Komentari

novikomunisticki.blog.hr

Dodaj komentar (85)

Marketing


  • Nikita (FTWFTN)

    Popušit će a onda će se možda počet bavit treninzima umjesto reklamama, a što se arena tiče iskreno se nadam da će propast sve.

    avatar

    18.01.2009. (09:09)    -   -   -   -  

  • SKPJ

    -zajebant-JNA nije pucala po gedžovanima jer su oni bili dovoljno razboriti da nečačkaju mečku,sto se ne može reći za ostale extremiste naših naroda i narodnosti.Sjetimo se ubistava 8 golobradih ročnika JNA u Sloveniji još prije početka općeg bratoubilačkog rata.Sjetimo se napada pijanih ustaša na kasarne JNA u Hrvatskoj takodjer prije početka rata.Pobili su ne znam koliko gologuzatih ročnika koji su svi imali prazne puške ako su ih uopće i imali.Pa se ti pitaj zbog čega je poslje toga JNA zapucala.Ja mislim da je ona velika,poštena i moćna prijeratna JNA sastavljena od svih naših naroda i narodnosti napravila jednu jedinu grešku a to je da je propustila sravniti sa zemljom cjelu Sloveniju i njihovu extremističku teritorijalnu odbranu te tako izbjeći dalje ubilačke pohode svih desničarskih bandi.(četnika,ustaša,Alijinih mudžahedina,šiptarskih terorista i inih)POSLJE TOGA NITKO NEBI SMIO PISNUTI I OPSTALA BI NAŠA NIKAD PREŽALJENA MOĆNA I JEDINSTVENA SFRJ.A ti zajebant se nebrukaj dalje i ne komentiraj teme o kojima očigledno blage veze namaš nego si samo zadojen mržnjom protiv svega različitog od tvojih ustašoidnih svjetonazora.DEBILU.

    avatar

    18.01.2009. (13:36)    -   -   -   -  

  • ILI JESI ILI NISI 1950

    samo šalji komentare ja ću ih sa guštom brisat

    avatar

    18.01.2009. (13:36)    -   -   -   -  

  • zajebant

    @SKPJ

    jebali te svi preživjeli pripadnici jna u dupe gologuzo u ime bratstva i jedinstva. nek ti tako iskažu iskrenu ljubav

    avatar

    18.01.2009. (14:14)    -   -   -   -  

  • SKPJ

    -zajebant-Pošto suočen sa povjesnim činjenicama ne znaš ništa nego vrjedjati podlo i kukavički, neću se više obazirati na tvoje laičke,primitivne i nebulozne komentare.Samo se zapitaj dali su i tvoji djedovi i otac možda bili časni ročnici te prijeratne,poštene i multnacionalne JNA???(izvini ako itko od njih možda više nije živ jer mi nije namjera vrjedjati ih,kao ti mene,nego te suočiti sa nepobitnim činjenicama)Pošto se neću više osvrtati na tvoje neutemeljene,provokatorsko kukavičko pederske komentare reći ću ti još samo nešto.Gluplji si nego sto sam mislio te se goni naučiti bilo što o starijoj i novijoj povjesti.Manje slušaj Thompsona nego sa hvataj knjige pa onda seri nešto jer je očigledno da ti je mozak atrofirao od tolike mržnje prema poštenim jugonostalgičarima,banditu fašistički parazitski.ŽIVIO TITO I MUAMER EL GADAFFI!!!

    avatar

    18.01.2009. (15:11)    -   -   -   -  

  • zajebant

    @SKPJ
    jebo te i gadafi.
    I njegovi "devani".

    avatar

    18.01.2009. (15:38)    -   -   -   -  

  • dinamo 4ever mokosica

    o o druže pa šta se sad to radi??aajde fala Titu da ne voliš hajduk hehe

    avatar

    18.01.2009. (15:45)    -   -   -   -  

  • SKPJ

    -zajebant-Drago mi je da ne poričes ulogu svojih predaka u staroj JNA jer drug Štosmajer to lako može provjeriti u svojim udbo-štazi arhivama.Svi oni su dali svoj doprinos antifašističkoj borbi na čijim temeljima je i nastala moderna Hrvatska država što je i sam predsjednik Mesić više puta ustvrdio.Pošto si se odrodio od svojih antifašističkih predaka pitam se da te nije možda Thompson napravio takvog retardiranog???ŽIVIO FIDEL CASTRO PRIJATELJ DRUGA TITA!!!

