NK Slavonac

ponedjeljak, 30.04.2007.

Pobjeda u derbiju kola

Odigrali smo još jedan vrući derbi protiv naših susjeda Batrine.
Početak je bio kao iz snova, u 5. minuti izvodimo slobodnjak koji se odbija kroz šumu nogu u 16ercu i lopta više sretno nego spretno završava iza gostujućeg vratara. Nakon toga se utakmica nastavlja u monotonom ritmu sve do 35. minute kada Batrina brzo izvodi prekršaj, Marijanović(bivši pionir i junior Kapele) probija bok i sam izlazi pred vratara ta zabija. U 43. minuti domaći igrač Tomić dobiva drugi žuti karton, možda malo prestrogo no sudac je od početka nametnuo takav kriterij. Na poluvrijeme se odlazi rezultatom 1:1 .
Odmah na početku drugog poluvremena gostujući igrač ruši Raguža u 16ercu a patak (siguran sam da svi znaju o kome se radi) iz kaznenog udarca zabija za 2:1. Utkmica se nastavlja u čvrstom ritmu a sudac je objema stranama podijelio par žutih kartona. U 60. minuti nakon starta s leđa gostujući igrač Zelić dobiva drugi žuti (prvi dobio zbog svadjanaj sa sucem, glupo). U 75.min Mašić prima loptu u 16ercu, protivnik se nekontrolirano zaljeće u njega te ga ruši. Sudac dosuđuje kazneni udarac koji patak ponovno relizira za 3:1.
nakon toga se utakmica smirila sve do 89.min kada Batrina izvodi korner a Rozman(biviši pionir i junior Kapele) iz poluvoleja zabija za konačnih 3:2.
Za nas su ovo vjerojatno bodovi spasa dok Batrini slijedi grčevita borba za opstanak uz jako težak raspored do kraja.
Slijedeću utakmicu igramo u Starom Slatniku protiv kvalitetne ekipe Svaćić Bagija uz koju nas veže prijateljstvo no i veliki rivaliet. Kod nas su do nedavno igrali "njihovi" Maka i Marijan(legenda) a kod njih je trenutno naš bivši igrač Čvorić. Na žalost nećemo moći računati na prvog vratara Ducu(kartoni) pa će na gol junior Tomašić, Tomića(crveni karton), patka(zbog idiotski skupljenog trećeg žutog kartona) a upitni su i iskusni Solić i Štrk zbog ozljeda. No tu su juniori na koje smo ponosni i koji će sljedeći tjedan igrati finale kupa u Novoj Gradiški protiv Okučana.

MLADOST Sibinj 4 : 1 POSAVAC Davor

SLOGA Gundinci 2 : 0 OMLADINAC G.Vrba

GRANIČAR Laze 4 : 1 AMATER Sl.Brod

MV CROATIA Sl.Brod 1 : 0 SLOBODNICA

SLAVONAC N.Kapela 3 : 2 BATRINA

PSUNJ SOKOL Okučani 4 : 1 SVAČIĆ BAGI S.Slatnik

SIKIREVCI 3 : 1 SLAVONIJA Bodov.

PAN D.ANDRIJEVCI 2 : 1 GARDUN Garčin

- 22:01 - Komentari (21) - Isprintaj - #