novigradsko 2008

20.10.2005., četvrtak

Potpora Ujedinjenih naroda-a Otoku znanja


Ustanova Otok znanja dobio je pismo potpore UN-a, u kojem stoji ocjena da je riječ o "inovativnom projektu koji doprinosi oblikovanju društva znanja". Pismo je potpisao gospodin José Antonio Ocampo, pod-tajnik UN za gospodarska i društvena pitanja.

http://www.otok-znanja.hr/

Mislim da bi i Novigradsko proljeće neke stvari moglo naučiti od Otoka znanja.

Pogledajmo ove vijesti:

Potpisani sporazumi s najvećim hrvatskim poduzećima
Ustanova Otok znanja potpisala je sporazume o suradnji s najvećim hrvatskim poduzećima – Croatia Airlines , Croatia osiguranje, Combis, Elektroprojekt, Euroherc, Hrvatske pošte, Iskon internet, Končar, M-SAN Grupa, RRIF plus, TOZ Penkala, Vladimir Nazor, Privredna banka Zagreb, kao i Dubrovnik Riviera Invest (konzorcij 50 dubrovačkih poduzetnika).

Potpisani sporazumi s uglednim institucijama
Ustanova Otok znanja potpisala je sporazume sa značajnim neprofitnim organizacijama – Energetski institut Hrvoje Požar, Hrvatski Crveni križ, Hrvatsko društvo ekonomista, Hrvatski savez informatičara, Hrvatski institut za lokalnu samoupravu, a u sljedećih nekoliko dana očekuje se službena potpora više drugih institucija. Dobiveno je i pismo namjere od njemačke obrazovne grupacije F+U iz Heidelberga, koju čini 37 obrazovnih ustanova u Njemačkoj.

Potpora Europskog pokreta – najstarije europske organizacije
Ustanova Otok znanja dobila je službenu potporu Europskog pokreta iz Bruxellesa – osnivača Vijeća Europe i Europskog učilišta u Brugesu. Europski pokret će projekt Otok znanja u najskorije vrijeme predstaviti Europskim institucijama.

.

- 21:45 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

TOP LISTE

Da li dobro brojim ?