    avatar

    18.01.2009. (16:33)    -   -   -   -  

  • SKPJ

    Puna podrška drugu Kobi u bojkotu izpolitizirane Hrvatske reprezentacije te puna podrška bratskoj nam plavoj momčadi.Nevjerujem da će doći do finala jer iako se maximalno trude nedostaje im ključni faktor kvalitete i iskustva.U prjevodu-isuviše su mladi i zeleni.No to nas neće sprječiti da svaku njihovu pobjedu slavimo kao našu sopstvenu i zalivamo je čistom bratskom šljivovicom sve u inat prodanoj kockastoj politčkoj karikaturi od reprezentacije.ŽIVIO VJEČNI MARŠAL TITO I NESVRSTANI!!!

    avatar

    18.01.2009. (17:03)    -   -   -   -  

  • bbb_zg

    ma to to jugoslavia najjaca savrsena sve u u redu.....zato se i raspala

    avatar

    18.01.2009. (17:22)    -   -   -   -  

  • bbb_zg

    moderna Hr nastala na antifašistima hahah hhahh hahah

    avatar

    18.01.2009. (17:23)    -   -   -   -  

  • bbb_zg

    zato i jesu svi bili Ustaše u ratu tj. furali se na Ustaše

    avatar

    18.01.2009. (17:23)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    bbb-zgb jede govna. Nabijem te nakurac tebe i tvoj kretenski dinamo. Nadam se da če se maksimir jednog dana srušiti baš na vas i sve vas huliganske navijače zdrobiti u ruševinama.
    Zahvaljujem drugu SKPJ na podršci. Zdušno čemo navijati za poraz hrvatske repke jer bolje ne zaslužuje. Nakon završetka prvenstva se toplo nadamo da če porušiti arene jer su ružne i ne valjaju. Nadamo se da če brača Srbi da dođu do pobede pa čemo da s njima proslavimo.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!!

    avatar

    18.01.2009. (19:16)    -   -   -   -  

  • SKPJ

    -bbb zgb-Pa u tome je i problem bio,što su se i jedni i drugi i treći ufurali na ustaše,četnike i islamske fundamentaliste i zaboravili na bratstvo i jedinstvo te se klali do besvjesti i sjekli glave jedni drugima.Da nam je dragi drug Tito bio živ nebi došlo do toga sigurno.ZAPAMTI TO I SLAVI DRUGA TITA NAJVEĆEG SINA NAŠIH NARODA I NARODNOSTI.ŽIVIO!!!

    avatar

    18.01.2009. (20:22)    -   -   -   -  

  • bbb_zg

    ok onda nemojte srat da je moderna Hr napravljena na komunizmu

    avatar

    18.01.2009. (21:09)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    aj ti meni pametni bbb-ovac navijač fucking jebenog smrdljivog dinama reci ovdje svima nama zašto zakoji kurac ne bi valjalo da je Hrvatska napravljena po komunizmu???

    avatar

    18.01.2009. (21:17)    -   -   -   -  

  • SKPJ

    -bbb za hdz zgb-DOBRO SI ME ČUO.Mislio sam modernu Hrvatsku državu od 1950-ih pa na dalje...Tko je napravio ceste,elektro sustav,bolnice i vaše udobne stanove po kvartovima iz kojih serete po svemu???E pa isti ti komunisti-antifašisti po kojima sereš!Ovi koji su zasjeli na vlast poslje bratoubilačkog rata 1991 su prodali sve sto je proleter i komunist gradio 50 godina.Prodali su našu ljepu Hrvatsku krvavo građenu u komunizmu.I točka.ŽIVIO TITO BANDO PRODANA!!!

    avatar

    18.01.2009. (21:49)    -   -   -   -  

  • SKPJ

    -bbb zgb-Tko je sagradio:zračne luke,pruge,plinovode,prave kvartove sa atomskim skloništima a ne ovu novogradnju ni za kurac,bojarne,škole itd?Komunisti.A šta sada gradi nova vlast?Limene,ružne Getroe i kauflande i naravno nepotrebne arene a pučanstvo u kurcu.Svi u kreditu a ostatak po kopa po kontenjerima.Hrvatska dužna 30.000.000.000 eura.A sve rasprodano,kuku i lele,jebo te bog dragi...HRVATSKA JE NAPRAVLJENA NA KOMUNIZMU A PRODANA U...???ŽIVIO TITO I DRUG SLAVEN!!!

