
6. JUGOSLAVIJA – je imala najbolji kaznenopravni sustav od povijesti ove države. Za krađe i malverzacije išlo se tuč kamen na Goli otok, a za teška kaznena djela je postojala smrtna kazna.
HRVATSKA – lopovi su stup društva i predmet obožavanja koji uživju visok društveni ugled u iskrivljenom sustavu vrijednosti sociološkog fenomena zvanog hrvatsko društvo.
7. JUGOSLAVIJA – je ulagala u poštenu inteligenciju, kulturu, obrazovanje, edukaciju, zdravlje i sve što je dobro za narod.
HRVATSKA – ulaže jedino u lopovluk i kriminal, daje crkvi, a uzima od onih koji pošteno rade da bi dala navedenim parazitima.
8. JUGOSLAVIJA – je bila država u kojoj nije bilo nacionalizma i uvredljivih povika i poziva na mržnju kao što je to uobičajeno sad. Takve stvari nisu postojale jer je bilo bratstvo i jedinstvo.
HRVATSKA – je država prepuna nacionalizma i ksenofobije prema svemu srpskom, židovskom, arapskom. Mržnja je uobičajena, povici „ubij srbina“, „ubij janeza“ su umjesto kažnjivo gonjene, zapravo dobrodošle. A nema više bratstva i jedinstva.
9. JUGOSLAVIJA – je bila država koju su vodili časni i pošteni ljudi.
HRVATSKA – je država koju vode lopovi.
10. JUGOSLAVIJA – je bila država gdje se cijenilo naše velikane i heroje, Maršala Tita, Ivu Lolu Ribara, Radu Končara.
HRVATSKA – je država gdje se ne cijeni narodne heroje. Narodni heroji izgubili su sve svoje ulice, a umjesto njih došli su hebranzi, tuđmani i ostali kurvini sinovi kojima bi se trebalo posrati na grob.

Velika hvala svim drugaricama i drugovima koji me podržavaju i koji uviđaju kakva je država u kojoj živimo govno. Mi gledamo u budučnost – želimo da imamo državu temeljenu na bratstvu i jedinstvi, pravdi ijednakosti, poštenju i radu, kao što je bila Jugoslavija, a ne temeljenu na lopovluku i kriminalu kao što je Hrvatska.
Posebno zahvaljujem drugaricama i drugovima
drugu Red Poluxu
drugu Borcu
drugarici Omladinki
drugarici Missillusion
drugarici Helix
i svima ostalima koji me podržavaju, a zaboravio sam ih navesti.

Također svim onim seronjama koji nas pljuju poručujem da nam popuše kurac i odu u tri pičke materine.

ŽIVJELA NAM JEDINA JUGOSLAVIJA!!!!!!!
ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!

Post je objavljen 25.04.2009. u 12:14 sati.