Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nksolingrada

Marketing

PRIPREME DOBRO ODRAĐENE

Jedino branič Ivan Juras osjeća bolove u mišiću

Nogometaši Solina, pod vodstvom novog trenera Stipe Balajića, dobili su i drugu ovosezonsku provjeru. Na povratku iz Kupresa, prošle nedjelje pobijedili su člana 1. lige FBiH Troglava u Livnu, rezultatom 2:0. Pogotke u drugom dijelu utakmice postigli su, pridošlica iz Vukovara vezni igrač Davor Bratić i povratnik iz Junaka branič Milan Mičić.

- Zadovoljni smo odrađenim pripremama u svim segmentima, a i prikazanom igrom na obje odigrane utakmice. Jedino nisam zadovoljan realizacijom u završnici, naročito u Livno, kada smo propustili pet-šest zicera. Bazične pripreme su odlično odradili stariji i mlađi igrači. Nema ozbiljnijih ozljeda igrača, tako da smo i u tom dijelu zadovoljni, jedino branič Ivan Juras osjeća bolove u mišićima desne noge. Vjerojatno je to i posljedica od ranije. Danas igramo u Omišu protiv istoimenog trećeligaša, a slijedeći vikend smo na memorijalnom turniru u Zmijavcima - rekao je trener Stipe Balajić.

Na memorijalnom turniru "Marijan Šuto - Mrma" u petak u 19,45 sati igraju drugoligaši Imotski i Mosor, a u subotu u isto vrijeme domaćin četvrtoligaš Croatia i Solin. Utakmica za 3. mjesto je u nedjelju u 17 sati, a finale je u 19 sati.



Post je objavljen 29.07.2008. u 15:47 sati.