< srpanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Siječanj 2009 (4)
Prosinac 2008 (3)
Listopad 2008 (1)
Kolovoz 2008 (6)
Srpanj 2008 (3)
Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (3)
Travanj 2008 (5)
Ožujak 2008 (4)
Veljača 2008 (8)
Siječanj 2008 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

DESIGN BY: ZOKA

|Tablica 2 HNL|


1.Međimurje
2.H. dragovoljac
3.Istra 1961
4.Pomorac
5.Vinogradar
6.Segesta
7.Trogir
8.Slavonac CO
9.Moslavina
10.Solin
11.Imotski
12.Mosor
13.Junak
14.Lokomotiva
15.Karlovac
16.Suhopolje



sljedeca utakmica:međimurje-solin

S...L...I...K...E

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

|Linkovi|

Puno ime NK Solin
Osnovan 1919

Igralište: Pokraj Jadra Solin
Kapacitet:4000
Direktor: Boris Dumančić
Trener: Stipe Balajic
2.Hrvatska Nogometna Liga: 06/07 5

|TIFOSI|

EVO PISAMA NEKADAŠNJIH NAVIJAČA SOLINA

JER U SRCU MOM JER U SRCU MOM SI TI MOJ SOLINE,MOJ SOLINE

U SOLINU U SOLINU S ONE TRANE RIBNJAKA NAVIJAMO,NAVIJAMO, NAVIJAMO ZA SOLINA ALE ALE ALEALE

GOSPE OD OTOKA,GOSPE OD OTOKA,DAJ NAM SNAGE ZA POBIJEDU DAJ POMOZI PLAVOM DRESU GOSPE OD OTOKA,GOSPE OD OTOKA...

TU NA RIJEČINI GRAD JE NAJAČI NJEGA ČUVA TA VOJSKA NAJJAČA TIFOSI SOLINA ALEALE,ALEALE...

NAPRID PLAVA BOJO TVOJA VOJSKA S TOBON JE NEKA ŽIVI ŽELJA IDEMO DO POBIJEDE,ALE NAPRID SOLINE,ALE NAPRID SOLINE...

JER SOLINA,MI VOLIMO,MI ZA NJEGA ŽIVIMO,MI ZA NJEGA ŽIVIMO,ON JE PONOS GRADA MOG

JA SAN GA VOLIO STVARNO JE BOLILO I KADA JE GUBIO JA SAN GA BODRIO,I SAD KAD POBIJEĐUJE NAMA JE NAJDRAŽE I TO JE NAJLUĐE PIJEVAT UZ TIFOSE ŠALALALALALALALALALALAL...

utorak|29.07.2008.

|PRIPREME DOBRO ODRAĐENE
|

Jedino branič Ivan Juras osjeća bolove u mišiću

Nogometaši Solina, pod vodstvom novog trenera Stipe Balajića, dobili su i drugu ovosezonsku provjeru. Na povratku iz Kupresa, prošle nedjelje pobijedili su člana 1. lige FBiH Troglava u Livnu, rezultatom 2:0. Pogotke u drugom dijelu utakmice postigli su, pridošlica iz Vukovara vezni igrač Davor Bratić i povratnik iz Junaka branič Milan Mičić.

- Zadovoljni smo odrađenim pripremama u svim segmentima, a i prikazanom igrom na obje odigrane utakmice. Jedino nisam zadovoljan realizacijom u završnici, naročito u Livno, kada smo propustili pet-šest zicera. Bazične pripreme su odlično odradili stariji i mlađi igrači. Nema ozbiljnijih ozljeda igrača, tako da smo i u tom dijelu zadovoljni, jedino branič Ivan Juras osjeća bolove u mišićima desne noge. Vjerojatno je to i posljedica od ranije. Danas igramo u Omišu protiv istoimenog trećeligaša, a slijedeći vikend smo na memorijalnom turniru u Zmijavcima - rekao je trener Stipe Balajić.

Na memorijalnom turniru "Marijan Šuto - Mrma" u petak u 19,45 sati igraju drugoligaši Imotski i Mosor, a u subotu u isto vrijeme domaćin četvrtoligaš Croatia i Solin. Utakmica za 3. mjesto je u nedjelju u 17 sati, a finale je u 19 sati.

- 15:47 - Komentari (3) - Isprintaj - #


subota|12.07.2008.

|TRANSFERI
|

NK Solin u ponedjeljak je održao u klupskim prostorijama na Jadru službenu prozivku igrača pod vodstvom novog trenera Stipe Balajića. Mnogo je noviteta na Jadru, novih lica, a i rubrika odlasci nije također prazna.

Krenimo redom. Nova lica na Jadru su: Tonči Žilić - iskusni stoper, 33 godine, donedavno igrač Hajduka, igrač s iskustvom igranja i u talijanskoj Seriji A, u Veroni. Jure Guvo - iskusni napadač, 31 godina, došao iz Croatia Sesvete, igrao za Šibenik u 1.HNL, Međimurje itd.. Zatim: Ante Vukušić, defanzivni vezist iz Junaka, 24 godine. Na Jadro se vraćaju: Branko Čubrilo iz Hajduka na novu posudbu te Milan Mičić iz sinjskog Junaka sa posudbe.

Klubu s Jadra pristupio je i vratar Josip Šolić, mladi Solinjanin koji je proteklih sezona bio član njemačkog drugoligaša Freiburga, u koji je otišao iz omladinske škole Hajduka. U rubrici odlasci zasada su imena: Ante Domjanović - vratar (u Junaka), Nikola Žižić - stoper, Lukša Boban - vezist i najzvučnije ime, kapetan Ivan Glavina kojem je istekao ugovor i koji traži inozemni angažman, iako glasine kažu da će njegov novi klub biti susjed Trogir.

Vrijedi izdvojiti da će igrač Solina u novoj sezoni ostati i hitronogi Marin Vučemilović-Grgić, koji je propustio drugi dio prošlog prvenstva zbog loma ruke. Priključeni su seniorskom kadru i donedavni juniori: vratar Ante Topić, Josip Katić, Marko Rašić, Stipe Plazibat i Josip Ercegović.

Solinjani će vrijeme od 20.07. do 28.07. provesti na Kupresu. Prije toga puta planiran je prijateljski susret 19.07. s jednim trećeligašem iz susjedstva, još se ne zna točno s kojim. Zna se zato da će Solinjani u prvom kolu 2.HNL gostovati kod Međimurja.

- 23:45 - Komentari (4) - Isprintaj - #


|OTIŠA GLAVINA
|

Lanjski kapetan Solina Ivan Glavina prelazi u Trogir. Glavina je potpisao danas dvogodišnji ugovor za momčad Ivana Pudara, te će nakon Uskoka i Solina ovaj vrijedni veznjak zaigrati i u redovima Trogirana.

Bez ikakve sumnje, Trogirani su dobili igrača koji im i te kako može učiniti puno na putu ka postavljenim ciljevima, a oni se odnose na gornji dio drugoligaške ljestvice.

U Trogir su još nedavno stigli i stoper Duje Vučemilović-Grgić koji je prošlu sezonu uspješno branio boje Mosora, te bivši napadač Vinogradara Nino Sablić.

- 23:44 - Komentari (1) - Isprintaj - #


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.