    avatar

    18.01.2009. (22:21)    -   -   -   -  

  • zajebant

    @koba i ostali
    jebiga, nejde vas ovih dana. spremili smo već dvije pobjede. jel imate kolektivno plakanje? Najprije bi dali more slovencima pa ste popušili karu u vezi s tim. sad će vas repka izjebat da vam oči ispadnu...šta ćete, loša karma.
    Sad će možda ćifut napisat nekakvu disertaciju koja nema ni dupe ni glavu...

    avatar

    19.01.2009. (00:37)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    zajebant, neka Sanader vrati sve firme koje je prodao, INU, Plivu, T-Com, banke itd. Neka vrati ljudima poslove i plati ih. Neka donese jebačke zakone. Kad sve to napravi, i ja i drugovi u momentu prestajemo biti komunisti, prestajemo cijeniti Tita i Staljina, odjebat čemo Slovence, a ja svečano obečavam da ču Sanadera držati u avataru. I da, navijat čemo za Hrvatsku. Uvijek i zauvijek.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!!!!!

    avatar

    19.01.2009. (01:37)    -   -   -   -  

  • dinamo 4ever mokosica

    a ma sanader ne zna vodit državu kako treba,,,
    piši post o dinamu ko ti brani ne bi da ću se svađat više što ti ne voliš dinamo
    a po hajduku ćo od rada srat

    avatar

    19.01.2009. (08:19)    -   -   -   -  

  • zajebant

    @koba
    mozak ti radi na kratke staze i živčano. Hrvatska je jedna jedina i nije kriva za one koji njome vladaju (a njih bira raja). Domoljublje se ne osječa prema državi nego prema domovini. Ne može ti domoljublje ovisiti o liku koji vlada. kakve veze ima sanader, tito, lucifer, sandokan ili neko peti s tvojim domoljubljem. Ti si zbrkan u glavi kad to ne razlikuješ. Fala kurcu pa ništa ovdje ne ovisi o takvim živčenjacima ko ti i ti tvoji kreteni polux i dr. Ak to ne kužiš onda je đabe bilo što govorit. Tu si negdje napiso da imaš 26 godina. Nemaš pojma kak je bilo kad je bio tito. čito si nešto o tome, ali pravu istinu i praksu neznaš pa zato i veličaš nabiguzicu tita. ni upola nije bilo kako ti tu pišeš.
    Zato : ŽIVILA HRVATSKAAAAAA!
    ŽIVILE SVE HRVATSKE REPKE!
    Svima nabijte do balčaka!!!!

    avatar

    19.01.2009. (08:24)    -   -   -   -  

  • http://hajduk-online.blog.hr

    Oj ti vilo, vilo Velebita,
    Ti našeg roda diko,
    Tvoja slava jeste nama sveta,
    Tebi Hrvat kliko:

    Ti vilo Velebita,
    Ti našeg roda diko!
    Živila, premila,
    Živila, premila,
    Živila, oj premila,
    Ti vilo svih Hrvata!

    Velebite, vilovito stijenje,
    Ja ljubim tvoje smilje.
    Ljubim tvoga u gorici vuka,
    I onoga - Ličkoga hajduka.

    Ti vilo Velebita
    Ti našeg roda diko!
    Živila, premila,
    Živila, premila,
    Živila, oj premila,
    Ti vilo svih Hrvata!

    srbijo znaj, svemu je kraj,
    zbogom i više se ne vraćaj!


    a isto ovo vridi i za tebe šta se tiče mojeg bloga

    avatar

    19.01.2009. (11:05)    -   -   -   -  

  • dinamo 4ever mokosica

    pa bilo bi dobro da je po komunizmu al nisu svi ljusi isti zna se da neki hoće da su moćni i da imaju više od drugih pa se zbog toga to ni ne može po kominizmu raditi pa se zato i jugoslavija raspala koliko sam ja skontala onu profesoricu...

    avatar

    19.01.2009. (11:56)    -   -   -   -  

  • SKPJ

    -zajebant-Poserem se i na tebe i na tvoje parazitsko domoljublje.Nego ti nama ljepo reci,jel se radiš u guzu???

    avatar

    19.01.2009. (14:26)    -   -   -   -  

učitavam...