Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
O navijanju na Svjetskom rukometnom prvenstvu - JA SAM TITOV PIONIR - Blog.hr

JA SAM TITOV PIONIR

nedjelja, 18.01.2009.

O navijanju na Svjetskom rukometnom prvenstvu

Drage drugarice i drugovi!!!!

U ime svih svojih drugova i u svoje osobno, mogu reći da smo odlučili bojkotirati navijanje za Hrvatsku na Svjetskom rukometnom prvenstvu koje se upravo održava u lijepoj našoj.
Zapravo, želimo reći da čemo svim silama navijati protiv Rukometne reprezentacije Hrvatske i da čemo se toplo nadati njezinom što skorijem porazu.
Razlog što ja i drugovi ne želimo da naša rukometna repka osvoji dobar plasman je taj što ne možemo ignorirati ogromnu količinu bespotrebno spičkanog novca za izgradnju nepotrebnih, skupih i ružnih rukometnih arena, kao ni bacanje ogromnih količina novca na organizaciju navedenog sportskog događaja.
Mislim da bi se i drug David složio sa mnom se jedna država Izrael, koja je mnogostruko bogatija od naše države ne bi usudila ulaziti u takve investicije upitne isplativosti koju bi financirali isključivo porezni obveznici bez da ih se išta pita, dok istovremeno sirotinja gladuje i skuplja plastičnu ambalažu po kantama za smeče, a bolesna djeca siromašnih roditelja umiru jer im država ne želi financirati terapiju skupim lijekovima.
Nadalje, ja i drugovi ne možemo ignorirati još jednu činjenicu, a to je velika sprega izbornika hrvatske rukometne reprezentacije Line Červara i pojedinih njegovih izabranika sa politikom. Lino Červar i Ivano Balić otvoreno su prije prošlih parlamentarnih izbora bili uključeni u HDZ-ovu izbornu kampanju. Ja i drugovi smo posebno ogorčeni na takvo petljanje politike u sport i po tome samo možemo zaključiti da ih je na vrh hrvatskog rukometa dovela samo i jedino politika, a ne stručnost i mukotrpan rad. Prema tome, sam logički zaključak je vrlo jednostavan kako če Hrvatska na tom prvenstvu završiti. Debakl i fijasko bi bile preslabe riječi za opis blamaže koju čemo doživjeti.
Nije na odmet spomenuti da prodano hadezeovsko đubre zvano Lino Červar nema apsolutno nikakve šanse da stekne bilo kakve simpatije i poštovanje mene i mojih drugova jer to ne zaslužuje. Jer što se tiče njegovog podržavanja jedne lopovske stranke koja sustavno godinama upropaštava ovu zemlju i njezin narod, ja i drugovi nad takvom vrstom prodane duše možemo izraziti jedino zgražanje, gađenje i prijezir. Zaista nema ničeg goreg i gnjusnijeg od prodane ljudske duše.
Povrh svega toga meni i drugovima ne preostaje ništa drugo nego odbiti navijati za takvu reprezentaciju takvog izbornika takve države. Zdušno čemo bodriti svaku Hrvatskoj protivničku momčad, poraz Hrvatske čemo slaviti, pobjedu Hrvatske sustavno čemo ignorirati i praviti se da nas se to ne tiče, što je i red.
Uglavnom, kad se taj fijasko i desi, toplo se ja i drugovi nadamo da če Sanader po dobrom hadezeovskom demokratskom običaju svog dojučerašnjeg pulena i plačenika Linu Červara odbaciti kao prvorazrednu političku drolju i rabljenu četku za wc.
Naš največi favorit reprezentacija je susjedne nam Republike Srbije, koja je jaka, mlada, stručna i trudi se za razliku od naše koju je stvorio Sanader. Nadamo se njihovom plasmanu u finale, a nadamo se da če se nasred ogavne i ružne Arene Zagreb 01. 02. 2009. zaoriti "Bože pravde". Prema tome, neka velike rvatine čitaju, dajemo punu podršku rukometnoj repki bratske nam Srbije, a ako se moje predviđanje obistini, nači čemo se sa bračom iz Beograda i okrenuti prase i zarakijati ga pravom domačom srpskom šljivom, majkom svih šljiva.

No nečemo se baviti antipatičnim likovima koji nam kvare ionako otužnu i bijesom i nepravdom ispunjenu svakodnevicu. Evo, ima i jedna ljepša stvar koja se u svijetu dogodila. Drugovi Palestinci i Izraelci dogovorili su primirje prekidom vatre u pojasu Gaze i na tome im iskreno čestitamo. Nadamo se da če to primirje vremenom prerasti u trajni mir, na obostrano zadovoljstvo i korist brače Izraelaca i brače Palestinaca i svih ljudi koji u tom području žive.

Još samo da napomenem da smo i ja i drugovi i dalje čvrsto uz braču Slovence i imaju našu punu podršku da uzmu svo hrvatsko more koje im treba i koje žele. Čvrstog stava smo da to more mora pripasti njima, kao što Palestincima i Izraelcima treba pripasti mir, a hrvatskoj rukometnoj repki poraz i nikakav plasman na Svjetskom prvenstvu u muškom rukometu koji se od 16. 01. do 01. 02. 2009. odvija u našoj zemlji, u velikim arenama izgrađenih našim parama za kurčevo zdravlje.

Do sljedečeg posta, zdravo!

ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!

Drug Koba, voditelj BSO-a, vojnog krila Komunističke Partije Dugava

- 04:07 - Komentari (85) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2009 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (1)
Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (1)
Svibanj 2009 (6)
Travanj 2009 (10)
Ožujak 2009 (7)
Veljača 2009 (7)
Siječanj 2009 (11)
Prosinac 2008 (3)
Studeni 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Društveno neprilagođeni pripadnik tvrdolinijaškog komunizma/staljinizma

  • Za sve komuniste, protivnike fašizma, obožavatelje lika i djela Druga Staljina

    LINKOVI ZA LAŽLJIVA KAPITALISTIČKA GOVNA

    Blog.hr
    Forum.hr
    Monitor.hr
    Dnevnik.hr
    Index.hr

    Photobucket
    Luka Ritz (1990-2008) - žrtva kukavičkog premlaćivanja.
    NEKA MU JE VJEČNA SLAVA!

Moji dragi partijski drugovi, borci za običnog čovjeka, protivnici fašizma, kapitalizma i crkve

Nepartijski drugarice i drugovi

Narodni neprijatelji i ostali štetni elementi kojima ćemo suditi kad preuzmemo vlast