Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nksolingrada

Marketing

TRANSFERI

NK Solin u ponedjeljak je održao u klupskim prostorijama na Jadru službenu prozivku igrača pod vodstvom novog trenera Stipe Balajića. Mnogo je noviteta na Jadru, novih lica, a i rubrika odlasci nije također prazna.

Krenimo redom. Nova lica na Jadru su: Tonči Žilić - iskusni stoper, 33 godine, donedavno igrač Hajduka, igrač s iskustvom igranja i u talijanskoj Seriji A, u Veroni. Jure Guvo - iskusni napadač, 31 godina, došao iz Croatia Sesvete, igrao za Šibenik u 1.HNL, Međimurje itd.. Zatim: Ante Vukušić, defanzivni vezist iz Junaka, 24 godine. Na Jadro se vraćaju: Branko Čubrilo iz Hajduka na novu posudbu te Milan Mičić iz sinjskog Junaka sa posudbe.

Klubu s Jadra pristupio je i vratar Josip Šolić, mladi Solinjanin koji je proteklih sezona bio član njemačkog drugoligaša Freiburga, u koji je otišao iz omladinske škole Hajduka. U rubrici odlasci zasada su imena: Ante Domjanović - vratar (u Junaka), Nikola Žižić - stoper, Lukša Boban - vezist i najzvučnije ime, kapetan Ivan Glavina kojem je istekao ugovor i koji traži inozemni angažman, iako glasine kažu da će njegov novi klub biti susjed Trogir.

Vrijedi izdvojiti da će igrač Solina u novoj sezoni ostati i hitronogi Marin Vučemilović-Grgić, koji je propustio drugi dio prošlog prvenstva zbog loma ruke. Priključeni su seniorskom kadru i donedavni juniori: vratar Ante Topić, Josip Katić, Marko Rašić, Stipe Plazibat i Josip Ercegović.

Solinjani će vrijeme od 20.07. do 28.07. provesti na Kupresu. Prije toga puta planiran je prijateljski susret 19.07. s jednim trećeligašem iz susjedstva, još se ne zna točno s kojim. Zna se zato da će Solinjani u prvom kolu 2.HNL gostovati kod Međimurja.


Post je objavljen 12.07.2008. u 23:45 sati.